Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL
Private companiesMetal Mining • Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL

Contactgegevens Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Wavre 1388; 1160; Bruxelles (Auderghem), België

Telefoon (phone): 02 675 15 98 (+32-02 675 15 98) 02 675 15 98 (+32-02 675 15 98)

Fax (fax): 02 675 18 99 (+32-02 675 18 99) 02 675 18 99 (+32-02 675 18 99)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL
Products information Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02584228515
Ondernemingsnummer: 7902435302
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 220,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Electric coil winding; Electric resistors

Product categorie (product category): Motors - Electric

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL
(Get full report from official database of BE for Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL
Addition kinds of activities for Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL

2851. Verf en geallieerde producten | Paints and allied products
22580108. Lace: barmen, bobbinet, hefbomen en nottingham | Laces: barmen, bobbinet, levers, and nottingham
23390102. Dickeys: vrouwen, misses 'en juniors' | Dickeys: women's, misses' and juniors'
30110302. Bandbanden of band reparatie materialen, rubber | Tire sundries or tire repair materials, rubber
32910600. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
33150300. Draad en gefabriceerde draadproducten | Wire and fabricated wire products
51370103. Leren en schapen gevoerde kleding, vrouwen en kinderen | Leather and sheep lined clothing, women's and children's
78190100. Personeelsdiensten, productie van films | Personnel services, motion picture production
86610123. Niet-kerkelijke kerk | Non-denominational church

Werken bij Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

  • Heftruckchauffeur seizoenswerk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf aan Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar tijdelijke heftruckchauffeurs die het winter- en lenteseizoen willen werken. Je wordt ingeschakeld in de logistieke afdeling van een productiebedrijf in Gent-Zeehaven. Je haalt de afgewerkte paletten op en stockeert ze in het magazijn. De bestellingen haal je op in het magazijn en zet ze klaar voor transport. Je wordt in 2 ploegen tewerkgesteld en bent bereid om extra uren te draaien (max. 50u/week, ook op zaterdag op drukste momenten) in ruil voor overloon en/of betaalde recuperatie.

  • Hulpmecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Samen met een collega van de Werkplaats HVAC en Sanitair zorg je mee voor de optimale werking van HVAC-installaties in de gebouwen van de KU Leuven. Je biedt ondersteuning bij het mechanisch onderhoud aan HVAC-installaties. Dat houdt in: filters vervangen ventilatiegroepen reinigen lagers smeren riemen en lagers vervangen Je biedt ondersteuning bij het mechanisch accidenteel onderhoud aan HVAC-installaties. Bedrijfsprofiel: Bij de Technische Diensten beheren meer dan 400 collega's het patrimonium van KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. De Facilitaire Diensten (afdeling van de Technische Diensten) garanderen een kwaliteitsvolle, competitieve en professionele ondersteunende dienstverlening zowel op technisch vlak als op logistiek vlak, ter ondersteuning van de kerntaken van de universiteit.

  • Orderadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker voor de orderadministratie sta je in voor: Analyseren van bestellingen en het opmaken van de gepaste offertes. Telefonisch opvolgen van deze offertes bij de klanten. Afsluiten van orders die telefonisch of per mail worden bevestigd. Contacten met leveranciers. Opstellen van de conceptorder voor behandeling door de logistieke afdeling. Prijsaanpassingen Klassement

  • Monteur / plaatser industriebouw (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als monteur in de industriebouw, dit houdt in dat je samen met de ploeg de ruwbouw zet van de gebouwen alsook de dakconstructies.

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (fulltime of parttime) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken; opruimen; strijken; boodschappen doen; koken; ramen wassen; toezien op productvoorraad; ... Klanten in Regio Brugge Zuienkerke Knokke Heist

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Bree, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen schoonmaak huishouden dienstencheques huishoudhulp poetshulp poetsvrouw poetsman poetsdame kuisvrouw )

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student winkelbediende charcuterie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Voor een winkel in Ravels zijn we op zoek naar studenten voor de afdeling charcuterie. Jij bent vrij in weekend en tijdens schoolvakanties snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • SCHRIJNWERKER ATELIER HOUTEN BINNENDEUREN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor het vervaardigen van houten binnendeuren: verzagen van de houten platen met de opdeelzaag, frezen met de CNC-machine, inschroeven van de scharnieren, ... Je werkt op atelier in dagdienst en start om 7u.

  • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

Zoek naar antwoorden van Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL. Laat een reactie achter voor Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL. Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL. Leave a respond for Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL. Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL op de google maps. Adres en contacten Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL
Location of Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL on the google maps. Address and contacts of Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL: D'Haene Emmanuel | MAISON LES KABOTTINS | Cat's Home Office | MUS?E M. DE GHELDERODE | PIERRE HORGE

Other related companies as Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL: D'Haene Emmanuel | MAISON LES KABOTTINS | Cat's Home Office | MUS?E M. DE GHELDERODE | PIERRE HORGE

Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02584228515. Het bedrijf Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Wavre 1388; 1160; Bruxelles (Auderghem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 220,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Motors - Electric. Lijst met producten zijn Electric coil winding; Electric resistors.
De hoofdactiviteit van Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL, openstaande posities, locatie van Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL, company assigned to the tax number BE02584228515. The company Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL is located at the address: Chauss茅e de Wavre 1388; 1160; Bruxelles (Auderghem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 220,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Motors - Electric. List of products are Electric coil winding; Electric resistors.
The main activity of Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL is not available. You also can look at reviews of Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL, open positions, location of Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Electromagn茅tique Charles Guillaume SPRL, employees, financial statistics.