Logo Mechelen

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Logo Mechelen
Private companiesCoal Mining • Logo Mechelen

Contactgegevens Logo Mechelen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Logo Mechelen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Logo Mechelen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maurits Sabbestraat 119-2; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 43 63 66 (+32-015 43 63 66) 015 43 63 66 (+32-015 43 63 66)

Fax (fax): 015 43 02 29 (+32-015 43 02 29) 015 43 02 29 (+32-015 43 02 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Logo Mechelen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Logo Mechelen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Logo Mechelen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Logo Mechelen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Logo Mechelen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Logo Mechelen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Logo Mechelen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Logo Mechelen
Products information Logo Mechelen

BTW identificatienummer (tax): BE08750854492
Ondernemingsnummer: 4950408935
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Logo Mechelen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Logo Mechelen
(Get full report from official database of BE for Logo Mechelen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Logo Mechelen
Addition kinds of activities for Logo Mechelen

357200. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
478399. Verpakkingen en kratten, nec | Packing and crating, nec
35310202. Kranen, schip | Cranes, ship
36479902. Fietslampen | Bicycle lamps
39490104. Golfkarretjes, hand | Golf carts, hand
41210000. Taxi's | Taxicabs
60229901. Staatsvertrouwenbedrijven die deposito's accepteren, commercieel | State trust companies accepting deposits, commercial
64110101. Adviesdiensten, verzekering | Advisory services, insurance
72180200. Industriële kledingwasmachines | Industrial clothing launderers
81110212. Patent-, handels- en auteursrecht | Patent, trademark and copyright law

Werken bij Logo Mechelen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Logo Mechelen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Logo Mechelen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Logo Mechelen. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur (m/v, 3-ploegen, regio Temse) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat siliconen kokers produceert zijn wij geregeld op zoek naar kwaliteitscontroleurs. Je werkt wekelijk in een variërend uurrooster (vroege, late, nacht). Dit volgt elkaar niet altijd op dezelfde manier op, dit kan bijvoorbeeld ook een aantal weken vroege ploeg zijn. Wekelijks ontvang je de planning. Wij bieden: een mooie verloning een job in een gevarieerd uurrooster waarbij je op wekelijkse basis ingepland wordt

  • Medewerker - Containerafdeling (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker voor de containerafdeling. Daar sta je in voor de herstellingen van containers.

  • Student callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Ben je commercieel ingesteld en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan zeker verder! Als callcentermedewerk(st)er ga je telefonisch op zoek naar potentiële klanten om jouw product aan te verkopen. Vooraleer je op zelfstandige basis aan de slag gaat, krijg je ter plaatste een opleiding en een script die je ondersteunen bij het bellen. We zoeken zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Student (m/v) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Job details Ben je een echte golf liefhebber en ken je Berlare, Temse, Lokeren, Deinze of Aalst uit je broekzak? Dan is de functie als student stadsbegeleiding met minigolf perfect voor jou! Wat doe je precies? Je begeleidt een groep doorheen de stad en dit in combinatie met minigolf. De tour duurt ongeveer 3 uur, hierbij heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je maakt vertel je een leuk weetje. Dit kan een belangrijk monument zijn maar ook een kerk,…. De groep mag dan een balletje slaan naar het belangrijk item. Dit zijn speciale balletjes die geen schade kunnen veroorzaken aan de straat of het aan het belangrijk item. Je houdt aan de hand van een score blad bij wie met de minste slagen het doel heeft bereikt. Die persoon is dan uiteraard de winnaar.

  • Jobstudent herfstvakantie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 3 student-enquêteurs voor de herfstvakantie De enquêtes worden afgenomen in het Shopping 1 te Genk, met behulp van Ipads. Je hebt bij voorkeur een marketing- of communicatie-achtergrond, en een goed besef van de belangrijkheid van enquêtes.

  • Bijlesgever wiskunde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • TEKENAAR WERKVOORBEREIDER CALCULATOR METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als Tekenaar/werkvoorbereider biedt je zowel aan de verkoopsafdeling als de productieafdeling je medewerking. Je ontrafelt de binnenkomende technische data. Dit kunnen digitale bestanden zijn van te produceren onderdelen maar ook complexe samenstellingen. Je vormt deze bestaande tekeningen om tot productiedata in samenspraak met de klant. Je staat in voor de off-line programmatie van het machinepark met behulp van verschillende grafische pakketten. Op basis hiervan maak je een offerte en bepaal je de leveringstermijn. Je bent de eindverantwoordelijke voor het behalen van de vooropgestelde leveringstermijn. Je bent communicatief met de mensen op de werkvloer.

  • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

  • thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGING POORTMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werkgebied: Heist-op-den-Berg Bezit van eigen wagen Bezit van diploma verpleegkundige Zelfstandige werken op zelfstandige basis

  • FISCAAL JURIST (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676313-inline.html?cid=Partner_VDAB Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. * Ervaring in fiscaal recht * Freelance opdracht van onbepaalde duur * Mogelijkheid tot toetreding als vennoot Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes. De ideale kandidaat heeft ongeveer 7 à 10 jaar ervaring als fiscaal jurist. Je bent gedreven en staat open voor een boeiende en afwisselende uitdaging. Daarbij kan je je flexibel opstellen en ben je enthousiast. De ideale kandidaat kan ook op zelfstandige basis werken. Je komt terecht in een dynamische en gedigitaliseerde werkomgeving, waar je de mogelijkheid hebt om op termijn vennoot te worden van de vennootschap. Onze klant biedt een vast contract gecombineerd met een mooie verloning en extralegale voordelen. Ben jij de fiscaal jurist die we zoeken? Contacteer dan snel Thomas Vos van Hays Antwerpen. Indien dit niet de vacature is waar jij naar op zoek bent, voeg Thomas Vos dan toe op Linkedin en blijf zo op de hoogte van andere vacatures.

  • ZELFSTANDIGE UITBATER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1614845-inline.html?cid=Partner_VDAB Word (m/v) ZELFSTANDIGE UITBATER In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (regio’s van de kust, Gent, Antwerpen, Limburg en Deinze),  en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning  van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. Geen investering vereist. Attractieve commissies. Ongeacht uw leeftijd (min. 18 jaar), uw opleiding, uw werkervaring of uw woonplaats, wij hechten er veel belang aan alle mogelijkheden in ons netwerk met u te bestuderen. Van onze 305 agentschappen in België, is er vast één dat aan uw profiel en aan uw ambities beantwoordt. Enkele essentiële eigenschappen vormen uiteraard een belangrijke troef bij het beoordelen van uw kandidatuur. Graag verkopen en de dienst aan het cliënteel zijn het allerbelangrijkst. Sociale vaardigheden en contacten kunnen leggen met personen van allerlei aard, nationaliteit of sociale klasse, zijn grote voordelen. DE FUNCTIE … VOLLEDIG ZELFSTANDIG WERKEN ! Bij Ladbrokes is het werkelijkheid: de zelfstandige commissionair organiseert zijn activiteiten op de manier die hij de beste acht in naleving van de contractuele verplichtingen voorzien in het commissiecontract. De commissionair is in de eerste plaats een verkoper die: zijn klanten in een net, ordelijk en comfortabel verkooppunt ontvangt  potentiële klanten aantrekt door een ideale schikking van het marketing materiaal dat hem gratis ter beschikking wordt gesteld leven in zijn verkooppunt blaast door de promotionele acties te ondersteunen die Ladbrokes voorstelt of die hij op basis van zijn eigen ideeën op touw zet zijn klanten bindt door met hen een band te scheppen die steunt op vertrouwen, service en wederzijds respect aan zijn habitués nieuwe speel- en winstmogelijkheden aanbiedt in de vorm van pronostieken, speelpotten of voorbeelden van minder bekende weddenschappen vriendschappelijke relaties onderhoudt met zijn buren en de andere handelaars uit de buurt, die eenieders verkoop ten goede komen  

  • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Anthentiek

    Type: Werfreserve

    Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van Logo Mechelen in sociale netwerken
Look for responds of Logo Mechelen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Logo Mechelen. Laat een reactie achter voor Logo Mechelen. Logo Mechelen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Logo Mechelen. Leave a respond for Logo Mechelen. Logo Mechelen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Logo Mechelen op de google maps. Adres en contacten Logo Mechelen
Location of Logo Mechelen on the google maps. Address and contacts of Logo Mechelen

Andere gerelateerde bedrijven als come Logo Mechelen Logo Mechelen: SUPERPRESS | TOURMINNE HASAN | Beeldvisie BVBA | BUREAU BRONCKART | HOTELSCHOOL PIVA

Other related companies as Logo Mechelen: SUPERPRESS | TOURMINNE HASAN | Beeldvisie BVBA | BUREAU BRONCKART | HOTELSCHOOL PIVA

Logo Mechelen is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Logo Mechelen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08750854492. Het bedrijf Logo Mechelen bevindt zich op het adres: Maurits Sabbestraat 119-2; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Logo Mechelen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Logo Mechelen is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Logo Mechelen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Logo Mechelen, openstaande posities, locatie van Logo Mechelen op de kaart.

Logo Mechelen is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Logo Mechelen, company assigned to the tax number BE08750854492. The company Logo Mechelen is located at the address: Maurits Sabbestraat 119-2; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Social service organizations. Products created in Logo Mechelen were not found.
The main activity of Logo Mechelen is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Logo Mechelen is not available. You also can look at reviews of Logo Mechelen, open positions, location of Logo Mechelen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Logo Mechelen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Logo Mechelen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Logo Mechelen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Logo Mechelen, employees, financial statistics.