Heck Versicherungen AG

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Heck Versicherungen AG
Private companiesSocial Services • Heck Versicherungen AG

Contactgegevens Heck Versicherungen AG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Heck Versicherungen AG: address, phone, fax, email, website, opening hours

Heck Versicherungen AG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Malmedyer Strasse 2; 4750; Bütgenbach, België

Telefoon (phone): 080 44 04 40; 080 44 04 42 (+32-080 44 04 40; 080 44 04 42) 080 44 04 40; 080 44 04 42 (+32-080 44 04 40; 080 44 04 42)

Fax (fax): 080 44 43 21; 080 57 15 15 (+32-080 44 43 21; 080 57 15 15) 080 44 43 21; 080 57 15 15 (+32-080 44 43 21; 080 57 15 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Heck Versicherungen AG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Heck Versicherungen AG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Heck Versicherungen AG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Heck Versicherungen AG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Heck Versicherungen AG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Heck Versicherungen AG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Heck Versicherungen AG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Heck Versicherungen AG
Products information Heck Versicherungen AG

BTW identificatienummer (tax): BE07667053222
Ondernemingsnummer: 7002105712
Hoofdstad (capital): 542,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 238,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Heck Versicherungen AG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Heck Versicherungen AG
(Get full report from official database of BE for Heck Versicherungen AG)

Aanvulling soorten activiteiten voor Heck Versicherungen AG
Addition kinds of activities for Heck Versicherungen AG

2541. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
386199. Fotografische apparatuur en benodigdheden, nec | Photographic equipment and supplies, nec
22840200. Draad van natuurlijke vezels | Thread from natural fibers
26730300. Plastic en pliofilm zakken | Plastic and pliofilm bags
28249916. Vinylvezels | Vinyl fibers
35230410. Feed grinders, breekmachines en mixers | Feed grinders, crushers, and mixers
35599942. Vibratory parts handling equipment | Vibratory parts handling equipment

Werken bij Heck Versicherungen AG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Heck Versicherungen AG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Heck Versicherungen AG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Heck Versicherungen AG. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemewerkers voor konijnen-slachterij (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Q Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Temse zijn wij opzoek naar  slachtmedewerkers die helpen in het slachtproces (ontvellen, ontdarmen, ...) Je werkt tussen 6u en 15u (38u/week) Ervaring is een pluspunt Bereid om, indien nodig, in te springen in afdeling versnijding/productie.

  • Lasser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een lasser.  Je zal instaan voor halfautomaat laswerken.  Tevens sta je ook in voor alle voorbereidende werken zoals zagen, boren, slijpen,...

  • Logistiek supervisor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Temse zijn wij op zoek naar een logistiek supervisor. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning. Je stuurt het team proactief en onthaalt nieuwe medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de goederenontvangst en het voorraadbeheer. Je zorgt er voor dat de levering bij klanten steeds volt en correct verloopt.

  • Dakwerker hellende daken (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Ichtegem Zijn wij op zoek naar een DAKWERKER HELLENDE DAKEN. Functie: - Het leggen van pannen/dakbedekking - Het plaatsen van een overzet dak, dakpanelementen en klassieke dakpannen - Het plaatsen van dakgoten in zink, koper of kunststof 

  • Monteur (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een lasser/monteur om te werken in Tienen Je last constructies met behulp van halfautomaat, TIG en/of elektrode Daarnaast voer je constructiewerken uit en metaalbewerking waaronder boor- en slijpwerk, afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen,... Ook montagewerkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. Het gaat hier ondermeer om het monteren van flenzen en dichtingen. Tevens voer je mechanische werkzaamheden uit 

  • dakwerker schuine daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De dakdekker staat in voor het uitvoeren onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt plaatst de dakdekker de isolatie van het dak brengt hij het onderdak en de panlatten aan en voorziet eventueel dakvlakvensters zonnepanelen en ventilatiesystemen. Na het dekken verzorgt de dakdekker tenslotte nog de afwerking van de rand de nok en de nodige afvoersystemen voor het regenwater.

  • Huishoudhulp Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega.

  • Studentenjob horeca @ Brussels Airport (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben je een student met veel vrije tijd ? Staat enkel je thesis of bachelorproef nog in de weg van je diploma? Verdien je ondertussen graag een aardig centje bij en leer je de nodige skills voor op de werkvloer? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Autogrill, in België de absolute nummer één in food&beverage voor reizigers, zoekt gemotiveerde en dynamische studenten om te werken in de verschillende horeca-uitbatingen op de luchthaven. Taken: -Bediening van klanten -Tafelbediening, toog, afruim/afwas, helpen in de keuken, ¿ -Kassa-beheer

  • Jobstudent (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: KRUIDVAT HEALTH & BEAUTY

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Verpleegkundige Heelkunde (kortverblijf) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IMELDAZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    Je bent een verpleegkundige die warme zorg en persoonlijke contacten belangrijk vindt. Daardoor heb je een helpend hart voor je patiënten. Integrale en kwalitatieve zorg verlenen, dat is je ding – ook als je voor complexe zorgvragen en snel veranderende situaties komt te staan. Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • SCHOONHEIDSSPECIALISTEN (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je biedt lichaamsverzorging aan zoals massage, manicure, pedicure, ... Je geeft de klanten tevens advies bij de aankoop van de producten. Reageer nu om onmiddellijk te starten.

Zoek naar antwoorden van Heck Versicherungen AG in sociale netwerken
Look for responds of Heck Versicherungen AG in social networks

Lees alle opmerkingen voor Heck Versicherungen AG. Laat een reactie achter voor Heck Versicherungen AG. Heck Versicherungen AG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Heck Versicherungen AG. Leave a respond for Heck Versicherungen AG. Heck Versicherungen AG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Heck Versicherungen AG op de google maps. Adres en contacten Heck Versicherungen AG
Location of Heck Versicherungen AG on the google maps. Address and contacts of Heck Versicherungen AG

Andere gerelateerde bedrijven als come Heck Versicherungen AG Heck Versicherungen AG: COIFFURE GODELIEVE | Standaert P | ED. CORDIER | LA POSTE | UITGEVERIJ DE MORGEN NV

Other related companies as Heck Versicherungen AG: COIFFURE GODELIEVE | Standaert P | ED. CORDIER | LA POSTE | UITGEVERIJ DE MORGEN NV

Heck Versicherungen AG is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Heck Versicherungen AG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07667053222. Het bedrijf Heck Versicherungen AG bevindt zich op het adres: Malmedyer Strasse 2; 4750; Bütgenbach. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 542,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 238,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Heck Versicherungen AG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Heck Versicherungen AG is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Heck Versicherungen AG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Heck Versicherungen AG, openstaande posities, locatie van Heck Versicherungen AG op de kaart.

Heck Versicherungen AG is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Heck Versicherungen AG, company assigned to the tax number BE07667053222. The company Heck Versicherungen AG is located at the address: Malmedyer Strasse 2; 4750; Bütgenbach. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 542,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 238,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Heck Versicherungen AG were not found.
The main activity of Heck Versicherungen AG is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Heck Versicherungen AG is not available. You also can look at reviews of Heck Versicherungen AG, open positions, location of Heck Versicherungen AG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Heck Versicherungen AG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Heck Versicherungen AG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Heck Versicherungen AG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Heck Versicherungen AG, employees, financial statistics.