Cabinet International Assurances

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Cabinet International Assurances
Private companiesCoal Mining • Cabinet International Assurances

Contactgegevens Cabinet International Assurances: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cabinet International Assurances: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cabinet International Assurances

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Jeanne 10B; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 640 86 86 (+32-02 640 86 86) 02 640 86 86 (+32-02 640 86 86)

Fax (fax): 02 640 86 86 (+32-02 640 86 86) 02 640 86 86 (+32-02 640 86 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cabinet International Assurances: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cabinet International Assurances"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cabinet International Assurances"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cabinet International Assurances, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cabinet International Assurances. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cabinet International Assurances, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cabinet International Assurances. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cabinet International Assurances
Products information Cabinet International Assurances

BTW identificatienummer (tax): BE09589385986
Ondernemingsnummer: 9696777343
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 199,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Cabinet International Assurances zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurances - Companies and representatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cabinet International Assurances
(Get full report from official database of BE for Cabinet International Assurances)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cabinet International Assurances
Addition kinds of activities for Cabinet International Assurances

07220201. Bessengewassen, machines oogstdiensten | Berry crops, machine harvesting services
38610204. Vergroten, fotografisch | Enlargers, photographic
39140303. Ecclesiastische ware, tin | Ecclesiastical ware, pewter
76310100. Tijd reparatie diensten | Time piece repair services
79930301. Amusementshal | Amusement arcade

Werken bij Cabinet International Assurances: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cabinet International Assurances: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cabinet International Assurances. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cabinet International Assurances. Looking for open vacancies in other companies

  • Ben jij de sterke kracht die wij zoeken? (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij iemand die graag fysiek de handen uit de mouwen steekt? Heel de dag zakken van 25 kg spreekt jou aan vanwege de gratis fitness? Je hebt geen stofallergie? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze klant te Heist-op-den-Berg.

  • Mailroom operator te Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Mechelen zijn we DRINGEND op zoek naar een Mailroom Operator VANAF MAANDAG 08/10. Als Mailroom Operator sta je in voor de postverwerking in functie van een correcte en tijdige levering van poststukken (ontvangen, verdelen, verzamelen, ... van interne post). Ook ontvang je aangetekende zending en diverse koerierdiensten en maak je poststukken verzendklaar. Ook algemene operationele taken zoals opladen van de frankeermachine en uitvoeren van algemene administratieve taken behoren tot het takenpakket van een Mailroom Operator.

  • Magazijnier elektriciteitsbedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke KMO in de regio van Roeselare gespecialiseerd in voornamelijk elektriciteitswerken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en flexibele magazijnier. Taken: - Je staat in voor het klaar zetten van het materiaal die de elektriciens nodig hebben op de werf - Je ontvangt leveringen en plaatst deze weg in het magazijn - Je bent verantwoordelijk voor de stocktelling en het doorgeven van de goederen die dienen aangekocht te worden - Je zorgt voor orde en netheid in het magazijn

  • Huishoudhulp Deeltijds Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gent zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • Verkoopsmedewerker (M/V) - student (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lochristi, een bekende kledingketen, zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker student. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, de winkel op orde te houden, ... Ben jij vaak beschikbaar op zaterdag en/of zondag? Interesse? Reageer snel via [email protected] of 014/14.09.00 Uiteraard is er mogelijkheid om je regelmatig in te schakelen.

  • Bijlesgever fysica (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Bijlesgever Frans (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Frans aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

    Type: Vaste Job

    - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

  • Administratief medewerker / werfopvolger (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TVH CONSULT

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker en werfopvolger ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie van bouwprojecten van diverse aard en omvang. Je ondersteunt de EPB-ingenieur en veiligheidscoördinator in het uitwerken en indienen van de EPB-aangifte en verzamelen van de nodige documenten voor het postinterventiedossier. Je staat in voor het verzamelen en structureren van stavingsdocumenten.Je communiceert met alle bouwpartners (bouwheren, architecten, aannemers, enz.). Je taken zijn: Het opmaken van alle offertes en contracten; Het coördineren van de lopende projecten en verwerken van alle informatie; Het administratief ondersteunen van de EPB-verslaggever en veiligheidscoördinator; Het verzamelen van alle nodige documenten in het kader van de EPB-aangifte en de opmaak van het postinterventiedossier.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Psychomotorisch Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega om ons team van pediatrische collega’s te vervoegen. Op termijn kan dit uitgebouwd worden naar een halftijdse betrekking. Interesse in neurologische revalidatie bij kinderen hierbij is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als op school gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, ouders, leerkrachten), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

Zoek naar antwoorden van Cabinet International Assurances in sociale netwerken
Look for responds of Cabinet International Assurances in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cabinet International Assurances. Laat een reactie achter voor Cabinet International Assurances. Cabinet International Assurances bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cabinet International Assurances. Leave a respond for Cabinet International Assurances. Cabinet International Assurances on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cabinet International Assurances op de google maps. Adres en contacten Cabinet International Assurances
Location of Cabinet International Assurances on the google maps. Address and contacts of Cabinet International Assurances

Andere gerelateerde bedrijven als come Cabinet International Assurances Cabinet International Assurances: Mimosa | PF KNOKKE | Logo Mechelen | SELECTA NV | BERT BULLENS HAARSTUDIO

Other related companies as Cabinet International Assurances: Mimosa | PF KNOKKE | Logo Mechelen | SELECTA NV | BERT BULLENS HAARSTUDIO

Cabinet International Assurances is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cabinet International Assurances, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09589385986. Het bedrijf Cabinet International Assurances bevindt zich op het adres: Avenue Jeanne 10B; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 199,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurances - Companies and representatives. Producten gemaakt in Cabinet International Assurances zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cabinet International Assurances is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cabinet International Assurances is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cabinet International Assurances, openstaande posities, locatie van Cabinet International Assurances op de kaart.

Cabinet International Assurances is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cabinet International Assurances, company assigned to the tax number BE09589385986. The company Cabinet International Assurances is located at the address: Avenue Jeanne 10B; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 199,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurances - Companies and representatives. Products created in Cabinet International Assurances were not found.
The main activity of Cabinet International Assurances is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cabinet International Assurances is not available. You also can look at reviews of Cabinet International Assurances, open positions, location of Cabinet International Assurances on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cabinet International Assurances, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cabinet International Assurances, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cabinet International Assurances, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cabinet International Assurances, employees, financial statistics.