Yusen Air & Sea Service Benelux

Contactgegevens Yusen Air & Sea Service Benelux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Yusen Air & Sea Service Benelux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Yusen Air & Sea Service Benelux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Verbindingsdok Westkaai 26; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 79 43 (+32-03 232 79 43) 03 232 79 43 (+32-03 232 79 43)

Fax (fax): 03 232 16 50 (+32-03 232 16 50) 03 232 16 50 (+32-03 232 16 50)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Yusen Air & Sea Service Benelux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Yusen Air & Sea Service Benelux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Yusen Air & Sea Service Benelux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Yusen Air & Sea Service Benelux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Yusen Air & Sea Service Benelux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Yusen Air & Sea Service Benelux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Yusen Air & Sea Service Benelux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Yusen Air & Sea Service Benelux
Products information Yusen Air & Sea Service Benelux

BTW identificatienummer (tax): BE03568054199
Ondernemingsnummer: 2221954345
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 119,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Air freight service

Product categorie (product category): Forwarding agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Yusen Air & Sea Service Benelux
(Get full report from official database of BE for Yusen Air & Sea Service Benelux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Yusen Air & Sea Service Benelux
Addition kinds of activities for Yusen Air & Sea Service Benelux

07510101. Spuitdiensten voor vee | Cattle spraying services
34430505. Nucleaire afscherming, metalen plaat | Nuclear shielding, metal plate
37310107. Vuurtoren aanbestedingen, gebouw en reparatie | Lighthouse tenders, building and repairing
38129900. Zoek- en navigatieapparatuur, niet inbegrepen | Search and navigation equipment, nec
50469906. Prijs markeringsapparatuur en benodigdheden | Price marking equipment and supplies

Werken bij Yusen Air & Sea Service Benelux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Yusen Air & Sea Service Benelux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Yusen Air & Sea Service Benelux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Yusen Air & Sea Service Benelux. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële binnendienstmedewerker (6 maanden) (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hoeselt, actief in technisch gereedschap en systemen, zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Je takenpakket bestaat uit klantenondersteuning, het verwerken van bestellingen in SAP, het verwerken van projectorders en klachtenbehandeling. Daarnaast sta je in voor de afhandeling en opvolging van offertes en de opvolging van de levertermijnen. Je biedt eveneens verkoopsondersteuning aan de buitendienst en doet zelf ook aan telefonische verkoop. Je vormt als het ware de spil tussen de klant, de buitendienst en de interne en externe leveranciers. Je werkt voltijds in daguren.

  • Bandenmonteur (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zoekt een bandenmonteur voor 40u per week, met flexibiliteit om ook op zaterdag voormiddag te werken. Je zal instaan voor het wisselen van de zomerbanden naar winterbanden. Jouw taken bestaan uit het opkrikken van de voertuigen, afmonteren van de wielen, afmonteren van de banden, monteren van de banden, uitbalanceren van de banden en monteren van de wielen.

  • Automecanicien met een hart voor autosport (MOEN)

    Regio: MOEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Automecanicien gezocht voor een gargage in de regio van Avelgem. De garage is gespecialiseerd in reparaties van voertuigen voor de autosport. Jouw taken : montage en demontage defecten opsporen en herstellingen (elektrisch en mechanisch) uitvoeren lassen, plooien, slijpen Uurrooster : Van maandag tem vrijdag in de daguren

  • Elektricien / hoogtewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een elektricien die bij onze klant te Aalter aan de slag gaat krijgt deze taken toegewezen: Je staat in voor het herstellen en onderhoud van de openbare verlichting langs gewestwegen en autosnelwegen; Je helpt mee bij de montage van nieuwbouw verlichtingsinstallaties; Ook in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden behoort tot je takenpakket; Alsook het uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie; De werken die je uitvoert zijn eveneens voor tunnels vliegvelden bruggen en kunstwerken.

  • Chauffeur CE (M/V) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Langemark zijn we op zoek naar een chauffeur CE! Deze klant is gespecialiseerd in het leveren van stookolie. Als chauffeur CE sta je in voor het bevoorraden van particulieren regio West-Vlaanderen. Opstarten om 8u 's morgens.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature.

  • C# Developer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

    Type: Vaste Job

    CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

  • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zelfstandig kantoorhouder in arrondissement Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van Yusen Air & Sea Service Benelux in sociale netwerken
Look for responds of Yusen Air & Sea Service Benelux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Yusen Air & Sea Service Benelux. Laat een reactie achter voor Yusen Air & Sea Service Benelux. Yusen Air & Sea Service Benelux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Yusen Air & Sea Service Benelux. Leave a respond for Yusen Air & Sea Service Benelux. Yusen Air & Sea Service Benelux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Yusen Air & Sea Service Benelux op de google maps. Adres en contacten Yusen Air & Sea Service Benelux
Location of Yusen Air & Sea Service Benelux on the google maps. Address and contacts of Yusen Air & Sea Service Benelux

Andere gerelateerde bedrijven als come Yusen Air & Sea Service Benelux Yusen Air & Sea Service Benelux: DISTRIBUTEURS WALLONS RةUNIS | CHRISTIANE QUEVRIN | Laseure D | B. DUQUESNE | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

Other related companies as Yusen Air & Sea Service Benelux: DISTRIBUTEURS WALLONS RةUNIS | CHRISTIANE QUEVRIN | Laseure D | B. DUQUESNE | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

Yusen Air & Sea Service Benelux is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Yusen Air & Sea Service Benelux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03568054199. Het bedrijf Yusen Air & Sea Service Benelux bevindt zich op het adres: Verbindingsdok Westkaai 26; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 119,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Forwarding agencies. Lijst met producten zijn Air freight service.
De hoofdactiviteit van Yusen Air & Sea Service Benelux is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Yusen Air & Sea Service Benelux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Yusen Air & Sea Service Benelux, openstaande posities, locatie van Yusen Air & Sea Service Benelux op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Yusen Air & Sea Service Benelux is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Yusen Air & Sea Service Benelux, company assigned to the tax number BE03568054199. The company Yusen Air & Sea Service Benelux is located at the address: Verbindingsdok Westkaai 26; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 119,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Forwarding agencies. List of products are Air freight service.
The main activity of Yusen Air & Sea Service Benelux is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Yusen Air & Sea Service Benelux is not available. You also can look at reviews of Yusen Air & Sea Service Benelux, open positions, location of Yusen Air & Sea Service Benelux on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Yusen Air & Sea Service Benelux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Yusen Air & Sea Service Benelux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Yusen Air & Sea Service Benelux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Yusen Air & Sea Service Benelux, employees, financial statistics.