BOUCHERIE ROMAIN SPRL

Contactgegevens BOUCHERIE ROMAIN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHERIE ROMAIN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHERIE ROMAIN SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1020-Bruxelles 2, België

Telefoon (phone): 02-478.67.07 (+32-02-478.67.07) 02-478.67.07 (+32-02-478.67.07)

Fax (fax): 02-478.43.03 (+32-02-478.43.03) 02-478.43.03 (+32-02-478.43.03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHERIE ROMAIN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHERIE ROMAIN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHERIE ROMAIN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHERIE ROMAIN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHERIE ROMAIN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHERIE ROMAIN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHERIE ROMAIN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHERIE ROMAIN SPRL
Products information BOUCHERIE ROMAIN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03691375732
Ondernemingsnummer: 8700866699
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 700,000 EUR
Werknemers (employees): 18
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in BOUCHERIE ROMAIN SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHERIE ROMAIN SPRL
(Get full report from official database of BE for BOUCHERIE ROMAIN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHERIE ROMAIN SPRL
Addition kinds of activities for BOUCHERIE ROMAIN SPRL

23399906. Service kleding, wasbaar: vrouwen | Service apparel, washable: women's
28510000. Verf en geallieerde producten | Paints and allied products
31610105. Garderobezakken (bagage) | Wardrobe bags (luggage)
32310103. Verfraaide glaswerk: gescheurd, gegraveerd, geëtst, enz. | Decorated glassware: chipped, engraved, etched, etc.
37289904. Stof- en spuitapparatuur, vliegtuigen | Dusting and spraying equipment, aircraft
55310105. Snelheidswinkels, waaronder raceauto's | Speed shops, including race car supplies
63210201. Ongevallenverenigingen, wederzijds | Accident associations, mutual
73490101. Gebouw schoonmaakdienst | Building cleaning service
73899967. Huurder screening service | Tenant screening service

Werken bij BOUCHERIE ROMAIN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHERIE ROMAIN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHERIE ROMAIN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHERIE ROMAIN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Cornby in Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES CORNBY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanwege een aankomende drukke periode zijn we voor onze vestiging Cornby in Zwijnaarde op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders. In Dacor wordt vooral gewerkt met paté en ham. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Robotoperator 2 ploegen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP NINOVE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wetteren gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatartiklen, zijn we op zoek naar een operator voor de freesmachine. Het bedreft een functie in een 2-ploegensysteem. Je job is niet van de minste, integendeel, jij bent een uitermate belangrijke schakel in het proces aangezien je de lijm vormt tussen de CAD-ploeg en de ateliers. Je werkt vergt ook wat precisie, want je zal steeds allerlei afmetingen gaan invoeren in het programma van de machine en vervolgens heb je een nagenoeg perfect gefreesde mal gevormd die zal gebruikt worden om het orthopedische maatwerk rond te gaan maken. Je zal ook instaan voor het voorbereidend werk en het netjes houden van je werkplaats. Let op! Dit kan stoffig werk zijn!

  • Keurder (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Keurder: - Als keurder sta je in voor het controleren, afstellen en testen van alle functies van de kraan en voer je kleine herstellingen uit. Je voert zowel mechanische als elektrische werken uit. Taken: - Alle functies uittesten - Ligging van de kabels controleren - Alle bewegingen testen, ballast aanbrengen, tijdschakelaars instellen - Overlastproeven doen met extern keuringsorganisme - Kraan afstellen, controle remmen/olieniveau/overdruk ventielen volgens controlelijsten - Controles uitvoeren op hoogte - Diverse elektrische en mechanische werken uitvoeren

  • Monteur gordijnen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we dringend op zoek naar een monteur van o.a. gordijnen, jaloezieën,...

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Hasselt) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Student Verkoopmedewerker te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt, een organisatie actief in de verkoop van badlinnen en toebehoren, kijken we uit naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor het uitpakken en labelen van nieuwe goederen zoals badhanddoeken, washandjes, ... Je plaatst de nieuwe goederen in de winkelrekken Je helpt klanten verder en geeft een antwoord op eventuele vragen Je beheert de kassa

  • CHAUFFEUR RIJBEWIJS C (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DAK EN RENOVATIE BULCKE GIANNI

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een ernstige en bekwame kandidaat voor het vervoeren van containers en verrijkers naar verschillende werven in de regio. Interesse? Solliciteer snel.

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • Export Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een rederij in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Export Medewerker. Je hebt hierbij dagelijks contact met klanten en zorgt voor de administratieve afhandeling van een boeking. - Je onderhoudt de interne en externe contacten betreffende een boeking. - Je volgt de boekingen op en beantwoordt vragen van klanten. - Je vraagt ontbrekende informatie op. - Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling van het dossier. - Je verwittigt klanten tijdig bij problemen of vertragingen. - Je staat in nauw contact met de commerciële afdeling voor het registeren en opvolgen van boekingen. - Je volgt voortransporten op en geeft referenties door aan klanten aangaande de af te halen of aan te leveren containers. Dit in samenwerking met de transportafdeling. - Je controleert laadlijsten en volgt dossiers op betreffende manifesten, B/L's,.. Trefwoorden: customer service, maritiem bediende, logistiek bediende.

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

  • Zorgkundige / Bejaardenhelper / Bejaardenhelpster (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: NURSE CARE @ HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je takenpakket bestaat uit: Verzorging (kleine toiletten, steunkousen aantrekken,...) bieden aan mensen thuis. Medicatie toedienen die reeds is klaargezet door de verpleegkundigen. Onze klanten zijn voornamelijk gelegen in de regio Sint-Genesius-Rode en Alsemberg.

Zoek naar antwoorden van BOUCHERIE ROMAIN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHERIE ROMAIN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHERIE ROMAIN SPRL. Laat een reactie achter voor BOUCHERIE ROMAIN SPRL. BOUCHERIE ROMAIN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHERIE ROMAIN SPRL. Leave a respond for BOUCHERIE ROMAIN SPRL. BOUCHERIE ROMAIN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHERIE ROMAIN SPRL op de google maps. Adres en contacten BOUCHERIE ROMAIN SPRL
Location of BOUCHERIE ROMAIN SPRL on the google maps. Address and contacts of BOUCHERIE ROMAIN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHERIE ROMAIN SPRL BOUCHERIE ROMAIN SPRL: De Neve Boomkwekkerij | Silva NV | THEWISSEN | Christie's | G. SAINLEZ

Other related companies as BOUCHERIE ROMAIN SPRL: De Neve Boomkwekkerij | Silva NV | THEWISSEN | Christie's | G. SAINLEZ

BOUCHERIE ROMAIN SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHERIE ROMAIN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03691375732. Het bedrijf BOUCHERIE ROMAIN SPRL bevindt zich op het adres: 1020-Bruxelles 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 700,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BOUCHERIE ROMAIN SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCHERIE ROMAIN SPRL is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHERIE ROMAIN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHERIE ROMAIN SPRL, openstaande posities, locatie van BOUCHERIE ROMAIN SPRL op de kaart.

BOUCHERIE ROMAIN SPRL is a company, that was registered 2009 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is BOUCHERIE ROMAIN SPRL, company assigned to the tax number BE03691375732. The company BOUCHERIE ROMAIN SPRL is located at the address: 1020-Bruxelles 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 700,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BOUCHERIE ROMAIN SPRL were not found.
The main activity of BOUCHERIE ROMAIN SPRL is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHERIE ROMAIN SPRL is not available. You also can look at reviews of BOUCHERIE ROMAIN SPRL, open positions, location of BOUCHERIE ROMAIN SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHERIE ROMAIN SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHERIE ROMAIN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHERIE ROMAIN SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHERIE ROMAIN SPRL, employees, financial statistics.