Baijot L

Contactgegevens Baijot L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Baijot L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Baijot L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin de Merreau 3; 5575; Gedinne (Houdremont), België

Telefoon (phone): 061 58 85 20 (+32-061 58 85 20) 061 58 85 20 (+32-061 58 85 20)

Fax (fax): +32 (16) 616-76-15 +32 (16) 616-76-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Baijot L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Baijot L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Baijot L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Baijot L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Baijot L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Baijot L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Baijot L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Baijot L
Products information Baijot L

BTW identificatienummer (tax): BE05430786132
Ondernemingsnummer: 4311004638
Hoofdstad (capital): 514,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 547,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Baijot L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Baijot L
(Get full report from official database of BE for Baijot L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Baijot L
Addition kinds of activities for Baijot L

514200. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
598300. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
769400. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops
20979902. Ijsblokjes | Ice cubes
24991101. Gesneden en gedraaid hout | Carved and turned wood
25220000. Kantoormeubelen, behalve hout | Office furniture, except wood
28690507. Vanilline, synthetisch | Vanillin, synthetic
50450103. Printers, computer | Printers, computer
65539901. Dier begraafplaats operatie | Animal cemetery operation

Werken bij Baijot L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Baijot L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Baijot L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Baijot L. Looking for open vacancies in other companies

 • bekister (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KESSEL-LO (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Kessel-Lo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Kessel-Lo.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN ZULTE (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Zulte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Student avonduren magazijn | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek bedrijf te Herentals zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week kunnen werken. Je wordt tewergesteld in een avondploeg, waarbij je werkt tussen 21u30 's avonds en 1u 's nachts. Het takenpakket bestaat uit: laden en lossen van vrachtwagens, uitsorteren van goederen en scannen van goederen. Bij voorkeur ben je 1 à 3 dagen per week beschikbaar om te werken en dit voor langere tijd.

 • JOBSTUDENT / EXTRA catering (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: Sunparks De Haan

  Type: Studentenjob

  Beste student, Ben jij 16 jaar of ouder en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige job? Dan ben je bij Sunparks De Haan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends, vakanties of tijdens de week voor zowel de brasserie, ons hamburgerrestaurant als voor de keuken

 • STUDENTEN WEEKDAGEN (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in veiligheidsmateriaal in regio Puurs zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

 • STUDENT COPYWRITING (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken voor een gerenommeerd bedrijf in Maldegem een STUDENT die 1 à 2 dagen per week (afhankelijk van je lessenrooster) zal instaan voor het SCHRIJVEN EN COPYWRITEN van teksten. Hoofdtaak Het doel is om de website te vernieuwen en er zoekwoorden in te verwerken waarmee Roxell sneller gevonden kan worden. Kennis van keywordanalyse is dan ook mooi meegenomen. Extra taken Dit wordt aangevuld met het schrijven van teksten in Nederlands en Engels en andere ad hoc marketing taken.

 • PLC Programmeur (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Als PLC programmeur voer je opdrachten uit voor en met onze klanten in functie van jouw kennis en kunnen. Je wordt ingeschakeld in een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers, zelfstandig opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, programmeren van de PLC’s, begeleiden van junior programmeurs, FAT & SAT testen samen met de klant met de daarbij horende commissioning activiteiten. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd inprojectsourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs.Voor regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een PLCProgrammeur

 • Software developer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PVS

  Type: Vaste Job

  Je hebt een grondige kennis van het objectgerichte paradigma in meerdere programmeertalen. Binnen het bedrijf gebruiken we vooral JavaScript ( en supersets als TypeScript, Angular, Ionic ...) maar ook Java, C#, C, C++, Visual basic en Python komen aan bod. Kennis van NodeJS, Linux, Android en iOS strekken tot aanbeveling. Voeling met alles wat audio aangaat is uiteraard ook een pluspunt.

 • GEMOTIVEERDE BIJLESLEERKRACHTEN (regio GENT/OOST-VLAANDEREN) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.be; http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SG2018

 • Enthousiaste & Sportieve Verdelers van Voedingssuplementen (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

 • Flexi-job : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: CHOCOLATIER M

  Type: Flexijob

  Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

Zoek naar antwoorden van Baijot L in sociale netwerken
Look for responds of Baijot L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Baijot L. Laat een reactie achter voor Baijot L. Baijot L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Baijot L. Leave a respond for Baijot L. Baijot L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Baijot L op de google maps. Adres en contacten Baijot L
Location of Baijot L on the google maps. Address and contacts of Baijot L

Andere gerelateerde bedrijven als come Baijot L Baijot L: Nuyts M | OPTIC-FOREST | IDACO | T.C. DILSEN | DE WAEGENAERE E-DEINZE

Other related companies as Baijot L: Nuyts M | OPTIC-FOREST | IDACO | T.C. DILSEN | DE WAEGENAERE E-DEINZE

Baijot L is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Baijot L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05430786132. Het bedrijf Baijot L bevindt zich op het adres: Chemin de Merreau 3; 5575; Gedinne (Houdremont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 514,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 547,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Baijot L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Baijot L is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Baijot L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Baijot L, openstaande posities, locatie van Baijot L op de kaart.

Baijot L is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Baijot L, company assigned to the tax number BE05430786132. The company Baijot L is located at the address: Chemin de Merreau 3; 5575; Gedinne (Houdremont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 514,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 547,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. Products created in Baijot L were not found.
The main activity of Baijot L is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Baijot L is not available. You also can look at reviews of Baijot L, open positions, location of Baijot L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Baijot L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Baijot L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Baijot L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Baijot L, employees, financial statistics.