Craps Verzekeringskantoor BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Craps Verzekeringskantoor BVBA
Private companiesMetal Mining • Craps Verzekeringskantoor BVBA

Contactgegevens Craps Verzekeringskantoor BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Craps Verzekeringskantoor BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Craps Verzekeringskantoor BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J.Van der Vorstlaan 14; 3040; Huldenberg (Loonbeek), België

Telefoon (phone): 016 47 73 44 (+32-016 47 73 44) 016 47 73 44 (+32-016 47 73 44)

Fax (fax): 016 47 08 25 (+32-016 47 08 25) 016 47 08 25 (+32-016 47 08 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Craps Verzekeringskantoor BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Craps Verzekeringskantoor BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Craps Verzekeringskantoor BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Craps Verzekeringskantoor BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Craps Verzekeringskantoor BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Craps Verzekeringskantoor BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Craps Verzekeringskantoor BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Craps Verzekeringskantoor BVBA
Products information Craps Verzekeringskantoor BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04680694580
Ondernemingsnummer: 1043945312
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 482,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Craps Verzekeringskantoor BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurances - Companies and representatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Craps Verzekeringskantoor BVBA
(Get full report from official database of BE for Craps Verzekeringskantoor BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Craps Verzekeringskantoor BVBA
Addition kinds of activities for Craps Verzekeringskantoor BVBA

384204. Orthopedische apparaten | Orthopedic appliances
20450204. Pizzadeegjes, bereid: van gekochte bloem | Pizza doughs, prepared: from purchased flour
22699901. Doekmakerij, voor de handel | Cloth mending, for the trade
23920101. Bootkussens | Boat cushions
24210100. Bouw- en bouwmaterialen, hout | Building and structural materials, wood
50750101. Airconditioningapparatuur, met uitzondering van eenheden, niet inbegrepen | Air conditioning equipment, except room units, nec
50870200. Was- en stomerijapparatuur en benodigdheden | Laundry and dry cleaning equipment and supplies
92220000. Juridische raad en vervolging | Legal counsel and prosecution

Werken bij Craps Verzekeringskantoor BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Craps Verzekeringskantoor BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Craps Verzekeringskantoor BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Craps Verzekeringskantoor BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke betonarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, werkzaam in de betonsector, zijn we op zoek naar een tijdelijke heftruckchauffeur (tot aan het bouwverlof - kan verlengd worden). Je taken zijn: - afvoer van de producten d.m.v heftruck naar stocklocatie - vrachten voorbereiden d.m.v pickbon en gelijktijdige kwaliteitscontrole van de te laden producten - totale vrachtcontrole na laden / lossen - aftekenen van de laadbon - orde en netheid op het terrein behouden - meewerken in de productie bij vermindering vrachtverkeer - in het bezit zijn van een geldig attest Zie je een tijdelijke job in daguren wel zitten? Stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • Productie operator M/V (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf gespecialiseerd in productie van plastic afsluitingen en doppen van allerlei soort te Hoboken zoekt gemotiveerde, dynamisch productie operator / medewerker. Als productie operator / medewerker zal je voornamelijk instaan voor controle op de werking van de machines en de toevoer van de grondstoffen, dozen klaarzetten voor verpakking, paletten klaarzetten voor het laden, kwaliteitscontrole….

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268091 / 463 C (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Beveren-Waas zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • Winkelmedewerker tuincentrum - deeltijds met optie vast - regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor taken zoals plantverzorging, adviesverlening, laden en lossen van de goederen, aanvullen van de winkelrekken, kassa en zoveel meer. Het is een job met veel afwisseling.

  • Tekenaar betonelementen / betonconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het tekenen van de productietekeningen van onze prefab betonelementen/betonconstructies Je maakt ze klaar voor productie. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en opvolging van de dossiers.

  • Huishoudhulp Puuur Brecht/ Sint-Job/ Sint Lenaarts (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

  • Keukenmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: POULE & POULETTE

    Type: Vaste Job

    Het maken van de keuken mis en place volgens de Poule & Poulette normen Werken met het keukenmateriaal volgens de technische fiches Het maken van warme en koude gerechten volgens de technische fiches Ontvangen en controleren van levering ( HACCP) en FIFO stockeren Kuisen van de keuken tijdesn en na de shift met de juiste kuis producten

  • Mekanieker dagwerk (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor curatief en preventief onderhoud van het machinepark. Je komt in contact met alle aspecten van de mechanica gaande van het maken van constructies op basis van een technische tekening, het onderhouden van de productiemachines, het herstellen en reviseren van machineonderdelen, enz.

  • BI Data Architect (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Binnen deze senior functie ben je verantwoordelijk voor alle Management Information Systemen (MIS). Deze systemen zorgen ervoor dat de verschillende interne afdelingen de noodzakelijke data en rapporten gestructureerd aangeleverd krijgen of zelf kunnen creëren. Je werkt hierbij nauw samen met diverse business units zoals Sales & Marketing, Finance, Aankoop, Logistiek, etc. Je zorgt samen met onze BI development partner voor de optimalisatie van de MIS omgeving en de uitvoering van gerelateerde projecten. Je werkt proactief verbetervoorstellen uit, en zorgt voor een grondige documentatie van alle MIS systemen. Je ontwerpt en tekent nieuwe data processen uit en bepaalt mee de koers van de data omgeving Tot slot heb je er geen problemen mee om af & toe zelf handen uit de mouwen te steken en query’s te maken en rapporten op te stellen

Zoek naar antwoorden van Craps Verzekeringskantoor BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Craps Verzekeringskantoor BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Craps Verzekeringskantoor BVBA. Laat een reactie achter voor Craps Verzekeringskantoor BVBA. Craps Verzekeringskantoor BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Craps Verzekeringskantoor BVBA. Leave a respond for Craps Verzekeringskantoor BVBA. Craps Verzekeringskantoor BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Craps Verzekeringskantoor BVBA op de google maps. Adres en contacten Craps Verzekeringskantoor BVBA
Location of Craps Verzekeringskantoor BVBA on the google maps. Address and contacts of Craps Verzekeringskantoor BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Craps Verzekeringskantoor BVBA Craps Verzekeringskantoor BVBA: J. GILIS | Lafontaine Francis | RAPHA?L DE BIE | Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL | VERBEEKE FREDDY BVBA

Other related companies as Craps Verzekeringskantoor BVBA: J. GILIS | Lafontaine Francis | RAPHA?L DE BIE | Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL | VERBEEKE FREDDY BVBA

Craps Verzekeringskantoor BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Craps Verzekeringskantoor BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04680694580. Het bedrijf Craps Verzekeringskantoor BVBA bevindt zich op het adres: J.Van der Vorstlaan 14; 3040; Huldenberg (Loonbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 482,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Insurances - Companies and representatives. Producten gemaakt in Craps Verzekeringskantoor BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Craps Verzekeringskantoor BVBA is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Craps Verzekeringskantoor BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Craps Verzekeringskantoor BVBA, openstaande posities, locatie van Craps Verzekeringskantoor BVBA op de kaart.

Craps Verzekeringskantoor BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Craps Verzekeringskantoor BVBA, company assigned to the tax number BE04680694580. The company Craps Verzekeringskantoor BVBA is located at the address: J.Van der Vorstlaan 14; 3040; Huldenberg (Loonbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 482,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Insurances - Companies and representatives. Products created in Craps Verzekeringskantoor BVBA were not found.
The main activity of Craps Verzekeringskantoor BVBA is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Craps Verzekeringskantoor BVBA is not available. You also can look at reviews of Craps Verzekeringskantoor BVBA, open positions, location of Craps Verzekeringskantoor BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Craps Verzekeringskantoor BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Craps Verzekeringskantoor BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Craps Verzekeringskantoor BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Craps Verzekeringskantoor BVBA, employees, financial statistics.