DE WAEGENAERE E-DEINZE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • DE WAEGENAERE E-DEINZE
Private companiesLegal Services • DE WAEGENAERE E-DEINZE

Contactgegevens DE WAEGENAERE E-DEINZE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE WAEGENAERE E-DEINZE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE WAEGENAERE E-DEINZE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Souverainestraat 32; 9800; Deinze (Petegem-aan-de-Leie), België

Telefoon (phone): 09 386 76 94 (+32-09 386 76 94) 09 386 76 94 (+32-09 386 76 94)

Fax (fax): 09 386 22 34 (+32-09 386 22 34) 09 386 22 34 (+32-09 386 22 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE WAEGENAERE E-DEINZE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE WAEGENAERE E-DEINZE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE WAEGENAERE E-DEINZE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE WAEGENAERE E-DEINZE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE WAEGENAERE E-DEINZE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE WAEGENAERE E-DEINZE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE WAEGENAERE E-DEINZE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE WAEGENAERE E-DEINZE
Products information DE WAEGENAERE E-DEINZE

BTW identificatienummer (tax): BE08351226806
Ondernemingsnummer: 6986450195
Hoofdstad (capital): 385,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 103,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in DE WAEGENAERE E-DEINZE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Parquets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE WAEGENAERE E-DEINZE
(Get full report from official database of BE for DE WAEGENAERE E-DEINZE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE WAEGENAERE E-DEINZE
Addition kinds of activities for DE WAEGENAERE E-DEINZE

3144. Damesschoenen, behalve atletisch | Women's footwear, except athletic
024199. Zuivelboerderijen, nec | Dairy farms, nec
28419901. Reinigingsmiddelen, synthetische organische of anorganische alkalische | Detergents, synthetic organic or inorganic alkaline
35719902. Mainframe computers | Mainframe computers
36799906. Hoofdtelefoon, radio | Headphones, radio
38290601. Tariefregisters, voor straatauto's, bussen, enz. | Fare registers, for street cars, buses, etc.
51620100. harsen | Resins
80999909. Orgelbank | Organ bank

Werken bij DE WAEGENAERE E-DEINZE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE WAEGENAERE E-DEINZE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE WAEGENAERE E-DEINZE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE WAEGENAERE E-DEINZE. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zoeken we een schrijnwerker (M/V): In deze functie sta je in voor productie, montage en afwerking van maatwerk douches en trappen, alsook plaatsing van design-profielen met afwerking in onze vloersystemen. Je werkt in hedendaagse interieurs in een team van twee, met soms meerdere locaties per dag.

  • Operator plooibank (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator die overweg kan met een plooibank. De verantwoordelijkheden voor deze functie bestaan uit: - Het bewerken van diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. - Zelfstandig technische tekeningen lezen. - Zelfstandig bepalen van instellingen van de machine. - Instaan voor het productiewerk.

  • MACHINEBOUWERS - RIJBEWIJS B NOODZAKELIJK (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf dat zich bezig houdt met het uitsturen van ervaren techniekers en/of technische profielen, zijn wij op zoek naar een meerdere machinebouwer - machineombouwers met ervaring binnen de industriele sector. Wat verstaan wij onder de industriele sector? productiebedrijven werven motoren machines ... Als monteur zal je instaan voor een variabel takenpakket waar je op termijn na een postieve uitzendperiode, kans maakt op een vast contract. Onze klant bied een firmawagen als je vast in dienst gaat. Het kan ook zijn je tijdens je uitzendperiode als een firmawagen aangeboden krijgt.

  • Student elektronica-ICT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Studentenjob

    Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

  • Tekenaar - min 1 dag per week - Regio Gent (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Tijdens deze studentenjob ga je aan de slag met AUTOCAD, STABICAD en eventueel REVIT. Je verricht tekenwerk (grondplannen, principeschema's, ...) en helpt jouw collega's waar nodig.

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Inside sales (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: BECHTLE direct NV

    Type: Vaste Job

    Je bouwt actief een relatie op met verschillende klanten (B2B), je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van je klantenbestand. Je brengt de IT-behoefte en omgeving van de klant in kaart zodat je een meerwaarde kan creëren bij de klant door het bieden van een passend IT-advies. Hierin krijg je uiteraard de nodige opleiding en ondersteuning van onze IT-afdeling. Jij draagt zorg voor een correcte afhandeling van offerte, bestelling & levertijden. Op regelmatige basis onderhoudt je contact met vendoren, distribiteurs en collega's uit andere landen

  • Gespierde mechanieker opleggers (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je sleutelt aan opleggers. Let op het betreft hier het fysiek zwaardere werk! Je staat in voor het vervangen van remblokken en rempotten, het vervangen wielen, kleine laswerken, de elektriciteit aanpassen, zaken uitlezen op computer,...

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Accountmanager JongeRaaf/SterkeRaaf (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Werfreserve

    JongeRaven/SterkeRaven is een selectiekantoor met een eigen filosofie, gespecialiseerd in commerciële jobs, en heeft een steeds groeiend cliënteel. Check onze website voor actuele interessante en uitdagende functies. Meld je enkel bij ons aan indien je je herkent in het profiel van de JongeRaaf/SterkeRaaf.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van DE WAEGENAERE E-DEINZE in sociale netwerken
Look for responds of DE WAEGENAERE E-DEINZE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE WAEGENAERE E-DEINZE. Laat een reactie achter voor DE WAEGENAERE E-DEINZE. DE WAEGENAERE E-DEINZE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE WAEGENAERE E-DEINZE. Leave a respond for DE WAEGENAERE E-DEINZE. DE WAEGENAERE E-DEINZE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE WAEGENAERE E-DEINZE op de google maps. Adres en contacten DE WAEGENAERE E-DEINZE
Location of DE WAEGENAERE E-DEINZE on the google maps. Address and contacts of DE WAEGENAERE E-DEINZE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE WAEGENAERE E-DEINZE DE WAEGENAERE E-DEINZE: FLTEPEDE GRAPHICS NV | Banque Bruxelles Lambert SA | JULES MAHIEU | SARRIETTE (LA) | Lambert J-C

Other related companies as DE WAEGENAERE E-DEINZE: FLTEPEDE GRAPHICS NV | Banque Bruxelles Lambert SA | JULES MAHIEU | SARRIETTE (LA) | Lambert J-C

DE WAEGENAERE E-DEINZE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE WAEGENAERE E-DEINZE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08351226806. Het bedrijf DE WAEGENAERE E-DEINZE bevindt zich op het adres: Souverainestraat 32; 9800; Deinze (Petegem-aan-de-Leie). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 385,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 103,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Parquets. Producten gemaakt in DE WAEGENAERE E-DEINZE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE WAEGENAERE E-DEINZE is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE WAEGENAERE E-DEINZE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE WAEGENAERE E-DEINZE, openstaande posities, locatie van DE WAEGENAERE E-DEINZE op de kaart.

DE WAEGENAERE E-DEINZE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE WAEGENAERE E-DEINZE, company assigned to the tax number BE08351226806. The company DE WAEGENAERE E-DEINZE is located at the address: Souverainestraat 32; 9800; Deinze (Petegem-aan-de-Leie). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 385,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 103,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Parquets. Products created in DE WAEGENAERE E-DEINZE were not found.
The main activity of DE WAEGENAERE E-DEINZE is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE WAEGENAERE E-DEINZE is not available. You also can look at reviews of DE WAEGENAERE E-DEINZE, open positions, location of DE WAEGENAERE E-DEINZE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE WAEGENAERE E-DEINZE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE WAEGENAERE E-DEINZE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE WAEGENAERE E-DEINZE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE WAEGENAERE E-DEINZE, employees, financial statistics.