Blavier E

Contactgegevens Blavier E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Blavier E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Blavier E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Wallons 130; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 254 13 42 (+32-04 254 13 42) 04 254 13 42 (+32-04 254 13 42)

Fax (fax): +32 (64) 541-57-28 +32 (64) 541-57-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Blavier E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Blavier E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Blavier E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Blavier E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Blavier E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Blavier E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Blavier E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Blavier E
Products information Blavier E

BTW identificatienummer (tax): BE07369598388
Ondernemingsnummer: 1076354980
Hoofdstad (capital): 359,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 157,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Interior designers

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Blavier E
(Get full report from official database of BE for Blavier E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Blavier E
Addition kinds of activities for Blavier E

5072. Hardware | Hardware
144200. Bouw zand en grind | Construction sand and gravel
544100. Snoep, noten en banketbakkers | Candy, nut, and confectionery stores
07520203. Hond ponden | Dog pounds
27590302. Catalogi: drukwerk, nsk | Catalogs: printing, nsk
28210207. Polyethyleenharsen | Polyethylene resins
50630304. Elektronische draad en kabel | Electronic wire and cable
59469901. camera's | Cameras

Werken bij Blavier E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Blavier E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Blavier E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Blavier E. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

  Type: Vervanging brugpensioen

  Robert Half is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V). Dit voor een groeiende familiale KMO regio Ieper. Als hulpboekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: Verkoopfacturatie Inboeken van aankoopfacturen Inboeken van financiële verrichtingen In beperkte mate debiteurenbeheer Ondersteunen van de collega boekhouder waar nodig Ad hoc administratieve taken Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Verpleegkundige Projectstaffing aan de kust (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bedrijfsprofiel: Woon je nu nog in het binnenland en verhuis je binnenkort naar de kust? Zoek je nog een boeiende job? Dan biedt Care Talents jou dé ideale oplossing! Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou!  Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  Sea jij het al helemaal zitten? ;-) Wij ook! Laat deze once-in-a-lifetime kans niet schieten!

 • A deeltijds melkvee 8u (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Medewerker voor het helpen verzorgen van de kalveren en koeien, voederen van de dieren, schoonmaken van de drinkemmers van de kalveren, uitvoeren van kleine herstellingen. Kan op maandag 8 u of kan ook twee halve dagen in de week, dit is bespreekbaar. Het reinigen van de stallen of de melkput met een hogedrukreiniger behoren ook tot jouw takenpakket.

 • Junior Boekhouder M/V (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een boekhoudkantoor met de hoofdzetel te Diksmuide zijn we op zoek naar een gemotiveerde junior boekhouder (m/v) om de vestiging te Zonnebeke te versterken. - Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en het fiscaal dossier van je eigen klanten. - Je staat onder meer in voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen, bankafschriften en de opmaak van de btw-aangifte. - Exploitaties zijn een groot deel van je takenpakket waarvoor je eveneens de aangifte van de personenbelasting moet opmaken.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulpen regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

 • Sportieve student zwemlessen! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: t-interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Je geeft zwemlessen aan kinderen. 

 • INSPECTEUR AUTOKEURING GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: AUTOVEILIGHEID GEEL

  Type: Vaste Job

  Voor het keuringstation in Geel zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

 • INSTELLER TRAPPENMAL (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: ARCHITON

  Type: Vaste Job

  Architon is gespecialiseerd in het vervaardigen van prefabbetonelementen zoals trappen, terrassen, bordessen, plinten... Kortom alle maatwerk in prefabbeton. Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren insteller voor onze hydraulische trappenmal. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Dessel, Mol, Retie, Geel...

 • Educatief Medewerker - Gemeente & OCMW Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: RUN4TALENTS

  Type: Vaste Job

  Voor het gemeentebestuur en OCMW van Tremelo zijn we op zoek naar een educatief medewerker. U werkt zowel voor de diensten voorschoolse als buitenschoolse kinderopvang, waarbij u actief deelneemt aan de uitbouw van het Huis van het Kind. De dienst voorschoolse kinderopvang werkt samen met 20 onthaalouders, verspreid over 16 verschillende locaties in Tremelo en Baal, waar opvang voor baby’s en peuters wordt geboden. De buitenschoolse kinderopvang is verspreid over drie locaties en richt zich tot alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar. U staat in voor de ondersteuning van deze diensten en het begeleiden en coachen van de begeleiders. Hiervoor werkt u nauw samen met de coördinator buitenschoolse opvang en de dienstverantwoordelijke voorschoolse opvang. Meer specifiek werkt u het pedagogisch beleid van de opvang uit via een kwaliteitshandboek en bent het aanspreekpunt voor de ouders en begeleiders op dit vlak. U volgt het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen op, bent het aanspreekpunt voor de kinderen en verhoogt de emotionele, sociale en cognitieve ontwikkelingskansen van het kind. U vertaalt het pedagogische beleid in richtlijnen en werkbare instrumenten voor alle medewerkers binnen de verschillende opvanglocaties, dit binnen een multiculturele context. Samen met de begeleiders evalueert u de kwaliteit van de opvang en stuurt u bij waar nodig. U biedt ook ondersteuning aan monitoren, studenten, stagiairs, vrijwilligers, … waarbij u creatief meedenkt over de activiteiten.

 • Adjunct Project Manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Analyseren van lastenboeken en projectvoorstellen voor onze KNX-DALI en PLC-projecten Offertes opmaken die de klant overtuigen Uitvoeringsdossiers nauwgezet uitwerken en overlopen met de klant Uitwerken van aansluitschema's, beschrijvingen van alle functies, lijsten van fysieke adressen Voorbereiden van dashboards voor onze Shopcontroller User Interface

 • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Blavier E in sociale netwerken
Look for responds of Blavier E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Blavier E. Laat een reactie achter voor Blavier E. Blavier E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Blavier E. Leave a respond for Blavier E. Blavier E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Blavier E op de google maps. Adres en contacten Blavier E
Location of Blavier E on the google maps. Address and contacts of Blavier E

Andere gerelateerde bedrijven als come Blavier E Blavier E: LEO KUYLEN | GRISPEN PROJECTS | AUX PRIMEURS | ECOLE FOND. COMMUNALE | K. REKKEM SPORT

Other related companies as Blavier E: LEO KUYLEN | GRISPEN PROJECTS | AUX PRIMEURS | ECOLE FOND. COMMUNALE | K. REKKEM SPORT

Blavier E is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Blavier E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07369598388. Het bedrijf Blavier E bevindt zich op het adres: Rue des Wallons 130; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 359,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 157,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Interior designers.
De hoofdactiviteit van Blavier E is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Blavier E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Blavier E, openstaande posities, locatie van Blavier E op de kaart.

Blavier E is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Blavier E, company assigned to the tax number BE07369598388. The company Blavier E is located at the address: Rue des Wallons 130; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 359,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 157,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. List of products are Interior designers.
The main activity of Blavier E is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Blavier E is not available. You also can look at reviews of Blavier E, open positions, location of Blavier E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Blavier E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Blavier E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Blavier E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Blavier E, employees, financial statistics.