CHICK 'N' DIXIE

Contactgegevens CHICK 'N' DIXIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHICK 'N' DIXIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHICK 'N' DIXIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CAPUCIJNENSTRAAT 17-19; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56353243 (+32-56353243) 56353243 (+32-56353243)

Fax (fax): +32 (69) 457-54-86 +32 (69) 457-54-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHICK 'N' DIXIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHICK 'N' DIXIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHICK 'N' DIXIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHICK 'N' DIXIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHICK 'N' DIXIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHICK 'N' DIXIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHICK 'N' DIXIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHICK 'N' DIXIE
Products information CHICK 'N' DIXIE

BTW identificatienummer (tax): BE03053619384
Ondernemingsnummer: 6865600585
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 648,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Type de Cuisine: Cafés-Restaurants.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHICK 'N' DIXIE
(Get full report from official database of BE for CHICK 'N' DIXIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHICK 'N' DIXIE
Addition kinds of activities for CHICK 'N' DIXIE

28360501. gifstoffen | Toxins
35340000. Liften en bewegende trappen | Elevators and moving stairways
37249905. Motorbevestigingsdelen, vliegtuigen | Engine mount parts, aircraft
50640105. Koelkasten en diepvriezers | Refrigerators and freezers
61539903. Mercantiele financiering | Mercantile financing
63119904. Begrafenisverzekering | Funeral insurance
92210201. Provincie politie | County police

Werken bij CHICK 'N' DIXIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHICK 'N' DIXIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHICK 'N' DIXIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHICK 'N' DIXIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator margarinerie 3 ploegen (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling margarinerie zoeken we een proces operator. Dit is de afdeling waarbij de boter en speculoospasta wordt gemaakt. Je bent verantwoordelijk voor de opstart, stop en controle van één of meerdere productielijnen. Daarbij heb je steeds het bereiken van de vooropgestelde doelstellingen op vlak van kwaliteit en rendement voor ogen. Je werk mee aan verbeteringsacties die kwaliteitsbevorderend en kostenbeheersend zijn. Je voert reinigingstaken uit aan de hand van een reinigingsplan. Je voert eenvoudige technische ingrepen uit aan machines. Je staat in voor ontvangst en dosering van grondstoffen en het verzendklaar maken van eindproducten. Je voert controletaken uit (visuele controle, gewichtscontrole, staalname) en verzorgt de daarbij horende registratie. Je staat in voor het controleren en reinigen van de geledigde margarine bakken. Je werkt volgens vooraf opgestelde instructies die kaderen binnen de heersende kwaliteitssystemen (GMP, HACCP).

  • Bobijnopzetter (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen te Tielt. Men zoekt een bobijnopzetter 2-ploegen voor de tuft-afdeling. Taken: - u staat in voor het opzetten en afnemen van bobijnen - u staat af en toe in voor het lassen

  • Elektrotechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een gepassioneerde elektrotechnieker. Samen met je collega’s van het onderhoudsteam ben je verantwoordelijk voor een correcte werking van de productiemachines binnen het machinepark. Door preventief onderhoud voorkom je defecten. Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen. In samenspraak denk je mee over het verbeteren en elektrisch/elektronisch aanpassen van machines en installaties. Je draagt zorg voor een vlot werkend machinepark.

  • Polyvalent medewerker frituur (Balegem) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de omgeving van Wetteren zoeken wij een student die graag iets wilt bijverdienen. Je staat aan de kassa en zorgt voor de bestellingen. Je zal vooral vrijdag, zaterdag en/of zondag moeten werken.

  • STUDENTEN VOOR WEEKENDWERK (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: RUCADIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar-Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar in het weekend te werken op zaterdag of zondag jobinhoud : -kassawerk -aanvulwerk -maken van belegde broodjes -voorverpakken van kazen en charcuterie

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op zaterdag 13 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op zaterdag 13 oktober van 16:00-22:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Etudiant bilingue (h/f) (SPIERE)

    Regio: SPIERE

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients de la région de Mouscron, nous sommes à la recherche d'étudiants bilingues (Fr-Nl). Vous travaillez en magasin. Vous gérez la caisse et l'accueil des clients. Vous renseignez les clients sur les produits. Vous êtes dynamique, courageux et motivé.

  • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

  • Reclame bedeler in Edegem (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Junior Bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Productiemedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant in Alken gespecialiseerd in het vervaardigen van voornamelijk rubberen producten voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar productiemedewerkers. In de mengafdeling worden de grondstoffen gemengd en voorgevormd tot blokken. In het begin zal je het merendeel van je tijd spenderen aan het afnemen van de blokken van de band. Er wordt een interne opleiding voorzien om alles goed onder de knie te krijgen. Je bent een harde werker, flexibel ingesteld en gemotiveerd. Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem te werken of in een vaste nachtpost. Je krijgt een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremies. Ben jij onze ideale kandidaat? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 011/22.99.85 of stuur je persoonlijke CV naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van CHICK 'N' DIXIE in sociale netwerken
Look for responds of CHICK 'N' DIXIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHICK 'N' DIXIE. Laat een reactie achter voor CHICK 'N' DIXIE. CHICK 'N' DIXIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHICK 'N' DIXIE. Leave a respond for CHICK 'N' DIXIE. CHICK 'N' DIXIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHICK 'N' DIXIE op de google maps. Adres en contacten CHICK 'N' DIXIE
Location of CHICK 'N' DIXIE on the google maps. Address and contacts of CHICK 'N' DIXIE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHICK 'N' DIXIE CHICK 'N' DIXIE: PARFUMERIE EVA | HET HEINENHOF | ALPHA LIGHT | BIJOUTRONIQUE | D.M. Car & Pi猫ces SPRL-BVBA

Other related companies as CHICK 'N' DIXIE: PARFUMERIE EVA | HET HEINENHOF | ALPHA LIGHT | BIJOUTRONIQUE | D.M. Car & Pi猫ces SPRL-BVBA

CHICK 'N' DIXIE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHICK 'N' DIXIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03053619384. Het bedrijf CHICK 'N' DIXIE bevindt zich op het adres: CAPUCIJNENSTRAAT 17-19; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 648,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Cafés-Restaurants..
De hoofdactiviteit van CHICK 'N' DIXIE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHICK 'N' DIXIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHICK 'N' DIXIE, openstaande posities, locatie van CHICK 'N' DIXIE op de kaart.

CHICK 'N' DIXIE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHICK 'N' DIXIE, company assigned to the tax number BE03053619384. The company CHICK 'N' DIXIE is located at the address: CAPUCIJNENSTRAAT 17-19; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 648,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Cafés-Restaurants..
The main activity of CHICK 'N' DIXIE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHICK 'N' DIXIE is not available. You also can look at reviews of CHICK 'N' DIXIE, open positions, location of CHICK 'N' DIXIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHICK 'N' DIXIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHICK 'N' DIXIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHICK 'N' DIXIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHICK 'N' DIXIE, employees, financial statistics.