Atelier Gebruers B.V.B.A.

Contactgegevens Atelier Gebruers B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier Gebruers B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier Gebruers B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijn 134 2440 Geel, België

Telefoon (phone): 15 (+32-15) 15 (+32-15)

Fax (fax): 15 (+32-15) 15 (+32-15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier Gebruers B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier Gebruers B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier Gebruers B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier Gebruers B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier Gebruers B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier Gebruers B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier Gebruers B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier Gebruers B.V.B.A.
Products information Atelier Gebruers B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06948547363
Ondernemingsnummer: 8120513916
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 302,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Interior painting; Paintwork (supraregional)

Product categorie (product category): Interior Decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier Gebruers B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Atelier Gebruers B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier Gebruers B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Atelier Gebruers B.V.B.A.

2381. Stofjurk en werkhandschoenen | Fabric dress and work gloves
371499. Onderdelen en toebehoren van motorvoertuigen, nec | Motor vehicle parts and accessories, nec
15420200. Landbouwbedrijven | Agricultural building contractors
17990505. Landreiniging en onderhoud | Shore cleaning and maintenance
22210908. Typewriter lintdoek, kunstmatige vezel | Typewriter ribbon cloth, manmade fiber
28910203. Cement, behalve linoleum en tegel | Cement, except linoleum and tile
34989904. Buizenleidingen, vervaardigd uit gekochte buis | Pipe fittings, fabricated from purchased pipe
38210100. Laboratoriumapparatuur, met uitzondering van verwarming en meting | Laboratory apparatus, except heating and measuring
38250320. Elektrische meetapparatuur | Power measuring equipment, electrical
59999905. Batterijen, niet-automotive | Batteries, non-automotive

Werken bij Atelier Gebruers B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier Gebruers B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier Gebruers B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier Gebruers B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

 • Productiearbeiders in volcontinu gezocht! (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider bestaat je takenpakket uit o.a. : - Vervoeren van grondstoffen met behulp van een heftruck. - Lossen van deze grondstoffen. - Controleren van de kwaliteit van de producten. - Verpakken van de producten.

 • Customer service (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit is je takenpakket: Nauwgezette registratie van alle orders in het ERP-pakket (Navision). Aanspreekpunt voor de interne operationele dienst inzake de orders (telefonisch en via mail). Administratieve opvolging en verwerking van alle inkomende en uitgaande goederen. Opstellen en bijhouden van maandelijkse statistieken. Voorbereiding en controle van de facturatie. Invoeren van opdrachten van de verschillende manipulaties op de sites in ons ERP-systeem. Verwerken van de laad- en losrapporten voor de verschillende sites. Opvolgen van de stock. Rapporteren naar klanten en optreden als contactpersoon voor klanten bij problemen op de terminal (vnl. de weegbrug planners).

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Munte (MUNTE)

  Regio: MUNTE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Huishoudhulp Assistentiewoningen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is al jaren actief in de zorg en -welzijnssector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Voor onze nieuwbouw Budalys zijn wij op zoek naar een huishoudhulp bij klanten aan huis in het kader van de dienstencheques voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt bij bejaarde klanten en zorgbehoevenden in het centrum van Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Studenten podiumbouwer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Podiumbouwer Voor onze klant in Hasselt zijn we op zoek naar gemotiveerde podiumbouwers. Je helpt met podia, tribunes en tenten op te bouwen en af te breken

 • STUDENT Barman Voltijds (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

  Type: Studentenjob

  In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

 • Keukenhulp (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: FANNY

  Type: Studentenjob

  In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

 • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

  Regio: BEVERST

  Bedrijf: DS Smith

  Type: Vaste Job

  - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

 • Studiebegeleider chemie (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: METODIKA GENT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op individuele basis studiebegeleiding voor chemie geven aan studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

 • Eurostaff - Java Developer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  I am looking for a Java Developer with 5-6 years of experience for one of my clients in Brussels.     Mandatory skills Java 1.7/ Java 8 Spring 3.x/4.x JSP/Servlet/JMS JDBC JPA/Hibernate JAXWS (CXF) XML SOAP & Rest   Bonus skills Spring MVC Spring WebFlow JavaScript / JQuery / Vue.js Eclipse / STS A scripting language such as Ruby, Groovy, Python Agile methodologies   Languages English mandatory French or Dutch mandatory   Details Lengths of the contract: 1,5 - 2 years Location: Brussels Full time

Zoek naar antwoorden van Atelier Gebruers B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Atelier Gebruers B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier Gebruers B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Atelier Gebruers B.V.B.A.. Atelier Gebruers B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier Gebruers B.V.B.A.. Leave a respond for Atelier Gebruers B.V.B.A.. Atelier Gebruers B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier Gebruers B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Atelier Gebruers B.V.B.A.
Location of Atelier Gebruers B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Atelier Gebruers B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier Gebruers B.V.B.A. Atelier Gebruers B.V.B.A.: BATTARD | HOME LE CHEVREFEUIL | KARGO-L GORIS | Sonnet Nadine | Yusen Air & Sea Service Benelux

Other related companies as Atelier Gebruers B.V.B.A.: BATTARD | HOME LE CHEVREFEUIL | KARGO-L GORIS | Sonnet Nadine | Yusen Air & Sea Service Benelux

Atelier Gebruers B.V.B.A. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier Gebruers B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06948547363. Het bedrijf Atelier Gebruers B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Rijn 134 2440 Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 302,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior Decoration. Lijst met producten zijn Interior painting; Paintwork (supraregional).
De hoofdactiviteit van Atelier Gebruers B.V.B.A. is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier Gebruers B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier Gebruers B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Atelier Gebruers B.V.B.A. op de kaart.

Atelier Gebruers B.V.B.A. is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Atelier Gebruers B.V.B.A., company assigned to the tax number BE06948547363. The company Atelier Gebruers B.V.B.A. is located at the address: Rijn 134 2440 Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 302,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior Decoration. List of products are Interior painting; Paintwork (supraregional).
The main activity of Atelier Gebruers B.V.B.A. is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier Gebruers B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Atelier Gebruers B.V.B.A., open positions, location of Atelier Gebruers B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier Gebruers B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier Gebruers B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier Gebruers B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier Gebruers B.V.B.A., employees, financial statistics.