SCHOEN-SPORTCENTER

Contactgegevens SCHOEN-SPORTCENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHOEN-SPORTCENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHOEN-SPORTCENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Peperstraat 2; 8970; Poperinge, België

Telefoon (phone): 057 33 57 04 (+32-057 33 57 04) 057 33 57 04 (+32-057 33 57 04)

Fax (fax): 057 33 96 70 (+32-057 33 96 70) 057 33 96 70 (+32-057 33 96 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHOEN-SPORTCENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHOEN-SPORTCENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHOEN-SPORTCENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHOEN-SPORTCENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHOEN-SPORTCENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHOEN-SPORTCENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHOEN-SPORTCENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHOEN-SPORTCENTER
Products information SCHOEN-SPORTCENTER

BTW identificatienummer (tax): BE06174835205
Ondernemingsnummer: 3452148437
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 740,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Shoes & slippers - Retail; Sports goods - Retail

Product categorie (product category): Sports shoes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHOEN-SPORTCENTER
(Get full report from official database of BE for SCHOEN-SPORTCENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHOEN-SPORTCENTER
Addition kinds of activities for SCHOEN-SPORTCENTER

5075. Warme luchtverwarming en airconditioning | Warm air heating and air conditioning
267502. Kaarten, mappen en matten: doodgesneden | Cards, folders, and mats: die-cut
411103. Luchthaven vervoer | Airport transportation
17710202. Stoep aannemer | Sidewalk contractor
60360000. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal

Werken bij SCHOEN-SPORTCENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHOEN-SPORTCENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHOEN-SPORTCENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHOEN-SPORTCENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE internationaal transport (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Zuid-Limburg zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor internationaal transport. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag. Je vertrekt rond 7u00. Je doet +/- 3 tot 5 overnachtingen/week, maar in het weekend kom je altijd naar huis. Je vertrekt vanuit Zuid-Limburg of vanuit Luik. Je vervoert palletgoederen, die je niet zelf moet laden en lossen.

  • Enthousiast magazijnier met heftruckattest (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Taken: Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck. Je vervolledigt en corrigeeert indien nodig de verieste documenten, zowel voor transport als voor ontvangst van de goederen (via ERP). Je staat in contact met de externe transportpartner en optimaliseert de transporten. Je onderhoudt het magazijn en de gangen. Je bevoorraadt de productie van doze, trays, folies aan de hand van de planning waarvan een gedeelte in een extern magazijn staat.

  • Automecanicien m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Zeebrugge zoekt een automechanieker voor een garage te Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en herstelllingen van nieuwe en tweedehandswagens van de merken Nissan, Renault en Dacia. Je maakt nieuwe wagens klaar voor de aflevering aan de klant

  • Dakwerker platte daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als dakwerker instaan voor het plaatsen van platte daken. Je plaatst asfalt, EPDM en PVC. Je gaat mee met een team op verplaatsing, dit met andere arbeiders en een chef.

  • Werfleider Asfalt (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van werfleider asfalt zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Opvolgen van werven en ondersteunen van de projectleider en het afdelingshoofd; Opdrachten uitdelen in verband met de uitvoering; verantwoordelijk zijn voor de inrichting van de werf rekening houdend met de veiligheid van alle betrokken partijen; Waken over de budgetten en letten op de vooruitgang van een project; Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen van het materieel; Je werkt samen met de projectleider en het afdelingshoofd waarbij je rapporteert aan de projectleider.

  • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

  • Kick ass Content Editor (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt voor nieuwe content op onze verschillende websites. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous! Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • UX/UI Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Leraar Klasieke talen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Latijn aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o. bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Coaching (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf is actief in de schoonheids- en gezondheidssector met een zeer ruim gamma aan producten. Wij zijn binnen het bedrijf op zoek naar nieuwe collega's die partners willen trainen en coachen tijdens hun groeiproces.

  • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van SCHOEN-SPORTCENTER in sociale netwerken
Look for responds of SCHOEN-SPORTCENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHOEN-SPORTCENTER. Laat een reactie achter voor SCHOEN-SPORTCENTER. SCHOEN-SPORTCENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHOEN-SPORTCENTER. Leave a respond for SCHOEN-SPORTCENTER. SCHOEN-SPORTCENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHOEN-SPORTCENTER op de google maps. Adres en contacten SCHOEN-SPORTCENTER
Location of SCHOEN-SPORTCENTER on the google maps. Address and contacts of SCHOEN-SPORTCENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHOEN-SPORTCENTER SCHOEN-SPORTCENTER: COIFFURE GERT | LIVE-IN | De Sommer M | WILSOR KUNSTHARSEN | WILLY

Other related companies as SCHOEN-SPORTCENTER: COIFFURE GERT | LIVE-IN | De Sommer M | WILSOR KUNSTHARSEN | WILLY

SCHOEN-SPORTCENTER is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHOEN-SPORTCENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06174835205. Het bedrijf SCHOEN-SPORTCENTER bevindt zich op het adres: Peperstraat 2; 8970; Poperinge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 740,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sports shoes. Lijst met producten zijn Shoes & slippers - Retail; Sports goods - Retail.
De hoofdactiviteit van SCHOEN-SPORTCENTER is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHOEN-SPORTCENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHOEN-SPORTCENTER, openstaande posities, locatie van SCHOEN-SPORTCENTER op de kaart.

SCHOEN-SPORTCENTER is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHOEN-SPORTCENTER, company assigned to the tax number BE06174835205. The company SCHOEN-SPORTCENTER is located at the address: Peperstraat 2; 8970; Poperinge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 740,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sports shoes. List of products are Shoes & slippers - Retail; Sports goods - Retail.
The main activity of SCHOEN-SPORTCENTER is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHOEN-SPORTCENTER is not available. You also can look at reviews of SCHOEN-SPORTCENTER, open positions, location of SCHOEN-SPORTCENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHOEN-SPORTCENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHOEN-SPORTCENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHOEN-SPORTCENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHOEN-SPORTCENTER, employees, financial statistics.