Art de Vivre

Contactgegevens Art de Vivre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Art de Vivre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Art de Vivre

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 198; 2500; Lier, België

Telefoon (phone): 03 480 67 66; 0475 60 18 68 (+32-03 480 67 66; 0475 60 18 68) 03 480 67 66; 0475 60 18 68 (+32-03 480 67 66; 0475 60 18 68)

Fax (fax): 03 488 68 76 (+32-03 488 68 76) 03 488 68 76 (+32-03 488 68 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Art de Vivre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Art de Vivre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Art de Vivre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Art de Vivre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Art de Vivre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Art de Vivre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Art de Vivre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Art de Vivre
Products information Art de Vivre

BTW identificatienummer (tax): BE09495452880
Ondernemingsnummer: 1193908691
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 595,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Gifts - Retail

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Art de Vivre
(Get full report from official database of BE for Art de Vivre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Art de Vivre
Addition kinds of activities for Art de Vivre

013200. Tabak | Tobacco
473199. Vrachtvervoer regeling, nv | Freight transportation arrangement, nec
508302. Tuinmachines en -apparatuur | Lawn and garden machinery and equipment
874100. Management diensten | Management services
20999918. Tofu, behalve bevroren desserts | Tofu, except frozen desserts
35480101. Arc lasers, transformator-gelijkrichter | Arc welders, transformer-rectifier
38279903. Contour projectoren | Contour projectors
70410101. Pension, broederschap en meid | Boarding house, fraternity and sorority

Werken bij Art de Vivre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Art de Vivre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Art de Vivre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Art de Vivre. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier/ lader-losser DAG (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het manueel laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de ontvangst en opslag van goederen in het magazijn.

 • Magazijnier (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Allereerst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse acties zodat de vooropgestelde losplanning correct wordt opgevolgd. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - het lossen van de vrachtwagens in overeenstemmen met de losplanning - het administratief verwerken van de ontvangen goederen. - de ontvangen goederen controleren of deze overeenstemmen met de planning. - verwerken van de afgewezen goederen. - herpalletiseren en indien mogelijk de pallets herstellen. - onregelmatigheden melden aan de laadkaaiverantwoordelijke. vervolgens ben je verantwoordelijke voor het uitvoeren van de dagelijkse acties m.b.t. het aanleveren en afvoeren van grond- en hulpstoffen op de juiste locatie binnen de afdeling inpak en productie. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - aanvoeren van grond- en hulpstoffen aan de afdeling productie en inpak. - administratieve opvolging van de uit te voeren acties - de nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, nl. het correct opslaan van de voorraden. Dit doe je d.m.v. volgende taken: - Inventariseren van de voorraad en de pallets - Stockeren van de voorraad - Dagelijks vooropgestelde acties m.b.t. voorraadbeheer behandelen - De nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden

 • OPERATOR - NACHT (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Let\\\'s Work is dringend op zoek naar een gemotiveerde operator te Westrozebeke. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor het volledige verpakkingsproces. - U staat in voor het instellen van parameters en volgt deze op. - U voert een controle uit.

 • Heftruckbestuurder m/v (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij rijervaring met de heftruck en een geldig attest? Ben je op zoek naar een tijdelijke job als heftruckbestuurder? Dan hebben wij misschien een job voor jou! We zoeken een ervaren heftruckbestuurder om een 2-tal weken zware lasten te verplaatsen in een groot magazijn.

 • WERFLEIDER (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

 • Ijzervlechter (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend bedrijf zijn wij op zoek naar een ijzervlechter/speetlasser. Ben jij iemand die ervaring heeft met ijzervlechten of ben je graag handig bezig? Dan is dit de job die je zoekt! Je takenpakket als ijzervlechter zal bestaat uit: Het uitvoeren van laswerken (halfautomaat) voor de productie van wapeningsnetten, -korven Assembleren van de onderdelen tot een afgewerkt geheel Planlezen om stukken op maat te maken en de kwaliteit te controleren Het volledig klaarmaken van de korven voor de bekister en indien nodig bepaalde onderdelen aanpassen/toevoegen Het registreren van de ontvangen en verwerkte korven

 • ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER PRODUCTIE - 2 PLOEGEN (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark. Daarbij komen volgende taken kijken: Het onderhoud van het machinepark; Analyseren en oplossen van storingen; Het preventief en curatief onderhoud; Rapportage van herstellingen in het onderhoudssysteem; Mee nadenken over verbetermogelijkheden ter optimalisatie van het machinepark. Je komt terecht in een team van 4 techniekers en rapporteert aan het hoofd van deze afdeling. Je werkt in 2 ploegen: Vroege: 5u53 - 14u00 Late: 13u53 - 22u00       Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd productiebedrijf, met vestigingen in Olen en Herentals. Ter uitbreiding zoeken wij voor hen een ELEKTRO MEKANIEKER / TECHNIEKER, te werken in 2 ploegen.   SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar het bedrijf en de functie die het beste aansluit bij jouw sterktes, kwaliteiten en interesses. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures!  

 • Natuursteenbewerker (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Ravels zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker Je bent vertrouwd met het afwerken van maatwerk in natuursten. Je staat in voor zagen, lijmen, uitsparingen maken, polijsten, ...

 • Huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Medewerker bediening (30u/week) (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een brasserie in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

 • Jobstudenten schoonmaak avondwerk regio Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten om te poetsen bij een bedrijf in Puurs Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tem vrijdag van 16u40 tot 22u

 • TABAKOLOOG m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: PERSPECTIEF

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep. - Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team. - Je bent interesse om eventueel voordrachten te verzorgen. - Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz - Constructief samenwerken met de collega’s psychologen, therapeuten en/of andere medewerkers van de groepspraktijk. - Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg. - Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz

Zoek naar antwoorden van Art de Vivre in sociale netwerken
Look for responds of Art de Vivre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Art de Vivre. Laat een reactie achter voor Art de Vivre. Art de Vivre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Art de Vivre. Leave a respond for Art de Vivre. Art de Vivre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Art de Vivre op de google maps. Adres en contacten Art de Vivre
Location of Art de Vivre on the google maps. Address and contacts of Art de Vivre

Andere gerelateerde bedrijven als come Art de Vivre Art de Vivre: IN DE TUIN VAN EDEN | PRASUNA FLOWERS | Michele | ZODA E | Muys Software

Other related companies as Art de Vivre: IN DE TUIN VAN EDEN | PRASUNA FLOWERS | Michele | ZODA E | Muys Software

Art de Vivre is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Art de Vivre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09495452880. Het bedrijf Art de Vivre bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 198; 2500; Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 595,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Gifts - Retail.
De hoofdactiviteit van Art de Vivre is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Art de Vivre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Art de Vivre, openstaande posities, locatie van Art de Vivre op de kaart.

Art de Vivre is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Art de Vivre, company assigned to the tax number BE09495452880. The company Art de Vivre is located at the address: Antwerpsesteenweg 198; 2500; Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 595,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. List of products are Gifts - Retail.
The main activity of Art de Vivre is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Art de Vivre is not available. You also can look at reviews of Art de Vivre, open positions, location of Art de Vivre on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Art de Vivre, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Art de Vivre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Art de Vivre, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Art de Vivre, employees, financial statistics.