ED. CORDIER

Contactgegevens ED. CORDIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ED. CORDIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ED. CORDIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DAILLY 55; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22421854 (+32-22421854) 22421854 (+32-22421854)

Fax (fax): +32 (68) 530-34-72 +32 (68) 530-34-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ED. CORDIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ED. CORDIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ED. CORDIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ED. CORDIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ED. CORDIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ED. CORDIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ED. CORDIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ED. CORDIER
Products information ED. CORDIER

BTW identificatienummer (tax): BE05550811767
Ondernemingsnummer: 1175781250
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 396,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ED. CORDIER
(Get full report from official database of BE for ED. CORDIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ED. CORDIER
Addition kinds of activities for ED. CORDIER

201100. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
25140100. Metalen slaapkamer meubels | Metal bedroom furniture
32720710. Pier footings, prefab beton | Pier footings, prefabricated concrete
32950208. Grafiet, natuurlijk: gemalen, verpulver, geraffineerd of gemengd | Graphite, natural: ground, pulverized, refined, or blended
35450303. Balanceringsmachines (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Balancing machines (machine tool accessories)
50150105. Hardware, gebruikt: automotive | Hardware, used: automotive

Werken bij ED. CORDIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ED. CORDIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ED. CORDIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ED. CORDIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Bereider (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als bereider: Ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bereiden van de recepten (sappen, cider en gedestilleerd) volgens de receptuur en bedrijfseigen werkwijze Bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het productieproces Volg je de veiligheids- en hygiënevoorschriften op en leef je deze na Vul je correct de productieformulieren in Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale, groeiende organisatie. Ze staan voor service, samenwerking en lange termijnrelaties met de klanten. 

  • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

  • Technisch administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is het takenpakket: ? Optimaliseren van de dagdagelijkse planning van 4 techniekers ( plaatsbezoeken plannen in tijd en locatie ? afspraak met klant ) ? Aankopen van wisselstukken en orders plannen volgens levering wisselstukken. ? Oproepen van klanten ontvangen en verwerken in duidelijke service orders Duidelijke probleemomschrijving kaderen Istallaties en wisselstukken creëren in het ERP-systeem Aankopen uitvoeren Klantengegevens opvragen en verwerken ? Verwerken van data ( persoonlijke gegevens gegevens installatie orders ? in ERP systeem ( Navision ) ? Onderhoudscontracten vertalen naar service orders en deze inplannen ? Technische info opvragen bij leveranciers ? Aanmaken en verwerken van offertes Je wordt bijgestaan door de serviceverantwoordelijke en/of zaakvoerder.

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • showroommedewerker / -medewerkster (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De showroommedewerker / -medewerkster is een ambassadeur van het bedrijf die contacten met de installateur onderhoudt. In deze functie staat u in voor het realiseren van de doelstellingen op het vlak van verlichting binnen het filiaal en de verkoopregio. Taken en verantwoordelijkheden: - U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. - U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. - U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. - U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. - U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. - U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Gemotiveerde thuishelper (RAVELS) via dienstencheques (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS RAVELS

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. - Poetsen - Strijken U woont in Ravels/Weelde/Poppel? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student frituur Waasmunster (weekend/woensdag) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur-eethuis zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die een centje willen bijverdienen op woensdagnamiddag of in het weekend. Jouw taken zullen oa bestaan uit: bestellingen opnemen inpakken kassa eventueel afwas ....

  • Assistent Productieleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de langetermijnplanning nageleefd wordt, je maakt hiervoor een dagdagelijkse planning op. Je regelt het werk en je zorgt dat de werkposten bemand zijn. Je houdt de algemene kwaliteit van de productie in de gaten en je behandelt klachten en problemen met de kwaliteitsverantwoordelijke en plantmanager. Kortom, je bent eindverantwoordelijk voor het optimaal realiseren van individuele- en bedrijfsdoelstellingen, met accent op productie, kwaliteit, veiligheid en orde en netheid. Dit doe je door het respectvol aansturen, begeleiden en opvolgen van alle medewerkers. Je brengt verantwoordelijkheidszin over op onze medewerkers en onderaannemers.

  • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: UFINITY

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van ED. CORDIER in sociale netwerken
Look for responds of ED. CORDIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ED. CORDIER. Laat een reactie achter voor ED. CORDIER. ED. CORDIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ED. CORDIER. Leave a respond for ED. CORDIER. ED. CORDIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ED. CORDIER op de google maps. Adres en contacten ED. CORDIER
Location of ED. CORDIER on the google maps. Address and contacts of ED. CORDIER

Andere gerelateerde bedrijven als come ED. CORDIER ED. CORDIER: FLBELS NV | K. DOSKO ST.-KRUIS | Michel | Marechal L-P | BERNARD POLAIN

Other related companies as ED. CORDIER: FLBELS NV | K. DOSKO ST.-KRUIS | Michel | Marechal L-P | BERNARD POLAIN

ED. CORDIER is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ED. CORDIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05550811767. Het bedrijf ED. CORDIER bevindt zich op het adres: AVENUE DAILLY 55; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 396,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ED. CORDIER is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ED. CORDIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ED. CORDIER, openstaande posities, locatie van ED. CORDIER op de kaart.

ED. CORDIER is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ED. CORDIER, company assigned to the tax number BE05550811767. The company ED. CORDIER is located at the address: AVENUE DAILLY 55; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 396,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ED. CORDIER is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ED. CORDIER is not available. You also can look at reviews of ED. CORDIER, open positions, location of ED. CORDIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ED. CORDIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ED. CORDIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ED. CORDIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ED. CORDIER, employees, financial statistics.