Bewilux BVBA

Contactgegevens Bewilux BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bewilux BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bewilux BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopoldlaan 7; 2490; Balen, België

Telefoon (phone): 014 81 18 95 (+32-014 81 18 95) 014 81 18 95 (+32-014 81 18 95)

Fax (fax): 014 81 61 84 (+32-014 81 61 84) 014 81 61 84 (+32-014 81 61 84)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bewilux BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bewilux BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bewilux BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bewilux BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bewilux BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bewilux BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bewilux BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bewilux BVBA
Products information Bewilux BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07449249267
Ondernemingsnummer: 3917968750
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 866,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Kitchen installations; Carpenters

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bewilux BVBA
(Get full report from official database of BE for Bewilux BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bewilux BVBA
Addition kinds of activities for Bewilux BVBA

5111. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper
24490203. Hot tubs, hout | Hot tubs, wood
24919901. Vloeren, behandeld houtblok | Flooring, treated wood block
36210303. Startapparatuur, straatauto's | Starting equipment, street cars
79999905. Waarzeggers | Fortune tellers

Werken bij Bewilux BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bewilux BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bewilux BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bewilux BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS | 2-PLOEGEN/DAGDIENST | GROBBENDONK | VOLTIJDS (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Grobbendonk zijn wij op zoek naar flexibele magazijnmedewerkers: Flexibiliteit in het magazijn is volledig je ding Je pickt goederen aan de hand van een handscanner In- en uitpakken van binnengekomende goederen Laden en lossen van vrachtwagens

 • Uitzendconsulent Construct (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

 • Arbeiders ruwbouw regio Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij graag aan de slag op projecten in de regio Kempen? Wij zoeken arbeiders ruwbouw voor de GROTE nieuwbouwprojecten!

 • Receptionist garage (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een A-merk garage, zijn wij op zoek naar een receptionist regio Herentals. Wij zijn op zoek naar een Administratief bediende verkoopsadministratie Trucks. Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisors. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen o.a.: plaatsen & opvolgen van bestellingen, opvolgen van klantendossiers, contacten met opbouwers, opvolgen van leveringen, bijkomend soms afleveringen verzorgen. Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen (business advisors, werkplaats, ..)

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALDEGEM (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Maldegem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: METISELECT

  Type: Vaste Job

  Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

 • Aankoper (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een technologische speler regio Erpe Mere is VIO op zoek naar een ervaren Aankoper.  Als deel van een gemotiveerd aankoopteam gepassioneerd door technologie, sta je in voor de aankoop van mechanische en elektronische materialen.  Je bent verantwoordelijk voor de relatie met leveranciers en producenten.  Je staat in voor prijsonderhandelingen.  Je plaatst bestellingen voor nieuwe projecten.  Day-to-day purchasing behoort tot jouw takenpakket.  Je volgt leveringen op.  Ben jij sterk in verbale communicatie (NL/ENG) en spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zeker je cv naar [email protected]

 • Technische operator (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Konvert Interim Lommel

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar een machine operator. Je bent flexibel ingesteld en staat open om in een 3-ploegensysteem te werken. Je bent handig en hebt een technische achtergrond.

 • Recruiter (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Solvus

  Type: Vaste Job

  Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

 • Reclame bedeler in Borgerhout (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

Zoek naar antwoorden van Bewilux BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bewilux BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bewilux BVBA. Laat een reactie achter voor Bewilux BVBA. Bewilux BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bewilux BVBA. Leave a respond for Bewilux BVBA. Bewilux BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bewilux BVBA op de google maps. Adres en contacten Bewilux BVBA
Location of Bewilux BVBA on the google maps. Address and contacts of Bewilux BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bewilux BVBA Bewilux BVBA: C.I.D. Informatique | LUPO | Accountants en Studiecentrale BVBA | POLICE F?D?RALE | RECREALUX

Other related companies as Bewilux BVBA: C.I.D. Informatique | LUPO | Accountants en Studiecentrale BVBA | POLICE F?D?RALE | RECREALUX

Bewilux BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bewilux BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07449249267. Het bedrijf Bewilux BVBA bevindt zich op het adres: Leopoldlaan 7; 2490; Balen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 866,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Kitchen installations; Carpenters.
De hoofdactiviteit van Bewilux BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bewilux BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bewilux BVBA, openstaande posities, locatie van Bewilux BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bewilux BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bewilux BVBA, company assigned to the tax number BE07449249267. The company Bewilux BVBA is located at the address: Leopoldlaan 7; 2490; Balen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 866,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. List of products are Kitchen installations; Carpenters.
The main activity of Bewilux BVBA is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bewilux BVBA is not available. You also can look at reviews of Bewilux BVBA, open positions, location of Bewilux BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bewilux BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bewilux BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bewilux BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bewilux BVBA, employees, financial statistics.