Annemans D BVBA

Contactgegevens Annemans D BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Annemans D BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Annemans D BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vossenhoek 43; 9200; Dendermonde (Grembergen), België

Telefoon (phone): 052 21 80 16 (+32-052 21 80 16) 052 21 80 16 (+32-052 21 80 16)

Fax (fax): 052 22 20 02 (+32-052 22 20 02) 052 22 20 02 (+32-052 22 20 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Annemans D BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Annemans D BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Annemans D BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Annemans D BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Annemans D BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Annemans D BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Annemans D BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Annemans D BVBA
Products information Annemans D BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04708709716
Ondernemingsnummer: 6264099121
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Carpenters

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Annemans D BVBA
(Get full report from official database of BE for Annemans D BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Annemans D BVBA
Addition kinds of activities for Annemans D BVBA

519299. Boeken, tijdschriften en kranten, nv | Books, periodicals, and newspapers, nec
581301. Bars en lounges | Bars and lounges
22110300. Handdoeken, vaatdoeken en wasdoeken: katoen | Towels, dishcloths and washcloths: cotton
27419901. Catalogi: uitgeverij en drukwerk | Catalogs: publishing and printing
30850000. Kunststof flessen | Plastics bottles
37280304. Remmen, vliegtuigen | Brakes, aircraft
38250320. Elektrische meetapparatuur | Power measuring equipment, electrical
49590100. Onderhoud van wegen, luchthavens en parkeerplaatsen | Road, airport, and parking lot maintenance services
50850104. Dozen, kratten, enz., Andere dan papier | Boxes, crates, etc., other than paper
82990101. Kunstschool, behalve commercieel | Art school, except commercial

Werken bij Annemans D BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Annemans D BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Annemans D BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Annemans D BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Facturatiemedeweker Accounting Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Lommel zoeken wij een enthousiaste, tijdelijke Facturatiemedewerker Accounting te Lommel. Het betreft een tijdelijke opdracht van zes maanden, die naar alle waarschijnlijkheid omgezet kan worden in optie vast of contract onbepaalde duur, doch dat kan nu nog niet beloofd of verzekerd. Dit is afhankelijk van de groeicijfers. Je rapporteert aan de Teamleader billing, onderhoudt intern contact met collega's van Finance, Operations en Sales en medewerkers en extern in voorkomende gevallen contact met klanten, leveranciers en verwerkers. Verantwoordelijkheden: Je verricht werkzaamheden ten behoeve van een optimale, correcte en tijdige financiële administratie. Je ondersteunt je collega's en levert een bijdrage op alle deelgebieden bij pieken in de werkdruk. Je controleert, valideert of corrigeert ingevoerde gegevens van orderafwikkeling en controleert daaruit volgende facturen. Je signaleert afwijkingen tussen factuur en verplichting en verifieert juistheid van de factuur bij tariefsverantwoordelijke, corrigeert facturatie waar nodig. Je stelt op basis van informatie uit het operationele systeem (aanvullende) facturen op en voegt eventuele bijlagen toe. Je draait facturen uit, verzendt facturen en ziet toe op archivering. Je verwerkt op basis van informatie van Sales of uit het CRM de correctienota's. Je controleert en matcht (afletteren) facturen met opgebouwde verplichtingen in het operationele systeem. Je vraagt creditnota's aan bij leveranciers en verwerkers. Je controleert en schoont openstaande verplichtingen en niet verwerkte inkoopfacturen op. Je verwerkt de financiële mutaties in de administratie. Je controleert de ingevoerde gegevens van orderafwikkeling op juistheid en volledigheid,

 • Kassamedewerker / aanvuller M/V (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Flexpoint Staffing

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar gemotiveerde kassamedewerkers die in kalmere periodes helpen aanvullen. Je werkt gemiddeld 36.5u / week en 1 op 2 weekends. Jouw taken: - Je zorgt voor een correcte klantenservice en informeert de klanten - Goederen correct scannen en betalingen ontvangen - Je staat in voor een correct kassabeheer (aanvullen, orde, correcte afsluiting...) - Rekken aanvullen - Ondersteunen van de verschillende afdelingen bij drukkere periodes

 • Technisch toonzaal verkoper verwarming en technieken (M/V) (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een technisch toonzaal verkoper. Tot jouw takenpakket behoort: Als commercieel technisch adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor alles met betrekking tot centrale verwarming en woningtechnieken. Met een handig computer programma (berekeningsprogramma, warmteverliezen en vloerverwarming) maak je een gepaste offerte die je op commerciële wijze afrondt tot een order. Je begeleidt de klanten en installateurs doorheen heel het verkoopproces met technische kennis en esthetisch advies. Ook volg je op regelmatige basis opleidingen om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

 • Sanitair installateur (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als sanitair installateur voor een bedrijf in regio Aalter zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Een overzicht voor deze vacature: plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair kappen slijpen en leggen van leidingen plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels/mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

 • Technieker 2 ploegen (M/V) (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de onderhoudsafdeling zijn we op zoek naar een technieker. Je jobinhoud is het onderhouden en herstellen van de productielijnen. Je staat in voor het monteren van onderdelen of stukken, de defecte systemen te herstellen of vervangen en storingen te lokaliseren en op te lossen. De functie is in 2 ploegensysteem.

 • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: MAKKIE CITY

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Student supermarkt iedere vrijdag namiddag (ZUTENDAAL)

  Regio: ZUTENDAAL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Zutendaal zoeken we een vaste student die iedere vrijdag van 13.00 tot 19.00 kan meewerken. Je zal vooral worden ingezet voor het aanvullen van de voedingswaren in de winkel.

 • Assistant -Shopmanager+ Assistant -B2B Manager M/V Computer Checkpoint Gent (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Assistant-shopmanager die tevens ook de B2B Manager zal assisteren voor regio Gent. Als Assistant-Shopmanager ben je de rechterhand van de Shopmanagers van de filialen te Gent zijnde Oostakker en Sint-Denijs-Westrem. Bij afwezigheid van de Shopmanager, zorg je voor de taakverdeling en praktische zaken van de winkel. Je vindt het belangrijk dat de winkel er piekpijn uit ziet en elk lid van het verkoopsteam op de hoogte is van de meest recente promoties en acties van Telenet, Eneco, Apple, HP en alle andere merken. Je bent, samen met de Shopmanagers, de drijvende kracht voor de commerciële en financiële resultaten van de winkel. Je laat geen klant naar buiten gaan zonder dat hij/zij uitstekend werd geholpen. Jouw collega's kunnen bij jou terecht indien er escallaties zouden zijn of indien ze vragen hebben over de producten en diensten. Je zal een aantal administratieve taken uitvoeren, maar staat net zoals je filiaalverantwoordelijke steeds naast je teamleden mee in de verkoop. Het grootste deel van je takenpakket bestaat dan ook uit zelf mee verkopen want jouw hart gaat sneller slaan van verkopen.Je communiceert op een duidelijke manier met de zaakvoerder en je team! Als Assistant-B2B Manager ben je tevens de rechterhand van de B2B Manager voor onze zakelijke klanten en scholen regio Gent. Je maakt afspraken met de zaakvoerders mbt telecom, energie of it projecten en doet ook aan prospectie. Dit alles in samenspraakt met de B2B Manager.

 • DYNAMISCHE (AUTO)MECHANIEKER (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Yes Talents Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gespecialiseerd garage in Amerikaanse voertuigen in België, zoeken we een multifunctioneel talent U hebt de kwaliteiten om : Montage en herstelling van banden voor personenwagens, bestelwagens en SUV’s uit te voeren Remmen en schokdempers te plaatsten; batterijen en uitlaten te vervangen; voertuigen uit te lijnen en diagnoses uit te voeren Klantvriendelijk te zijn

 • Zelfstandig verpleegkundigen (BEERZEL)

  Regio: BEERZEL

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

 • Business Controller a.i. - Wallonia region (LOUVAIN-LA-NEUVE)

  Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1675643-inline.html?cid=Partner_VDAB Our customer is an international player. To further professionalise and ensure continuity, they are looking for a strong Business Controller. You will offer temporary support to the local business controller and will focus on tasks such as: Follow up of budgets, monthly results, kpi’s and p&l Budgeting, forecasting and planning Variance analysis (actuals vs budget-forecast-prior years)

 • Administratief medewerker (M/V) - wervingsreserve (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ORDE VAN ARCHITECTEN

  Type: Werfreserve

  Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel). Deze teammeetings vinden gemiddeld wekelijks plaats.

Zoek naar antwoorden van Annemans D BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Annemans D BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Annemans D BVBA. Laat een reactie achter voor Annemans D BVBA. Annemans D BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Annemans D BVBA. Leave a respond for Annemans D BVBA. Annemans D BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Annemans D BVBA op de google maps. Adres en contacten Annemans D BVBA
Location of Annemans D BVBA on the google maps. Address and contacts of Annemans D BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Annemans D BVBA Annemans D BVBA: CLEANING DEKEYSER NV | ECO PIANO'S | BIEBOUW | ANNELIES REYNAERS | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

Other related companies as Annemans D BVBA: CLEANING DEKEYSER NV | ECO PIANO'S | BIEBOUW | ANNELIES REYNAERS | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

Annemans D BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Annemans D BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04708709716. Het bedrijf Annemans D BVBA bevindt zich op het adres: Vossenhoek 43; 9200; Dendermonde (Grembergen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 687,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Carpenters.
De hoofdactiviteit van Annemans D BVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Annemans D BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Annemans D BVBA, openstaande posities, locatie van Annemans D BVBA op de kaart.

Annemans D BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Annemans D BVBA, company assigned to the tax number BE04708709716. The company Annemans D BVBA is located at the address: Vossenhoek 43; 9200; Dendermonde (Grembergen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 687,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. List of products are Carpenters.
The main activity of Annemans D BVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Annemans D BVBA is not available. You also can look at reviews of Annemans D BVBA, open positions, location of Annemans D BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Annemans D BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Annemans D BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Annemans D BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Annemans D BVBA, employees, financial statistics.