A.C.F. Assurances scrl

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • A.C.F. Assurances scrl
Private companiesHealth Services • A.C.F. Assurances scrl

Contactgegevens A.C.F. Assurances scrl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.F. Assurances scrl: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.F. Assurances scrl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Ch?telet 36 Box 1; 6010; Charleroi (Couillet), België

Telefoon (phone): 071 36 83 23 (+32-071 36 83 23) 071 36 83 23 (+32-071 36 83 23)

Fax (fax): +32 (14) 128-24-68 +32 (14) 128-24-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.F. Assurances scrl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.F. Assurances scrl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.F. Assurances scrl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.F. Assurances scrl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.F. Assurances scrl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.F. Assurances scrl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.F. Assurances scrl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.F. Assurances scrl
Products information A.C.F. Assurances scrl

BTW identificatienummer (tax): BE05404418945
Ondernemingsnummer: 8397918701
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 306,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in A.C.F. Assurances scrl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.F. Assurances scrl
(Get full report from official database of BE for A.C.F. Assurances scrl)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.F. Assurances scrl
Addition kinds of activities for A.C.F. Assurances scrl

22210500. Glas- en glasvezel breedgeweven stoffen | Glass and fiberglass broadwoven fabrics
38250239. Transformers, draagbaar: instrument | Transformers, portable: instrument
49530201. Vuilnis: verzamelen, vernietigen en verwerken | Garbage: collecting, destroying, and processing
50310308. Daklampen, alle materialen | Skylights, all materials
75210203. Parkeerstructuur | Parking structure
95120402. Land-, minerale- en natuurbescherming, staatsregering | Land, mineral, and wildlife conservation, state government

Werken bij A.C.F. Assurances scrl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.F. Assurances scrl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.F. Assurances scrl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.F. Assurances scrl. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - magazijnier (vaste nachtploeg) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de distributieafdeling zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die instaat voor het leveren, laden en lossen van goederen tussen de verschillende sites in de afdeling in Aalter. Je helpt bij het beheer van het magazijn en zorgt ervoor dat alle filialen de juiste producten krijgen. Bij piekmomenten ben je bereid om mee te helpen bij het orderpicken. Je bent bereid te werken in een vaste nachtploeg van 22u tot 6u in de voormiddag. Je beschikt over een rijbewijs C. Een heftruck- of reachtruckattest is een pluspunt.

  • schrijnwerker (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker voer je volgende taken uit: plaatsen van dakconstructies plaatsen van trappen plaatsen van maatmeubilair plaatsen van ramen en deuren

  • Operator 3 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie? Voor een voedingsbedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar voltijds operatoren in een 3 ploegenstelsel. Je moet zorgen dat je de machines juist instelt op basis van de verschillende recepturen en je volgt het volledige productieproces nauwlettend op.

  • Slijper/ draaier (2 ploegen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een kunststof verwerkend bedrijf te Tielt is op zoek naar een slijper/ draaier die zijn/haar meerwaarde kan betekenen aan het bedrijf: -je stelt en bedient de draaibank -maken van matrijsonderdelen voor het spuitgieten -aanpassingen en herstellingen uitvoeren aan matrijzen -bedienen van de rondslijpmachine

  • Werken als huishoudhulp Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent op zaterdag (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Studentenjob

    Niets leuker dan in het weekend opstaan met de geur van verse boterkoeken of wat dacht je van de geur van: eclairs, zwaantjes, merveilleux, sponscake met aardbei,...? Wij zijn op zoek naar zoetebekken om onze luxe-taartjes te helpen versieren en inpakken.

  • Jobstudent (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • PC, TABLET & SMARTPHONE TECHNICUS Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Je herstelt smartphones en tablets van de bekendste merken zoals Apple, Samsung,...en verschillende generaties op afspraak en zonder afspraak. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je tablet en smartphone herstelling. Je herstelt informaticamateriaal zoals desktops, laptops, kleine en middelgrote systemen. Hierbij zoek je naar de oorzaken van de defecten en herstel je deze zo snel mogelijk op de werkplaats of bij de klant zelf. Je installeert ook software, antiviruspakketten, besturingssystemen enz. naar gelang de wens van de klant. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je installatie. Je bent op de hoogte van kleine tot middelgrote netwerken en kan deze ook installeren en onderhouden. Je geeft technisch en commercieel advies aan de klant bij aankoop van informaticamateriaal of multimedia en de bijhorende pakketten (accessoires, software, verzekeringen/garanties, enz. Je zorgt voor de telefonische support naar de klant toe. Indien nodig maak je offertes op maat. Je werkt hoofzakelijk in regio Gent (werkplek te Sint-Denijs-Westrem).

  • kok of hulpkok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DUC DE BOURGOGNE

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden en klaarmaken maaltijden, bestellingen doorgeven en nazien, opstellen menu's en suggestie's, werkplaats en materiaal onderhouden ...

  • Analist (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gespecialiseerd HR-bedrijf zijn we op zoek naar een analist, waarbij je analyses uitwerkt op basis van functionele behoeften en opdrachten vanuit het sociaal secretariaat. Vanuit de functionele analyses maak je vertalingen naar de technische analyses voor de programmeurs.In het begin volg je analysemeetings mee en na verloop van tijd zal je deze ook zelf sturen. Je denkt mee bij optimaliseren van de bestaande software, vanuit de optiek van efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast help je bij het programmeren in lijn van de opgemaakte analyses. Het testen en valideren van de ontwikkelde programmatuur zijn ook aspecten die tot jouw job behoren. Alles documenteer je in handleidingen voor de toegewezen projecten. Tot jouw takenpakket behoort ook support geven bij de implementatie van projecten, waar nodig, en het ondersteunen van de helpdeskmedewerkers.

  • Freelance docent autohandelaar te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. De opleidingen die we aanbieden vind je op www.centrumvooravondonderwijs.be. Momenteel zoeken we een docent autohandel te Gent. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Ervaren Deur aan Deurverkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verkopen Lampiris bij Particulieren u werkt met een tablet ( geen berekeningen en geen papier ) Wij breiden enorm uit en zoeken ervaren sales Op korte termijn doorgroeimogelijkheden

Zoek naar antwoorden van A.C.F. Assurances scrl in sociale netwerken
Look for responds of A.C.F. Assurances scrl in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.F. Assurances scrl. Laat een reactie achter voor A.C.F. Assurances scrl. A.C.F. Assurances scrl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.F. Assurances scrl. Leave a respond for A.C.F. Assurances scrl. A.C.F. Assurances scrl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.F. Assurances scrl op de google maps. Adres en contacten A.C.F. Assurances scrl
Location of A.C.F. Assurances scrl on the google maps. Address and contacts of A.C.F. Assurances scrl

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.F. Assurances scrl A.C.F. Assurances scrl: JACOBS VERHUIZINGEN | HANNECART | Classic | ECOLE MATERN. COMMUNALE | Dessamarmer BVBA

Other related companies as A.C.F. Assurances scrl: JACOBS VERHUIZINGEN | HANNECART | Classic | ECOLE MATERN. COMMUNALE | Dessamarmer BVBA

A.C.F. Assurances scrl is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.F. Assurances scrl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05404418945. Het bedrijf A.C.F. Assurances scrl bevindt zich op het adres: Route de Ch?telet 36 Box 1; 6010; Charleroi (Couillet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 306,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in A.C.F. Assurances scrl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C.F. Assurances scrl is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.F. Assurances scrl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.F. Assurances scrl, openstaande posities, locatie van A.C.F. Assurances scrl op de kaart.

A.C.F. Assurances scrl is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.C.F. Assurances scrl, company assigned to the tax number BE05404418945. The company A.C.F. Assurances scrl is located at the address: Route de Ch?telet 36 Box 1; 6010; Charleroi (Couillet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 306,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in A.C.F. Assurances scrl were not found.
The main activity of A.C.F. Assurances scrl is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.F. Assurances scrl is not available. You also can look at reviews of A.C.F. Assurances scrl, open positions, location of A.C.F. Assurances scrl on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.F. Assurances scrl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.F. Assurances scrl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.F. Assurances scrl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.F. Assurances scrl, employees, financial statistics.