BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA

Contactgegevens BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoveniersstr 50-52 2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.32 13 96 40 32.32 13 96 40

Fax (fax): 32.32 34 28 87 32.32 34 28 87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA
Products information BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09839874267
Ondernemingsnummer: 2371093750
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 478,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Uncut diamonds

Product categorie (product category): Jewellery; Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA
(Get full report from official database of BE for BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA
Addition kinds of activities for BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA

203201. Bonen en bonen spruitjes, ingeblikt, jarred, enz. | Beans and bean sprouts, canned, jarred, etc.
24991502. Hubs, hout | Hubs, wood
26760300. Baby- en babypapierproducten | Infant and baby paper products
28650104. Anthraquinon, kleurstoffen | Anthraquinone, dyes
34440400. Metalen vloeren en zijwanden | Metal flooring and siding
35310407. Betonuitrusting | Concrete gunning equipment
35799912. Tijd klokken en tijd opname apparaten | Time clocks and time recording devices
50150104. Motoren, gebruikt | Engines, used
62110207. Ondernemers, veiligheid | Underwriters, security

Werken bij BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

  • Chauffeur CE voor een bouwhandel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwpunt regio Westerlo zoeken we een chauffeur CE voor het leveren van materiaal op de werven. Je zal ook met je kraan de welfsels plaatsen. Je start elke dag rond 5.00-6.00 (afhankelijk van de werf) en werkt dus in daguren. Overuren vormen geen probleem voor jou. Na een geslaagde interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Ingeschreven in PC 140.

  • GRAFISCH ONTWERPER (TIJDELIJKE OPDRACHT) (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Grafisch ontwerper * Ervaring is geen must! * Aalst Onze klant, een internationale speler in de voeding, is momenteel samen met Hays Marketing op zoek naar een Grafisch Ontwerper om het team te versterken voor alvast de komende drie maanden. Als Grafisch ontwerper word je de komende maanden ingeschakeld om de drukte van komende beurzen op te vangen. Je ondersteunt in de ontwikkeling van samples en gifts, uitnodigingen, posters, brochures maar ook in de digitale communicatie. Je volgt aanvragen voor ontwerpen ook administratief op. Bijkomend kan het zijn dat je ook voor de meer logistieke taken rond de beurs wordt ingeschakeld zoals hotelplanning, aanvragen voor uitnodigingen etc.

  • Picker/Packer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

  • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

  • Huishoudhulp regio Rollegem (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Weelde (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Huishoudhulp wortegem - petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • (jr) Enterprise Architect (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze (jr) Enterprise Architect. Als architect ga je aan de slag in grote en kleine projecten om samen met onze klant business systemen en processen te definiëren en te verbeteren; Je levert methodologieën, processen en een governance-kader aan aan onze klanten; Je doet projecten op basis van expertise, vaardigheden en ambitie; Je bent in staat te rapporteren aan Executive levels bij klanten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Brussel of Antwerpen of Gent

  • Verpleegkundige voor nachtdienst (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: DE OVERBRON

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum De Overbron vzw is op zoek naar deeltijdse of voltijdse verpleegkundigen voor ons Nederlandstalig, kleinschalig, betaalbaar en familiaal woonzorgcentrum voor ouderen. De Overbron is gelegen aan de rand van Vlaams-Brabant, in Neder-Over-Heembeek, grenzend aan Vilvoorde en Grimbergen. We zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. We hebben een RVT en een ROB-erkenning. We werken bewust met een ruime personeelsploeg. We hebben een zorgteam dat 50% boven de Vlaamse norm zit. We willen onze bewoners gelukkig maken en daarvoor ook investeren in kwaliteit voor onze bewoners. We willen dat ons personeel tijd kan vrijmaken voor onze bewoners en niet vol stress van hier naar daar moeten hollen omdat er gewoon te weinig zorgpersoneel aanwezig is. Gelukkig personeel zorgt ook voor gelukkige ouderen. U werkt mee aan een gezellige, warme en veilige sfeer voor onze 59 bewoners. We verwachten van onze verpleegkundigen dat ze een excellente zorg verstrekken en medische hulp verlenen aan onze bewoners. Maar we verwachten echt meer dan dat. Het is onze uitdrukkelijke doelstelling dat onze bewoners niet alleen kwaliteitsvolle zorg krijgen, maar bovendien gelukkig kunnen zijn in De Overbron. De functie van verpleegkundige is daarin cruciaal. We zoeken mensen die graag met ouderen samenwerken. We zoeken verpleegkundigen die hun job met liefde vervullen en graag in groep werken. We zoeken warme en zorgzame medewerkers die in een kleinschalig woonzorgcentrum deel willen uitmaken van een enthousiaste en uitgebreide personeelsploeg. Onze nieuwe verpleegkundigen maken deel uit van een ploeg met een ergotherapeut, twee kinesisten, twee hoofdverpleegkundigen, een dagelijks verantwoordelijke, een animator, zes andere verpleegkundigen, negen zorgkundigen, zeven mensen voor de logistiek en het onderhoud en drie mensen voor de techniek en het zakelijk beheer. Er is dus bij ons echt ruimte om tijd te nemen voor een babbel met onze bewoners en om te zorgen voor een goede band met de collega's en bewoners. Wij zijn géén commercieel centrum. We zitten gemiddeld ruim onder de dagprijs van andere woonzorgcentra en toch fors boven de personeelsnorm van de Vlaamse overheid. Alle middelen gaan naar de ondersteuning van onze bewoners en investeringen in personeel en infrastructuur. We willen jullie met open armen ontvangen. We kunnen bieden wat andere centra bieden, maar bovenal kunnen we je een warme werksfeer aanbieden. We kijken met interesse uit naar je kandidatuur.

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

  • Gentis - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is een Belgisch bedrijf, actief binnen de financiële sector. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je neemt de leiding in technische projecten. Je bewaart het overzicht en waakt over de kwaliteit van de geleverde oplossing. Je bepaalt de technische architectuur mee. Je wordt betrokken in strategische discussies en denkt actief mee over de uitbouw van ons platform. Je komt terecht in een multi-disciplinair team van .NET developers, business analists, software quality engineers en solution architects/team leads. Je neemt het mentorship op van Junior en Medior developers. Onder het motto "leading-by-example", werk je als ervaren .NET developer efficient mee aan de oplossing. De functie-eisen voor deze missie.. Je hebt minimaal 3 jaar bewezen werk ervaring als .NET developer en minstens 7 jaar werkervaring Je bent een teamspeler en vertrouwd met de werking van een Scrum team. Je hebt kennis van onder andere: ASP.NET / MVC / Entity Framework / SQL Server / Azure... Je kan het overzicht bewaren in een complex technisch project. Je spreekt naast het Nederlands ook vloeiend Engels Details.. Locatie: Regio Mechelen Duur: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA. Laat een reactie achter voor BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA. BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA. Leave a respond for BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA. BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA op de google maps. Adres en contacten BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA
Location of BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA on the google maps. Address and contacts of BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA: BUREAU GEERTS-OFFERMANS | Wargnie | Vekemans BVBA | Display Decor SPRL | Aerts H

Other related companies as BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA: BUREAU GEERTS-OFFERMANS | Wargnie | Vekemans BVBA | Display Decor SPRL | Aerts H

BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09839874267. Het bedrijf BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA bevindt zich op het adres: Hoveniersstr 50-52 2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 478,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jewellery; Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Uncut diamonds.
De hoofdactiviteit van BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA, openstaande posities, locatie van BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA op de kaart.

BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA, company assigned to the tax number BE09839874267. The company BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA is located at the address: Hoveniersstr 50-52 2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 478,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jewellery; Miscellaneous Products. List of products are Uncut diamonds.
The main activity of BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA is not available. You also can look at reviews of BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA, open positions, location of BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERKOVIC KLAUSNER KORALL BVBA, employees, financial statistics.