JACOBS VERHUIZINGEN

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • JACOBS VERHUIZINGEN
Private companiesHealth Services • JACOBS VERHUIZINGEN

Contactgegevens JACOBS VERHUIZINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACOBS VERHUIZINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACOBS VERHUIZINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zuiderring 28; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 35 20 40 (+32-089 35 20 40) 089 35 20 40 (+32-089 35 20 40)

Fax (fax): +32 (53) 136-80-50 +32 (53) 136-80-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACOBS VERHUIZINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACOBS VERHUIZINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACOBS VERHUIZINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACOBS VERHUIZINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACOBS VERHUIZINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACOBS VERHUIZINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACOBS VERHUIZINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACOBS VERHUIZINGEN
Products information JACOBS VERHUIZINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE08886260986
Ondernemingsnummer: 1681152343
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 737,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in JACOBS VERHUIZINGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACOBS VERHUIZINGEN
(Get full report from official database of BE for JACOBS VERHUIZINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACOBS VERHUIZINGEN
Addition kinds of activities for JACOBS VERHUIZINGEN

411999. Lokaal personenvervoer, nec, nec | Local passenger transportation, nec, nec
29920103. Rusthoudende verbindingen, dierlijke of plantaardige oliebasis | Rust arresting compounds, animal or vegetable oil base
39490504. Bogen, boogschieten | Bows, archery
50920210. Computerspellen | Video games
75320403. Bump winkels, auto reparatie | Bump shops, automotive repair

Werken bij JACOBS VERHUIZINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACOBS VERHUIZINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACOBS VERHUIZINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACOBS VERHUIZINGEN. Looking for open vacancies in other companies

 • operator afvullijnen (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Wijgmaal zijn we op zoek naar een operator voor de afvullijnen. Je staat in voor het instellen en opstarten van de afvullijnen, het aanvullen van verpakkingsmaterialen en de opvolging( technisch, kwantitatief en kwalitatief) Je werkt hierbij in drieploegensysteem.

 • Polyvant Magazijnier (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant in de regio van Tessenderlo zijn wij opzoek naar een veelzijdig magazijnier. Jouw taken bestaan o.a. uit: - Lossen van binnenkomende goederen - Kwaliteitscontroles - Inboeken van goederen - Picken - Producten verzendklaar maken

 • Assistant Store Manager (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn dringend op zoek naar een Flying Assistant Store Manager – Verkoper/ster voor onze winkels in de regio Zaventem-Leuven-Machelen – Evere – Sint Pieters Leeuw OMSCHRIJVING De Assistant Store Manager is verantwoordelijk voor het volbrengen van de dagdagelijkse taken met als doel de vooropgestelde objectieven te bereiken. Deze objectieven houden onder meer de bezettingsgraad, debiteurenbeheer en het onderhoud van de Store in. Hij/Zij geeft prioriteit aan een klantgerichte aanpak en verricht zijn taken in lijn met de strategie, het beleid en de procedures eigen aan Shurgard.. VERANTWOORDELIJKHEDEN 1. Verkoop Oriëntatie Behandelen van nieuwe prospects, opvolgen van bestaande prospects en pre-leases zodat maximale verkoopsresultaten van de store kan behaald worden. Het behalen van de gestelde verkoop targets door het gebruiken van de bedrijfseigen training technieken. Aanbevelen van de voordelen en extra’s van het bedrijf en deze op een klantgerichte manier verkopen. 2. Klantgerichtheid Bied continu een uitstekende service naar de klanten en verwerk de bijbehorende administratie zorgvuldig. Verantwoordelijk voor alles op gebied van klantenservice. Van aanvragen voor opslag tot het oplossen van klachten en het netjes afhandelen van lastige klanten of situaties. 3. Beheer van de vestiging Zorg voor het algemene onderhoud van de vestiging en alle faciliteiten zoals verwacht wordt tijdens de store-inspecties. Voer regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit zodat de uitstraling van de store van zowel binnen als buiten continu op het hoogste niveau zit.

 • Teamleader Schoonmaak (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je poetst samen met je team. Je stuurt een team van 4 personen aan: werkverdeling en vakantieplanning opstellen, afwezigheden opvangen, enz.... Je ziet toe op het onderhoud en de netheid van de gebouwen. Jouw takenpakket bestaat verder uit licht administratief werk, het klaarzetten van vergaderzalen en lunches.

 • Schoonmaken bij mensen thuis met dienstencheques (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: VEREM CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de huishoudelijke taken bij mensen thuis.

 • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudelijke hulp Wilrijk - Aartselaar (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: HET STRIJKHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor enkele belangrijke klanten waar je meerdere dagen werkt, hebben we 2 zeer degelijke huishoudelijke hulpen nodig. Het aantal werkuren is onderling overeen te komen volgens privé en werkaanbod. Een combinatie van werkposten is mogelijk gaande van 15u contract tot 35u contract. Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

 • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

 • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Search & Selection

  Type: Studentenjob

  Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

 • Jobstudent (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Document Controller (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

 • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: t-interim Roeselare

  Type: Werfreserve

  Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

Zoek naar antwoorden van JACOBS VERHUIZINGEN in sociale netwerken
Look for responds of JACOBS VERHUIZINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACOBS VERHUIZINGEN. Laat een reactie achter voor JACOBS VERHUIZINGEN. JACOBS VERHUIZINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACOBS VERHUIZINGEN. Leave a respond for JACOBS VERHUIZINGEN. JACOBS VERHUIZINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACOBS VERHUIZINGEN op de google maps. Adres en contacten JACOBS VERHUIZINGEN
Location of JACOBS VERHUIZINGEN on the google maps. Address and contacts of JACOBS VERHUIZINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JACOBS VERHUIZINGEN JACOBS VERHUIZINGEN: BRASSERIE GIRARDIN | COIFFURE DANY | DE SMIDSE RUITERSHOP | INAKO | Deco-Son BVBA

Other related companies as JACOBS VERHUIZINGEN: BRASSERIE GIRARDIN | COIFFURE DANY | DE SMIDSE RUITERSHOP | INAKO | Deco-Son BVBA

JACOBS VERHUIZINGEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACOBS VERHUIZINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08886260986. Het bedrijf JACOBS VERHUIZINGEN bevindt zich op het adres: Zuiderring 28; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 737,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in JACOBS VERHUIZINGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACOBS VERHUIZINGEN is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACOBS VERHUIZINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACOBS VERHUIZINGEN, openstaande posities, locatie van JACOBS VERHUIZINGEN op de kaart.

JACOBS VERHUIZINGEN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACOBS VERHUIZINGEN, company assigned to the tax number BE08886260986. The company JACOBS VERHUIZINGEN is located at the address: Zuiderring 28; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 737,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. Products created in JACOBS VERHUIZINGEN were not found.
The main activity of JACOBS VERHUIZINGEN is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JACOBS VERHUIZINGEN is not available. You also can look at reviews of JACOBS VERHUIZINGEN, open positions, location of JACOBS VERHUIZINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACOBS VERHUIZINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACOBS VERHUIZINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACOBS VERHUIZINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACOBS VERHUIZINGEN, employees, financial statistics.