Michele

Contactgegevens Michele: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Michele: address, phone, fax, email, website, opening hours

Michele

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 10; 2460; Kasterlee, België

Telefoon (phone): 014 85 06 15 (+32-014 85 06 15) 014 85 06 15 (+32-014 85 06 15)

Fax (fax): +32 (86) 680-40-82 +32 (86) 680-40-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Michele: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Michele"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Michele"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Michele, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Michele. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Michele, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Michele. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Michele
Products information Michele

BTW identificatienummer (tax): BE04370056152
Ondernemingsnummer: 1661651611
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 681,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Gifts - Retail

Product categorie (product category): Wedding presents - Lists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Michele
(Get full report from official database of BE for Michele)

Aanvulling soorten activiteiten voor Michele
Addition kinds of activities for Michele

331210. Coated of geplateerde producten | Coated or plated products
02799901. Apiary (bijen- en honingboerderij) | Apiary (bee and honey farm)
20849900. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten, nec | Wines, brandy, and brandy spirits, nec
34829904. Papierschalen: leeg, leeg of geladen: 30 mm. | Paper shells: empty, blank, or loaded: 30 mm. and below
38250241. Apparatuur voor het meten en analyseren van golfvorms, nec | Waveform measuring and/or analyzing equipment, nec
81110211. Wanpraktijk en nalatigheidswet | Malpractice and negligence law
87429900. Management consultancy diensten, nec | Management consulting services, nec

Werken bij Michele: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Michele: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Michele. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Michele. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorg jij mee voor de schaduw in huis? (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handige Harry die zowel op mechanisch als elektrisch gebied zijn plan kan trekken en met de nodige verantwoordelijkheid om zelfstandig te kunnen werken, ben je dagelijks met de glimlach op de baan naar jouw klanten. Je hebt een waterdichte huid, want een regenbui of wat wind houden jou niet tegen. Eenmaal ter plaatse zorg je voor de montage van nieuwe zonneweringen en (elektrische) rolluiken of bestaande zonneweringen of voer je het onderhoud of herstellingen uit aan elektrische poorten. Het spreekt voor zich dat een ladder een veel gebruikt werkinstrument is en dat deze je dus zeker geen schrik mag aanjagen. Elke dag opnieuw keer je ’s avonds trots op jouw werk terug naar het bedrijf en ben je in gedachten al terug bezig met jouw klanten van morgen. Je weet immers dat jouw klanten steeds aan jou terug zullen denken wanneer ze op een warme dag in de schaduw kunnen genieten van jouw werk.

  • Winkelmedewerker Colruyt Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Tijdelijk deeltijdse administratief bediende (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in een bouw gerelateerde sector, zijn wij op zoek naar een deeltijdse administratieve kracht ter vervanging van een zwangerschap (M/V). Jouw takenpakket bestaat uit: Opvolging van facturatie en offertes Mailverkeer Eerste telefonie met klanten, leveranciers,.. Offertes die goedgekeurd zijn inplannen

  • Tuinarbeider (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze boeiende functie zijn we op zoek naar iemand die de handen uit de mouwen wil steken. Opkuiswerken schoffelen en wieden behoren tot je takenpakket

  • POETSHULP DC Oostkamp-Beernem-Oedelem (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Oostkamp-Beernem-Oedelem zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE-KACHTEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielt-Winge – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • CNC operator/programmeur (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: STAVELSE METAALBOUW

    Type: Vaste Job

    U opereert de CNC draai- en freesmachines aan de hand van mechanische plannen. U hebt kennis en ervaring in het opereren van machines met Heidenhain & Fanuc U hebt ervaring met het werken van een micrometer U kunt kleine aanpassingen doen in het programma

  • BIS-stage Winkel medewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ECOSO

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

Zoek naar antwoorden van Michele in sociale netwerken
Look for responds of Michele in social networks

Lees alle opmerkingen voor Michele. Laat een reactie achter voor Michele. Michele bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Michele. Leave a respond for Michele. Michele on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Michele op de google maps. Adres en contacten Michele
Location of Michele on the google maps. Address and contacts of Michele

Andere gerelateerde bedrijven als come Michele Michele: El Mahraoui BVBA | Twice as Nice | Délice BVBA | DUMOULIN | FEDERALE VERZEKERINGEN (DE)

Other related companies as Michele: El Mahraoui BVBA | Twice as Nice | Délice BVBA | DUMOULIN | FEDERALE VERZEKERINGEN (DE)

Michele is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Michele, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04370056152. Het bedrijf Michele bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 10; 2460; Kasterlee. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 681,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wedding presents - Lists. Lijst met producten zijn Gifts - Retail.
De hoofdactiviteit van Michele is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Michele is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Michele, openstaande posities, locatie van Michele op de kaart.

Michele is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Michele, company assigned to the tax number BE04370056152. The company Michele is located at the address: Turnhoutsebaan 10; 2460; Kasterlee. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 681,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wedding presents - Lists. List of products are Gifts - Retail.
The main activity of Michele is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Michele is not available. You also can look at reviews of Michele, open positions, location of Michele on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Michele, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Michele, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Michele, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Michele, employees, financial statistics.