Arquin (Maison)

Contactgegevens Arquin (Maison): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arquin (Maison): address, phone, fax, email, website, opening hours

Arquin (Maison)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Collège 19; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 22 06 97 (+32-081 22 06 97) 081 22 06 97 (+32-081 22 06 97)

Fax (fax): +32 (9) 273-91-91 +32 (9) 273-91-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arquin (Maison): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arquin (Maison)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arquin (Maison)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arquin (Maison), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arquin (Maison). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arquin (Maison), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arquin (Maison). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arquin (Maison)
Products information Arquin (Maison)

BTW identificatienummer (tax): BE09288909912
Ondernemingsnummer: 1708068847
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 182,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Arquin (Maison) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arquin (Maison)
(Get full report from official database of BE for Arquin (Maison))

Aanvulling soorten activiteiten voor Arquin (Maison)
Addition kinds of activities for Arquin (Maison)

20320201. Chili, met of zonder vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chili, with or without meat: packaged in cans, jars, etc.
24930401. Isolatieplaat, hardgedrukt | Insulating board, hard pressed
25210301. Bureaus, kantoor: hout | Desks, office: wood
34950100. Precisieveren | Precision springs
50650205. Modems, computer | Modems, computer
72991104. Porter service | Porter service

Werken bij Arquin (Maison): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arquin (Maison): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arquin (Maison). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arquin (Maison). Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnmedewerker VASTE VROEGE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de vaste vroege shift. Je zal dus elke dag in hetzelfde uurrooster werken, namelijk van 6.00u tot 13.48u. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn

 • Lader/losser in Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Gezocht: gemotiveerde lader/lossers (m/v) voor een logistiek centrum te Olen, voor een gekend bedrijf met verschillende winkels in interieurszaken. Als lader/losser ga je handmatig containers lossen. Je lost de inhoud van de containers en zet het op de juiste plaats (bv. palletten, rolcontainers). Het is mogelijk dat je gebruikmaakt van elektrisch transpallet, manuele transpallet, rolcontainers, en wikkelmachine. Je zal werken in een twee-ploegensysteem.

 • Technische helpdeskmedewerker vaste nacht (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je volgt de administratieve zorgen van de klanten op. Je staat in contact met zowel klanten, techniekers,operators,... Bij technische problemen help je de klant aan een oplossing. Wanneer je geen oplossing kan bieden bespreek je dit intern en houdt je de klant zo snel mogelijk op de hoogte.

 • polyvalent arbeider - vaste voormiddag - Izegem (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: · Ontvangst van vrachtwagens voor de openingsuren. · Verantwoordelijk voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. · Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. · Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. · Algemeen onderhoud van de werkvloer · Afzakken van bigbags.

 • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: t-interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. Je wordt ook ingeschakeld als heftruck/reachtruck chauffeur voor het laden en lossen van verschillende soorten producten en grondstoffen. Je werkt in een wekelijkse roulatiesysteem met je collega's (vroege/late)

 • CHAUFFEUR CE BETONMIXER - OPTIE VAST - REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur betonmixer sta je in voor het vervoer van beton en bouwmaterialen naar de verschillende werven. Je vertrekt iedere dag vanuit het depot en werkt over gans België.

 • Elektromecanicien m/v (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Kontich zijn wij op zoek naar een ervaren elektromecanicien m/v: - Je voert preventief onderhoud uit aan installaties op verplaatsing - Je zorgt voor een continue modernisatie van de installaties. - In geval van pannes doe je een interventie ter plaatse. - Je werkt pro-actief en oplossingsgericht in samenspraak met de klant - Je hebt direct contact met de klanten #elektro #elektromecanicien #mecanicien #techniek #installaties #onderhoud #installatie #depannage #service #mechanica #elektriciteit

 • STUDENT (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Voor een leuk groeiend bedrijf in de recyclagesector zijn we op zoek naar een student administratief bediende. Je kan vlot met de computer overweg Je staat in voor de balie (telefoons beantwoorden, mensen betalen voor de materialen die deze komen binnen brengen, badges aanmaken)

 • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

 • Massagetherapeut-ontspanningsmassage (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie ontspanningsmassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

 • Hypnotherapeut (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IN HARMONIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

 • Oliver James Associates - Network Security Engineer (Cisco) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is a global leader in the financial market with a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network.     Role   The ideal Network Security Engineer will be responsible for: Manage part of the network infrastructure which include IPS (Cisco) Configure the IPS and respond to security incidents Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field.   Profile   The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Good Knowledge of Cisco is mandatory.   Location   The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport.     Offer  Contract: Freelance Daily rate: EUR competitive Starting date: ASAP

Zoek naar antwoorden van Arquin (Maison) in sociale netwerken
Look for responds of Arquin (Maison) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arquin (Maison). Laat een reactie achter voor Arquin (Maison). Arquin (Maison) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arquin (Maison). Leave a respond for Arquin (Maison). Arquin (Maison) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arquin (Maison) op de google maps. Adres en contacten Arquin (Maison)
Location of Arquin (Maison) on the google maps. Address and contacts of Arquin (Maison)

Andere gerelateerde bedrijven als come Arquin (Maison) Arquin (Maison): FLFLORU BVBA | CLAUDETTE DERUME | COLLETTE LORQUET | CHICK 'N' DIXIE | V.O. Lux Design

Other related companies as Arquin (Maison): FLFLORU BVBA | CLAUDETTE DERUME | COLLETTE LORQUET | CHICK 'N' DIXIE | V.O. Lux Design

Arquin (Maison) is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Arquin (Maison), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09288909912. Het bedrijf Arquin (Maison) bevindt zich op het adres: Rue du Collège 19; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 182,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Arquin (Maison) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arquin (Maison) is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arquin (Maison) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arquin (Maison), openstaande posities, locatie van Arquin (Maison) op de kaart.

Arquin (Maison) is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Arquin (Maison), company assigned to the tax number BE09288909912. The company Arquin (Maison) is located at the address: Rue du Collège 19; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 182,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. Products created in Arquin (Maison) were not found.
The main activity of Arquin (Maison) is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Arquin (Maison) is not available. You also can look at reviews of Arquin (Maison), open positions, location of Arquin (Maison) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arquin (Maison), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arquin (Maison), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arquin (Maison), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arquin (Maison), employees, financial statistics.