MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV

Contactgegevens MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijksweg 165 Box 2; 3630; Maasmechelen, België

Telefoon (phone): 089 76 44 85; 089 76 53 06 (+32-089 76 44 85; 089 76 53 06) 089 76 44 85; 089 76 53 06 (+32-089 76 44 85; 089 76 53 06)

Fax (fax): 089 76 65 05 (+32-089 76 65 05) 089 76 65 05 (+32-089 76 65 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV
Products information MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03462036132
Ondernemingsnummer: 3467254638
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 772,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Mortgages & loans

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV
(Get full report from official database of BE for MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV
Addition kinds of activities for MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV

0761. Boerenarbeiders | Farm labor contractors
25999906. Mechanics 'dollies | Mechanics' dollies
32550300. Tegels en stenen vuurvaste materialen, behalve plastic | Tile and brick refractories, except plastic
38610315. Stands, camera en projector | Stands, camera and projector
51490901. Koffie, groen of geroosterd | Coffee, green or roasted
55310100. Auto-en vrachtwagens apparatuur en onderdelen | Auto and truck equipment and parts

Werken bij MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker Interieur (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we opzoek naar een schrijnwerker met ervaring in het bedien van CNC schaafmachines.

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op dit moment opzoek naar een technisch – commercieel medewerker binnendienst. Na interne opleiding kan hij/zij de klant onthalen en nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en / of diensten, leveringstermijnen en eventuele naverkoopdiensten. Is verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen. Verzekert een goede communicatie en samenwerking met de collega’s en leveranciers . Vormt zich permanent bij teneinde de nodige technische deskundigheid te vergaren noodzakelijk voor de uitoefening van deze functie. Is verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers

  • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

  • huishoudhulp Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Verkoper/Verkoopster Schoenenwinkel, Dendermonde (periode november/december) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel in regio Dendermonde zijn wij nog op zoek naar een extra medewerker om versterking te bieden tijdens de periode november/december. Je werkt van 22 november tot en met 28 december (35u/week). Tot jouw taken behoren: op orde houden van de stock, aanvullen, klanten helpen, kassa werk.

  • Passie om als student of flexijobber te werken in toffe horecazaken! (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze toffe en goed draaiende horecaklanten, zijn wij op zoek naar enthousiaste, vlotte studenten en of flexijobbers voor leuke opdrachten! Er zijn verscheidene taken die bij jou kunnen passen: * het bedienen van klanten, * het brengen van drankjes en afruimen, * meewerken in de keuken,.. Als je al beschikt over enige horeca-ervaring is dit een mooi pluspunt! We bieden je afwisselend werk, aangename werksfeer en een goede verloning en een tewerkstelling van langere duur naargelang je beschikbaarheid!

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Hasselt! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Activate

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een mobiele schoonmaak(st)er om op volgende politiekantoren te poetsen: Dinsdag in Grobbendonk van 9 - 12 Woensdag in Herenthout van 9 - 12 Donderdag in Olen van 9 - 12

  • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

  • Chauffeur C (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: QUALITYTRANS

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vrachtwagen leveren bij derden

  • zorgkundige maand 75% (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,... 

  • KAMERMEISJE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NOVOTEL IEPER CENTRUM

    Type: Flexijob

    Novotel Ieper (valt onder Accor hotels), een modern hotel in het hartje van de stad, met 122 kamers, 10 vergaderzalen, bar en restaurant zoekt een enthousiast kamermeisje voor het reinigen van de hotelkamers en algemene delen van het hotel. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV in sociale netwerken
Look for responds of MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV. Laat een reactie achter voor MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV. MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV. Leave a respond for MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV. MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV op de google maps. Adres en contacten MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV
Location of MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV on the google maps. Address and contacts of MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV: Fissette | Khamakchian M-Ali | Gramat BVBA | BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA | JAN MEEUSSEN

Other related companies as MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV: Fissette | Khamakchian M-Ali | Gramat BVBA | BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA | JAN MEEUSSEN

MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03462036132. Het bedrijf MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV bevindt zich op het adres: Rijksweg 165 Box 2; 3630; Maasmechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 772,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Lijst met producten zijn Mortgages & loans.
De hoofdactiviteit van MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV, openstaande posities, locatie van MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV op de kaart.

MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV, company assigned to the tax number BE03462036132. The company MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV is located at the address: Rijksweg 165 Box 2; 3630; Maasmechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 772,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Insurance Agents and Brokers. List of products are Mortgages & loans.
The main activity of MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV is not available. You also can look at reviews of MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV, open positions, location of MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAASLANDS ZAKENKANTOOR BEKKERS NV, employees, financial statistics.