WILSOR KUNSTHARSEN

Contactgegevens WILSOR KUNSTHARSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILSOR KUNSTHARSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILSOR KUNSTHARSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWINKELSTRAAT 644; 2627; SCHELLE, België

Telefoon (phone): 38774770 (+32-38774770) 38774770 (+32-38774770)

Fax (fax): +32 (83) 571-95-99 +32 (83) 571-95-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILSOR KUNSTHARSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILSOR KUNSTHARSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILSOR KUNSTHARSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILSOR KUNSTHARSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILSOR KUNSTHARSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILSOR KUNSTHARSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILSOR KUNSTHARSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILSOR KUNSTHARSEN
Products information WILSOR KUNSTHARSEN

BTW identificatienummer (tax): BE05036102294
Ondernemingsnummer: 7268249511
Hoofdstad (capital): 525,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 131,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in WILSOR KUNSTHARSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voertuigen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILSOR KUNSTHARSEN
(Get full report from official database of BE for WILSOR KUNSTHARSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILSOR KUNSTHARSEN
Addition kinds of activities for WILSOR KUNSTHARSEN

7521. Auto parkeren | Automobile parking
287999. Landbouwchemicaliën, nec, nec | Agricultural chemicals, nec, nec
32750102. Gips en gipsplaat, gips | Plaster and plasterboard, gypsum
34440401. Kroonlijsten, plaatwerk | Cornices, sheet metal
35349900. Liften en bewegende trappen, nec | Elevators and moving stairways, nec
36259910. Marine en marine hulpcontroles | Marine and navy auxiliary controls
51999922. Bladmuziek | Sheet music

Werken bij WILSOR KUNSTHARSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILSOR KUNSTHARSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILSOR KUNSTHARSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILSOR KUNSTHARSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

  • Monteur hekwerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Agilitas Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden is t- interim Sint-Truiden op zoek naar een monteur voor geautomatiseerde hekwerken. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie, en staan bekend om hun klantenservice en kwalitatief geleverd werk. Heb jij ervaring in automatisatie? Ben jij klantgericht, en wil je deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

  • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Schelderode 8u/week (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Schelderode .U komt terecht in een gastgezin waar poetsen, strijken, huishoudeljke taken, deel uitmaken van het takenpakket. 8u/per week op vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Video-Editor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband het opstellen van productfilmpjes van de audiovisuele producten. Dit kan gaan van het filmen in de studio tot het editen van het gemaakte beeldmateriaal.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op vrijdag van 15:30-19:30. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent (september) - Total Tessenderlo (autosnelweg richting Hasselt) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende studentenjob en weet je van aanpakken? Dan is een studentenjob als verkoper bij TOTAL Tessenderlo misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Tessenderlo (autosnelweg richitng Hasselt) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers (studenten). Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 3/5de regime tijdens de maand september en daarna tijdens de weekends. (+/-21 uur per week)

  • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

  • Procesoperator (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Het proces bewaken en de voortgang opvolgen (via een controlekamer), afwijkingen signaleer je aan de teamleader. Grondstoffen ontvangen en manueel/computergestuurd toevoegen Kwaliteitscontroles uitvoeren (temperatuur, eiwit, vet, PH, droge stof) Je helpt mee aan het uitwendig reinigen en preventief onderhouden van de installatie.

  • Kinesist(e) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASCLEPIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

Zoek naar antwoorden van WILSOR KUNSTHARSEN in sociale netwerken
Look for responds of WILSOR KUNSTHARSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILSOR KUNSTHARSEN. Laat een reactie achter voor WILSOR KUNSTHARSEN. WILSOR KUNSTHARSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILSOR KUNSTHARSEN. Leave a respond for WILSOR KUNSTHARSEN. WILSOR KUNSTHARSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILSOR KUNSTHARSEN op de google maps. Adres en contacten WILSOR KUNSTHARSEN
Location of WILSOR KUNSTHARSEN on the google maps. Address and contacts of WILSOR KUNSTHARSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come WILSOR KUNSTHARSEN WILSOR KUNSTHARSEN: INSTITUUT BONITO | Dragrasa NV | VIDEOLAND | Pomp (De) | FEDERALE POLITIE

Other related companies as WILSOR KUNSTHARSEN: INSTITUUT BONITO | Dragrasa NV | VIDEOLAND | Pomp (De) | FEDERALE POLITIE

WILSOR KUNSTHARSEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILSOR KUNSTHARSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05036102294. Het bedrijf WILSOR KUNSTHARSEN bevindt zich op het adres: STEENWINKELSTRAAT 644; 2627; SCHELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 525,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 131,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voertuigen Gh. Producten gemaakt in WILSOR KUNSTHARSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILSOR KUNSTHARSEN is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILSOR KUNSTHARSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILSOR KUNSTHARSEN, openstaande posities, locatie van WILSOR KUNSTHARSEN op de kaart.

WILSOR KUNSTHARSEN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILSOR KUNSTHARSEN, company assigned to the tax number BE05036102294. The company WILSOR KUNSTHARSEN is located at the address: STEENWINKELSTRAAT 644; 2627; SCHELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 525,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 131,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Onderdelen and accessoires voertuigen Gh. Products created in WILSOR KUNSTHARSEN were not found.
The main activity of WILSOR KUNSTHARSEN is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WILSOR KUNSTHARSEN is not available. You also can look at reviews of WILSOR KUNSTHARSEN, open positions, location of WILSOR KUNSTHARSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILSOR KUNSTHARSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILSOR KUNSTHARSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILSOR KUNSTHARSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILSOR KUNSTHARSEN, employees, financial statistics.