AUX PRIMEURS

Contactgegevens AUX PRIMEURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUX PRIMEURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUX PRIMEURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWE WERELDSTRAAT 206; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56330063 (+32-56330063) 56330063 (+32-56330063)

Fax (fax): +32 (10) 671-46-50 +32 (10) 671-46-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUX PRIMEURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUX PRIMEURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUX PRIMEURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUX PRIMEURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUX PRIMEURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUX PRIMEURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUX PRIMEURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUX PRIMEURS
Products information AUX PRIMEURS

BTW identificatienummer (tax): BE01593536376
Ondernemingsnummer: 4803466796
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in AUX PRIMEURS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GROENTEN AND FRUIT

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUX PRIMEURS
(Get full report from official database of BE for AUX PRIMEURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUX PRIMEURS
Addition kinds of activities for AUX PRIMEURS

26720108. Teerpapier: gemaakt van aangekochte materialen | Tar paper: made from purchased materials
32970301. Dolomiet of dolomiet-magnesiet baksteen en -vormen | Dolomite or dolomite-magnesite brick and shapes
35320203. Classifiers (metallurgische of mijnbouwmachines) | Classifiers (metallurgical or mining machinery)
47890401. Reinigen van rail ballast | Cleaning railroad ballast
79220600. Kostuum- en landschapsontwerp diensten | Costume and scenery design services

Werken bij AUX PRIMEURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUX PRIMEURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUX PRIMEURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUX PRIMEURS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

  • Houtarbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houtverwerkingsbedrijf gelegen in een deelgemeente van Diksmuide zijn wij op zoek naar een houtarbeider. Je zorgt voor de afwerking van de houten ramen en deuren. Ook bied je hulp bij het afschilderen van deze ramen en deuren.

  • Heftruckchauffeur met een feeling voor de bierbrouwerij (Puurs) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zet je de leveringen en afhalingen klaar, laadt en los je de vrachtwagens en stockeer je de goederen om de continuïteit van het distributieproces te waarborgen. Eventueel kan je werken met een heftruck met dubbele vorken.

  • Gepassioneerde adviseurs gezocht voor de energie- en telecomsector (B2B/B2C) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, een sterk groeiend bedrijf zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde adviseurs die hun energie- en telecomteam willen komen versterken. Ben je een echte 'hunter' met een commerciele ingesteldheid? Ben je een ervaren adviseur of een gedreven schoolverlater die zowel flexibel, sociaal als communicatief is ingesteld? Maak dan kennis met de vacature van adviseur bij onze klant!

  • begeleider eklas voor kleuters (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op dinsdag tussen 16:00 en 17:00 aan kleuters tussen 4 en 6 in Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Deurne Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Stagiair(e) Inkoopadministratie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Binnen de afdeling master data staat een team klaar om onze inkopers en actiemanagers te ondersteunen bij de uitvoering van de algemene administratie. De afdeling vraagt leveranciers, artikelgegevens en contracten op en verwerkt deze in ons systeem. De doelstellingen van de afdeling zijn onze winkels tijdig van de correcte prijskaarten te kunnen voorzien, onze klanten aan de kassa steeds aan de juiste prijs af te rekenen én de boekhouding de juiste leveranciersgegevens aan te leveren. Als stagiair(e) kom je terecht op de afdeling inkoopadministratie, jouw belangrijkste taak is onze inkopers mee te ondersteunen bij de correcte uitvoering van de algemene administratie. Je werkt voornamelijk mee op de sub-afdeling stamdata. Hier ben je mede-verantwoordelijk voor de ingave van leveranciers- en artikelgegevens en voor de juiste prijzen en prijskaarten in onze winkels. Je krijgt de kans om mee te werken op de andere afdelingen binnen inkoop. Zo kan je ook kunnen meewerken op de afdeling contractadministratie. Je hebt op regelmatige basis contact met collega’s van andere afdelingen.

  • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

  • Lubrication Technician (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: I-CARE Group

    Type: Vaste Job

    Sinds 2004 is I-Care de internationale leider in Predictive Maintenance en Reliability Engineering. Met hoofdkantoor in België en meer dan 10 filialen in Europa, de VS en Azië kunnen onze ruim 250 engineers klanten wereldwijd ten dienste staan. We bieden een uitgebreid gamma high end producten, training en services aan om onze industriële klanten te adviseren en te begeleiden in het optimalizeren van hun maintenance plannen en de betrouwbaarheid van hun assets, kosten te controleren en ongeplande stilstanden te vermijden. Hiervoor gebruiken wij zowel onze expertise in Predictive Maintenance als Reliability Engineering, waarin Lubrication Excellence een prominente rol vervult. Dankzij onze continue groei zijn we voor de verdere uitbouw van ons team op zoek naar technicians om onze divisie Lubrication te versterken. Met andere woorden, we zoeken techniekers met een passie voor smeertechnisch onderhoud. Wat zijn jouw verantwoordelijkheden ? Onze Lubrication divisie bestaat uit een team van medewerkers die instaan voor de verdere uitbouw van alle I-Care activiteiten die te maken hebben met smeertechnisch onderhoud, gaande van puur operationeel uitvoerende activiteiten tot en met de adviesverlenende rol binnen Lubrication Excellence. Als Lubrication technician sta je dus in voor olie staalname, smering van industriële apparatuur, ultrasone smering, olieverversing, etc. Organisatie van de smeermiddelcontainers, opzetten / verbeteren van checklists voor visuele inspecties, opstellen van werkinstructies in het IPS-systeem, gegevensinvoer (bijv. Olie-analyse), opvolgen van smeerstatistieken. Onderlinge communicatie in het team, met leden van de trillingsdiagnose en met externe contactpersonen Advies over de selectie van smeermiddelen Ontwikkelen van workflows en algemene suggesties voor het optimaliseren van het smeerprogramma Verbeter softwaregegevens voor smeringsbeheer of ontwikkel suggesties hiervoor Overweging van fabrieksspecificaties (coördinatie met controlekamers, productie, opslag, onderhoud, ...) Vergaderingen houden om doelen, procedures en methoden te beoordelen

  • ICT Helpdesk / Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: US CONNECT

    Type: Vaste Job

    Als externe ICT partner voor KMO’s zijn wij op zoek naar een Support Engineer die kan instaan voor het veelzijdige takenpakket van ICT Support aan onze klanten. In de job als ICT Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze Business klanten. Onderhoudsinterventies op gebruikersinfrastructuur van op afstand en soms ook ter plaatse, afhankelijk van de complexiteit van het probleem Ticketing systeem: allerlei vragen beantwoorden i.v.m. storingen, incidenten en corrigerende maatregelen Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, netwerkbeheer, virtualisatie en VoIP. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, HyperV, Sonicwall, Acronis, 3CX en HP. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen.

  • Psychoterapeut (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · Psychoterapeute Wij bieden: · mogelijkheid tot het huren van dagdelen voor sommige ruimten, zodat je voldoende tijd hebt om je patiëntenbestand uit te bouwen, zonder al te grote investeringen te moeten doen · gebruik kunnen maken van bekendmaking van de praktijk zonder zelf alle tijd en financiën in je bekendmaking te moeten steken · vermelding op de website en gebruik van het online reservatiesysteem · samenwerking met andere disciplines waardoor je patiëntenbestand ook veel sneller aangroeit · een mooie praktijkruimte waarbij de inrichting eventueel nog kan worden gepersonaliseerd · een gemeenschappelijke wachtruimte, keuken en parkeerplaatsen · overleg op regelmatige basis · mogelijkheid tot het uitwerken van projecten · werken in een nieuw, enthousiast team

  • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

Zoek naar antwoorden van AUX PRIMEURS in sociale netwerken
Look for responds of AUX PRIMEURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUX PRIMEURS. Laat een reactie achter voor AUX PRIMEURS. AUX PRIMEURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUX PRIMEURS. Leave a respond for AUX PRIMEURS. AUX PRIMEURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUX PRIMEURS op de google maps. Adres en contacten AUX PRIMEURS
Location of AUX PRIMEURS on the google maps. Address and contacts of AUX PRIMEURS

Andere gerelateerde bedrijven als come AUX PRIMEURS AUX PRIMEURS: BERCA | Valentino | Filip | Laure Automobile SPRL | K. VAN NUFFEL

Other related companies as AUX PRIMEURS: BERCA | Valentino | Filip | Laure Automobile SPRL | K. VAN NUFFEL

AUX PRIMEURS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUX PRIMEURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01593536376. Het bedrijf AUX PRIMEURS bevindt zich op het adres: NIEUWE WERELDSTRAAT 206; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is GROENTEN AND FRUIT. Producten gemaakt in AUX PRIMEURS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUX PRIMEURS is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUX PRIMEURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUX PRIMEURS, openstaande posities, locatie van AUX PRIMEURS op de kaart.

AUX PRIMEURS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUX PRIMEURS, company assigned to the tax number BE01593536376. The company AUX PRIMEURS is located at the address: NIEUWE WERELDSTRAAT 206; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is GROENTEN AND FRUIT. Products created in AUX PRIMEURS were not found.
The main activity of AUX PRIMEURS is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AUX PRIMEURS is not available. You also can look at reviews of AUX PRIMEURS, open positions, location of AUX PRIMEURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUX PRIMEURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUX PRIMEURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUX PRIMEURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUX PRIMEURS, employees, financial statistics.