De Neve Boomkwekkerij

Contactgegevens De Neve Boomkwekkerij: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Neve Boomkwekkerij: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Neve Boomkwekkerij

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Windekekouter 51; 9860; Oosterzele, België

Telefoon (phone): 09 362 56 06 (+32-09 362 56 06) 09 362 56 06 (+32-09 362 56 06)

Fax (fax): 09 362 39 99 (+32-09 362 39 99) 09 362 39 99 (+32-09 362 39 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Neve Boomkwekkerij: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Neve Boomkwekkerij"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Neve Boomkwekkerij"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Neve Boomkwekkerij, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Neve Boomkwekkerij. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Neve Boomkwekkerij, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Neve Boomkwekkerij. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Neve Boomkwekkerij
Products information De Neve Boomkwekkerij

BTW identificatienummer (tax): BE02360107421
Ondernemingsnummer: 2141204833
Hoofdstad (capital): 908,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 181,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in De Neve Boomkwekkerij zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Nurserymen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Neve Boomkwekkerij
(Get full report from official database of BE for De Neve Boomkwekkerij)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Neve Boomkwekkerij
Addition kinds of activities for De Neve Boomkwekkerij

5961. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses
138100. Boorolie- en gasputten | Drilling oil and gas wells
267903. Behang | Wallpaper
20370000. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
26749902. Bloemzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Flour bags: made from purchased materials
73890311. Window trimming service | Window trimming service
76991902. Bagage reparatie winkel | Luggage repair shop

Werken bij De Neve Boomkwekkerij: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Neve Boomkwekkerij: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Neve Boomkwekkerij. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Neve Boomkwekkerij. Looking for open vacancies in other companies

  • BIJVERDIENSTE- medewerker productie voor hulp in een boekbinderij (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een boekbinderij regio Brugge zoeken wij een polyvalent arbeider voor dagopdrachten. Het bedrijf ligt in Oostkamp, wat wilt zeggen dat je er met eigen vervoer moet kunnen raken. Je staat in voor het helpen stapelen van boeken. Taak: stapelen van boeken opensnijden van dozen met breekmes

  • IMPORTBEDIENDE MET KENNIS VAN DOUANEFORMALITEITEN (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met douanedeclaratie Je bent sterk in het opvolgen van dossiers Je kan klanten adviseren in het Nederlands Frans en Engels Je bezit de ervaring om zelfstandig te kunnen werken Maandag en dinsdag zijn de drukste dagen op de import. Hier wordt dan ook een serieus tempo verwacht in het aantal dossiers.

  • Uitzendconsulent(e) | Synergie Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendconsultent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht. Je peilt naar de competenties, ervaring en motivatie van de kandidaat en stelt de passende vacatures voor. Je rekruteert actief op verschillende kanalen en je hebt een neus voor opportuniteiten op de lokale arbeidsmarkt. Door jouw commerciële feeling profileer je je als sterke partner van jouw klanten. Je begrijpt de noden in hun personeelsbeleid en stemt je service hierop af. Samen met je team zet je straffe commerciële acties op poten om interessante prospecten binnen te halen. Ook op administratief vlak laat je alles op rolletjes verlopen: je houdt klanten- en kandidatenfiches up-to-date, brengt alle arbeidscontracten en werkpostfiches in orde, post vacatures op jobsites,…

  • Dringend ervaren stukadoor/ gyprocplaatser gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zonhoven is Konvert Konstrukt Houthalen op zoek naar een stukadoor voor binnenbepleistering en gyprocwerken. Onze klant is voornamelijk werkzaam in de villabouw, er wordt uitsluitend op werven in de regio Limburg gewerkt. Je kan zelfstandig werken en blijft gemotiveerd om bij te leren. Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat voor deze toffe vacature!

  • Poetshulp Hever (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulpen regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp 16u/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Studenten verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren, specialist in verse groenten, fruit, verse salades... zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op woensdagnamiddag en/of in het weekend te werken. Je zal instaan voor het verder helpen van de klanten, het bedienen van de kassa, opruimen, hulp in de keuken...

  • STUDENTENJOB - 2 DYNAMISCHE HOSTESSEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Van 1 Juli tem 1 Augustus openen wij in GENT een Pop-Store van het online winkelplatform STORESQUARE. Hiervoor zijn wij op zoek naar 2 dynamische hostessen die gedurende de volledige periode beschikbaar zijn op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om de Pop-Up volledig uit te baten. Het concept van de Pop-Up store is de voorbijgangers kennis te laten maken met het concept Storesquare https://storesquare.be, dmv zelfontdekking. In de Pop-Up wordt er een gratis koffie aangeboden en de bezoekers kunnen plaatsnemen in de cosy corner van de Pop-Up waar ze eveneens kunnen genieten van gratis Wifi.

  • FREELANCE STUDIECOACH FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die de Franse taal vlot beheerst en vol passie taalgevoel en grammaticaregels weet over te brengen. Je bent minstens twee uur per week beschikbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van De Neve Boomkwekkerij in sociale netwerken
Look for responds of De Neve Boomkwekkerij in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Neve Boomkwekkerij. Laat een reactie achter voor De Neve Boomkwekkerij. De Neve Boomkwekkerij bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Neve Boomkwekkerij. Leave a respond for De Neve Boomkwekkerij. De Neve Boomkwekkerij on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Neve Boomkwekkerij op de google maps. Adres en contacten De Neve Boomkwekkerij
Location of De Neve Boomkwekkerij on the google maps. Address and contacts of De Neve Boomkwekkerij

Andere gerelateerde bedrijven als come De Neve Boomkwekkerij De Neve Boomkwekkerij: FLFARM FRITELES OFFICE NV | Goldwell Belgium NV | Oyen G | I.N.A.C. BELGIO | Fantasio VZW

Other related companies as De Neve Boomkwekkerij: FLFARM FRITELES OFFICE NV | Goldwell Belgium NV | Oyen G | I.N.A.C. BELGIO | Fantasio VZW

De Neve Boomkwekkerij is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Neve Boomkwekkerij, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02360107421. Het bedrijf De Neve Boomkwekkerij bevindt zich op het adres: Windekekouter 51; 9860; Oosterzele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 908,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 181,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Nurserymen. Producten gemaakt in De Neve Boomkwekkerij zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Neve Boomkwekkerij is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Neve Boomkwekkerij is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Neve Boomkwekkerij, openstaande posities, locatie van De Neve Boomkwekkerij op de kaart.

De Neve Boomkwekkerij is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Neve Boomkwekkerij, company assigned to the tax number BE02360107421. The company De Neve Boomkwekkerij is located at the address: Windekekouter 51; 9860; Oosterzele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 908,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 181,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Nurserymen. Products created in De Neve Boomkwekkerij were not found.
The main activity of De Neve Boomkwekkerij is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Neve Boomkwekkerij is not available. You also can look at reviews of De Neve Boomkwekkerij, open positions, location of De Neve Boomkwekkerij on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Neve Boomkwekkerij, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Neve Boomkwekkerij, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Neve Boomkwekkerij, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Neve Boomkwekkerij, employees, financial statistics.