HOME LE CHEVREFEUIL

Contactgegevens HOME LE CHEVREFEUIL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOME LE CHEVREFEUIL: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOME LE CHEVREFEUIL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PR?FAYHAI 21; 4900; SPA, België

Telefoon (phone): 87771256 (+32-87771256) 87771256 (+32-87771256)

Fax (fax): +32 (11) 192-40-89 +32 (11) 192-40-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOME LE CHEVREFEUIL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOME LE CHEVREFEUIL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOME LE CHEVREFEUIL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOME LE CHEVREFEUIL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOME LE CHEVREFEUIL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOME LE CHEVREFEUIL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOME LE CHEVREFEUIL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOME LE CHEVREFEUIL
Products information HOME LE CHEVREFEUIL

BTW identificatienummer (tax): BE03914947509
Ondernemingsnummer: 8359741210
Hoofdstad (capital): 773,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 750,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in HOME LE CHEVREFEUIL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instellingen voor mindervalide volwassenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOME LE CHEVREFEUIL
(Get full report from official database of BE for HOME LE CHEVREFEUIL)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOME LE CHEVREFEUIL
Addition kinds of activities for HOME LE CHEVREFEUIL

769401. Opblazen diensten | Rewinding services
10990501. Rutiele mijnbouw | Rutile mining
20130204. Ham, ingeblikt: Uit gekocht vlees | Ham, canned: from purchased meat
20529915. Soda crackers | Soda crackers
23290201. Jassen (geoliede stof, leren leren, enz.): Mannen en jongens ' | Coats (oiled fabric, leatherette, etc.): men's and boys'
24290203. Wikkelaars, excelsior | Wrappers, excelsior
38120118. Horizon vluchtindicatoren | Horizon flight indicators
72170201. Tapijt- en tapijtreiniging en reparatie van planten | Carpet and rug cleaning and repairing plant
82119904. Kindergarten | Kindergarten

Werken bij HOME LE CHEVREFEUIL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOME LE CHEVREFEUIL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOME LE CHEVREFEUIL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOME LE CHEVREFEUIL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch verkoopbediende (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als technisch verkoopbediende sta je in voor de directe verkoop in de winkel. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten en geeft hen het nodige advies zodat ze de beste keuze kunnen maken. Je staat in voor de commerciële en administratieve opvolging van offertes en bestellingen. Je verzorgt het aanvullen van de producten en je adviseert de aankoopverantwoordelijke bij bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de professionele uitstraling van de winkel en staat garant voor een positieve winkelervaring. Je werkt dagelijks nauw samen met klanten en leveranciers en je volgt de evoluties binnen jouw vakdomein op de voet.

  • zaalmedewerker onbijtbar Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van zaalmedewerker onbijtbar te Knokke zoeken wij het volgende. Je bent een ochtendmens en eet graag gezond? Je kan verantwoordelijkheid aan? Dan ben jij de kelner die we zoeken in Le Pain Quotidien te Knokke! Le Pain Quotidien is een gerenommeerde bakkerij in België, waar men ook kan ontbijten. Sinds kort hebben zij ook een vestiging in Knokke. Als kelner ben je de host en bedien je de klanten. Verder krijg je ook de verantwoordelijkheid om de zaak te openen en/of te sluiten. Als kelner gaat het niet om het feit dat je een snelle bediening geeft, maar wel dat de klanten zeer gastvrij ontvangen worden. Je vertegenwoordigt het merk en staat volledig achter de producten die verkocht worden!

  • Operator (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

  • Polyvalent bediende M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch contact met klanten (doorgeven van informatie – opnemen van bestellingen – doorverwijzen naar andere diensten – opnemen en doorspelen van klachten …) Input van order gegevens in files Plannen van ritten van de chauffeurs Ondersteunend naar back office in periodes van afwezigheid - Je beschikt minstens over een A2-diploma in een administratieve richting of bent gelijkwaardig door ervaring Je kan jezelf zeer vlot uitdrukken in het Nederlands & Frans (zowel gesproken als geschreven) Je beschikt over een goede kennis van MS Office en leert snel nieuwe software aan Je bent multi-inzetbaar, klantvriendelijk, nauwkeurig en flexibel ingesteld. Jij durft out of the box te denken, bent leergierig en durft zaken in vraag te stellen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren. Administratieve dossiers samenstellen Pluspunt is een kennis van het software programma AX Dynamics

  • Kelner (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe brasseriezaak te Geel zijn wij op zoek naar een kelner/serveerster. In deze functie sta je in voor het het bedienen van mensen, het opnemen van bestellingen, afrekenen, de zaal op orde houden,...

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudenten verkoopmedewerker (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: SPORTBOETIEK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de verkoop van sportartikelen en kledij en het onderhoud van de winkel.

  • Afwerker natuursteenbewerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: KEMPENLAND

    Type: Vaste Job

    Als afwerker gebruik je technieken als manueel frainen, kappen, profileren (maluurkes maken) om verzaagde elementen zoals marmer, arduin of graniet af te werken zodat er afgewerkte elementen voor de bekleding van gebouwen zoals dorpels, deuromlijstingen, trappen, elementen en bladen voor keukens en badkamer ontstaan.

  • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Metaalarbeider in daguren (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereidende metaalwerken: ponsen, boren, ontvetten .... Je leert alles ter plaatse aan, alle machines zijn conventioneel.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Ontbijtmedewerker m/v (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DRUKMAN

    Type: Flexijob

    B&B Hullebrug te Itegem is op zoek naar iemand die graag mensen in de watten legt met een heerlijk ontbijtje in de ochtend en vervolgens de kamers omtovert in een zalig gezellig nestje om in weg te dromen. Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid Je bent verantwoordelijk voor het hartelijke ontvangst van onze gasten tijdens de ochtendstond; Je bent iemand die graag mensen een lekker ontbijtje maakt, met een heerlijk vers geperst fruitsapje waarbij een lekker vers eitje van onze kippetjes niet mag ontbreken; Tijdens het ontbijt sta jij in voor het perfect runnen van het ontbijt en zorg je ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Onze gasten verdienen nu éénmaal dé perfecte service; Na de ontbijturen, zorg je ervoor dat alles netjes achter blijft in de gastenkamer, en tover je de kamers om tot een magische reis naar dromenland;

Zoek naar antwoorden van HOME LE CHEVREFEUIL in sociale netwerken
Look for responds of HOME LE CHEVREFEUIL in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOME LE CHEVREFEUIL. Laat een reactie achter voor HOME LE CHEVREFEUIL. HOME LE CHEVREFEUIL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOME LE CHEVREFEUIL. Leave a respond for HOME LE CHEVREFEUIL. HOME LE CHEVREFEUIL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOME LE CHEVREFEUIL op de google maps. Adres en contacten HOME LE CHEVREFEUIL
Location of HOME LE CHEVREFEUIL on the google maps. Address and contacts of HOME LE CHEVREFEUIL

Andere gerelateerde bedrijven als come HOME LE CHEVREFEUIL HOME LE CHEVREFEUIL: Trebor BVBA | MAGNONI SPRL | COIFFURE ANNIE | DOMINIQUE VAN CAUWENBERGH | DIFRACH S.A.

Other related companies as HOME LE CHEVREFEUIL: Trebor BVBA | MAGNONI SPRL | COIFFURE ANNIE | DOMINIQUE VAN CAUWENBERGH | DIFRACH S.A.

HOME LE CHEVREFEUIL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOME LE CHEVREFEUIL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03914947509. Het bedrijf HOME LE CHEVREFEUIL bevindt zich op het adres: PR?FAYHAI 21; 4900; SPA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 773,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 750,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instellingen voor mindervalide volwassenen. Producten gemaakt in HOME LE CHEVREFEUIL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOME LE CHEVREFEUIL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOME LE CHEVREFEUIL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOME LE CHEVREFEUIL, openstaande posities, locatie van HOME LE CHEVREFEUIL op de kaart.

HOME LE CHEVREFEUIL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOME LE CHEVREFEUIL, company assigned to the tax number BE03914947509. The company HOME LE CHEVREFEUIL is located at the address: PR?FAYHAI 21; 4900; SPA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 773,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 750,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instellingen voor mindervalide volwassenen. Products created in HOME LE CHEVREFEUIL were not found.
The main activity of HOME LE CHEVREFEUIL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HOME LE CHEVREFEUIL is not available. You also can look at reviews of HOME LE CHEVREFEUIL, open positions, location of HOME LE CHEVREFEUIL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOME LE CHEVREFEUIL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOME LE CHEVREFEUIL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOME LE CHEVREFEUIL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOME LE CHEVREFEUIL, employees, financial statistics.