CLEANING DEKEYSER NV

Contactgegevens CLEANING DEKEYSER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLEANING DEKEYSER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLEANING DEKEYSER NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandstraat 450; 8200; Brugge (Sint-Andries), België

Telefoon (phone): 050 31 51 07; 051 22 74 74; 056 51 18 92; 057 48 80 47 (+32-050 31 51 07; 051 22 74 74; 056 51 18 92; 057 48 80 47) 050 31 51 07; 051 22 74 74; 056 51 18 92; 057 48 80 47 (+32-050 31 51 07; 051 22 74 74; 056 51 18 92; 057 48 80 47)

Fax (fax): 050 31 04 60 (+32-050 31 04 60) 050 31 04 60 (+32-050 31 04 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLEANING DEKEYSER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLEANING DEKEYSER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLEANING DEKEYSER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLEANING DEKEYSER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLEANING DEKEYSER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLEANING DEKEYSER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLEANING DEKEYSER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLEANING DEKEYSER NV
Products information CLEANING DEKEYSER NV

BTW identificatienummer (tax): BE09574829101
Ondernemingsnummer: 5484344482
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Cleaning - Industrial; Containers for waste & dumping (Rental & transport); Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLEANING DEKEYSER NV
(Get full report from official database of BE for CLEANING DEKEYSER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLEANING DEKEYSER NV
Addition kinds of activities for CLEANING DEKEYSER NV

6289. Beveiliging en grondstoffen service | Security and commodity service
349500. Draadveren | Wire springs
02519901. Broiling kippen, het verhogen van | Broiling chickens, raising of
17949900. Graafwerkzaamheden, nec | Excavation work, nec
28240000. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
28790101. Arsenaten, arsenieten (geformuleerd) | Arsenates, arsenites (formulated)
35590106. Naaimachines en bijlagen, industriële, nec | Sewing machines and attachments, industrial, nec
38240305. taximeters | Taximeters
51220302. antiseptica | Antiseptics
79970504. Tennisclub, lidmaatschap | Tennis club, membership

Werken bij CLEANING DEKEYSER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLEANING DEKEYSER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLEANING DEKEYSER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLEANING DEKEYSER NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige Projectstaffing thuisverpleging - regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit eerste project kom je terecht in een kleinschalige thuisverplegingsorganisatie te Brugge en nabij gelegen omgeving. Je staat in voor het bieden van een kwaliteitsvolle zorg, die gebaseerd is op respect en vertrouwen. Je zal voornamelijk werken in ochtenddiensten op 4/5de basis. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Logistiek/Administratief bediende Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot, internationaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een logistiek/administratief bediende voor de supply chain afdeling. Het gaat om een contract van 1 jaar. Het bedrijf is actief in de voedingssector. Binnen de supply chain afdeling ben je specifiek verantwoordelijk voor de overzeese transporten. Je job is voornamelijk administratief, maar je hebt ook dagelijks contact (per telefoon en per mail) met heel wat interne (internationale) diensten, zoals de planners, de customer service, de magazijnen... Je komt terecht in een team van een 10-tal medewerkers. Je behandelt alle transportdocumenten en zorgt voor correcte, volledige dossiers. Je coördineert het transport tussen de haven, de lokale productiesites en de verschillende magazijnen. Je volgt frequent de stocks op in de verschillende magazijnen. Af en toe ga je mee ter plaatse in het magazijn. Je zorgt dat uitgaande goederen op tijd geleverd worden bij de klanten. Hiervoor sta je in nauw contact met (externe) transporteurs. Je bent ook verantwoordelijk voor alle facturatie die erbij komt kijken en eventuele klachtenbehandeling.

 • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

 • Wasserijmedewerker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een wasserij regio Waasland zijn wij op zoek naar een wasserijmedewerker.

 • Huishoudhulp te Melsele (MELSELE)

  Regio: MELSELE

  Bedrijf: Axxi4You

  Type: Dienstenchequebaan

  Samen met 250 collega's over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken... maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

 • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Gent! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIVATE

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

 • Student product ontwikkeling (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een student voor de R&D afdeling. Je start als student en werkt 1 à 2 dagen per week. Indien deze studentenperiode goed verloopt, maak je kans op een vaste positie als productontwikkelaar. Als lid van het R&D team ben je mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling & continue optimalisatie van bestaande en nieuwe producten en de continue optimalisatie van de processen. Met als doel de kwaliteit en rendabiliteit te borgen en daardoor de bestaande marktpositie te verstevigen en verder uit te bouwen naar de toekomst toe. Afhankelijk van je eigen kennis, competenties en inzet zal je takenpakket bestaan uit: het nakijken en registreren van grondstofspecificaties in het ERP-systeem. administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling : opmaak testformulieren, registratie gegevens, rapportering, ... projectcoördinatie bij de ontwikkeling van een nieuw product: Ontvangt een productaanvraagformulier van marketing Ontwikkeling nieuw product op basis van het productaanvraagformulier rekening houdend met de kostprijs, productspecificaties, vereiste productieapparatuur, mogelijke investeringen Contactopname leveranciers m.b.t nieuwe grondstoffen/materialen Overleg met aankoop aangaande de nieuwe grondstoffen/materialen & beschikbaarheid Overleg technische dienst aangaande productieapparatuur & procesmogelijkheden Opstellen testformulieren en inplannen van industriële testen, in samenspraak met productie rekening houdend met belasting op de productie & tijdsframe project Overleg met productieverantwoordelijken resultaten industriële testen aangaande receptuur & processen Productbeoordeling i.s.m: marketing/sales, productie, kwaliteit, directie Opvolging eerste drie producties en nacalculatie

 • AFDELINGSVERANTWOORDELIJKE (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: DECOSPAN

  Type: Vaste Job

  De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

 • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: G4S

  Type: Leercontract

  G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

 • FLEXI AFWASSER (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: TRUCKSTOP 26BIS

  Type: Flexijob

  Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei en de uitrustingen. Je sorteert de afwas volgens soort en spoelt de vaat alvorens deze in de vaatwasser te zetten. Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken, sorteert leeggoed en schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte. Je rangschikt het bestek en je droogt serviesgoed af. Je onderhoudt tafels, buffet en keukeninstallaties, de vaatwasmachine en de spoelbakken.

Zoek naar antwoorden van CLEANING DEKEYSER NV in sociale netwerken
Look for responds of CLEANING DEKEYSER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLEANING DEKEYSER NV. Laat een reactie achter voor CLEANING DEKEYSER NV. CLEANING DEKEYSER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLEANING DEKEYSER NV. Leave a respond for CLEANING DEKEYSER NV. CLEANING DEKEYSER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLEANING DEKEYSER NV op de google maps. Adres en contacten CLEANING DEKEYSER NV
Location of CLEANING DEKEYSER NV on the google maps. Address and contacts of CLEANING DEKEYSER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CLEANING DEKEYSER NV CLEANING DEKEYSER NV: LIBRAIRIE ANDENELLE | Little Trash | GEORGES VAN HARNEVELDT | BUREAU SYLLABUS | Cafe `t sterfhuys

Other related companies as CLEANING DEKEYSER NV: LIBRAIRIE ANDENELLE | Little Trash | GEORGES VAN HARNEVELDT | BUREAU SYLLABUS | Cafe `t sterfhuys

CLEANING DEKEYSER NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLEANING DEKEYSER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09574829101. Het bedrijf CLEANING DEKEYSER NV bevindt zich op het adres: Zandstraat 450; 8200; Brugge (Sint-Andries). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 509,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Cleaning - Industrial; Containers for waste & dumping (Rental & transport); Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van CLEANING DEKEYSER NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLEANING DEKEYSER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLEANING DEKEYSER NV, openstaande posities, locatie van CLEANING DEKEYSER NV op de kaart.

CLEANING DEKEYSER NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLEANING DEKEYSER NV, company assigned to the tax number BE09574829101. The company CLEANING DEKEYSER NV is located at the address: Zandstraat 450; 8200; Brugge (Sint-Andries). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 509,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. List of products are Cleaning - Industrial; Containers for waste & dumping (Rental & transport); Drain pipes (Unblocking).
The main activity of CLEANING DEKEYSER NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CLEANING DEKEYSER NV is not available. You also can look at reviews of CLEANING DEKEYSER NV, open positions, location of CLEANING DEKEYSER NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLEANING DEKEYSER NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLEANING DEKEYSER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLEANING DEKEYSER NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLEANING DEKEYSER NV, employees, financial statistics.