KAPSALON APHRODITE

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • KAPSALON APHRODITE
Private companiesOil and Gas Extraction • KAPSALON APHRODITE

Contactgegevens KAPSALON APHRODITE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAPSALON APHRODITE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAPSALON APHRODITE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MENENSTRAAT 4; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56417772 (+32-56417772) 56417772 (+32-56417772)

Fax (fax): +32 (3) 152-20-46 +32 (3) 152-20-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAPSALON APHRODITE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAPSALON APHRODITE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAPSALON APHRODITE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAPSALON APHRODITE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAPSALON APHRODITE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAPSALON APHRODITE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAPSALON APHRODITE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAPSALON APHRODITE
Products information KAPSALON APHRODITE

BTW identificatienummer (tax): BE08236419677
Ondernemingsnummer: 9594055175
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 142,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Services de Coiffure: Traitements pour Problèmes Capillaires & du Cuir Chevelu,Coiffeurs pour Enfants,Coiffeurs pour Dames,Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Instituts de beauté. Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAPSALON APHRODITE
(Get full report from official database of BE for KAPSALON APHRODITE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAPSALON APHRODITE
Addition kinds of activities for KAPSALON APHRODITE

08510100. Bosbeheer diensten | Forest management services
22210900. Speciaal breedgeweven stoffen, met inbegrip van gedraaide weefsels | Specialty broadwoven fabrics, including twisted weaves
34659904. Mouldings of trim, auto: gestempeld metaal | Moldings or trim, automobile: stamped metal
35450317. Meters (gereedschapstoebehoren) | Gauges (machine tool accessories)
38250329. Watt-uur en vraagmeters, gecombineerd | Watt-hour and demand meters, combined
38410201. Biopsie instrumenten en apparatuur | Biopsy instruments and equipment

Werken bij KAPSALON APHRODITE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAPSALON APHRODITE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAPSALON APHRODITE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAPSALON APHRODITE. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een KMO regio Brugge zijn wij dringend op zoek naar een metaalarbeider. Dit gaat om een tijdelijke job vanaf begin mei t.e.m. eind juni. Je staat in voor aan elkaar plaatsen van metalen panelen.

  • Technologue de laboratoire (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vous êtes technologue de laboratoire diplômé et agrémenté? Un poste vous attend dans un grand hôpital moderne bruxellois. En collaboration avec vos collègues vous travaillerez entre autres pour le département d'hématologie.

  • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diets-Heur - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Overijse en omgeving.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Mechanical design engineer - 3D automated solutions (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant, regio Deinze, is gespecialiseerd in geautomatiseerde oplossingen in haar niche, en dit voor tal van internationale klanten. Ben jij sterk in mechanische processen en heb je een sterke affiniteit met 3D ontwerpen? Zie je het zitten om te werken op projectbasis? Kijk dan hier wat onze klant in aanbieding heeft voor jou! Contacteer ons op 09/352.01.00 of via mail: apply(at)lga.jobs Een overzicht van het takenpakket: Je werkt nauw samen met het projectteam en verleent jouw advies tijdig Je staat in rechtstreeks contact met de project manager, waar je tijdig aan rapporteert Als mechanisch ingenieur sta jij in voor de analyses van de mechanische installaties en de opbouw ervan Dit alles aan de hand van 3D-CAD software Je controleert ook tijdig de aangekochte materialen en assemblages Het grootste deel van je tijd vertoef binnen het bedrijf, maar legt vaak telefonisch contact met de klant

  • HR Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een HR medewerker om ons HR team te versterken. Je takenpakket zal bestaan uit: Administratieve ondersteuning binnen ons HR beleid Je bent verantwoordelijk voor de parollverwerking Je bent verantwoordelijke voor de personeelsadministratie (betreffende ziekte, arbeidersongevallen, ontslag, ...) Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers wat betreft personeelsadministratie Inplannen en opvolgen van medische onderzoeken Je bent het aanspreekpunt voor onze externe diensten zoals verzekeringsmaatschappijen, arbeidsgeneesheer, ...

  • Junior account manager - commercieel bediende voeding (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Chicken Masters of Belgium is een middelgroot familiebedrijf met +- 80 medewerkers. Ter versterking van het salesteam zijn we op zoek naar een commerciële duizendpoot. Iemand die zowel graag binnendienst als buitendienst doet. Je doet zowel graag verkoop als back office. Als salesmedewer beschik je over een eigen klantenportefeuille (F1 en F2) bestaande uit voornamelijk groothandel, foodservice (Lunch garden, rust en verzorginstehuizen) en voedingsindustrie. Je behandelt vragen, klachten, van (potentiele) klanten. Je staat de klanten bij van A tot Z binnen de commerciele strategie van Chicken Masters. Je bent steeds op zoek naar nieuwe klanten, nieuwe concepten, nieuwe producten en je tracht de hoofdzakelijk Belgische markt verder uit te bouwen. Je doet zowel aan prospectie als het onderhandelen van prijzen, leveringscondities, verpakkingsoplossingen,volumeobjectieven,... Samen met R&D ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten, nieuwe concepten en probeer je het juiste product op maat van de klant aan te leveren. Samen met je collega's beschik je elk over een eigen portefeuille en probeer je elkaar aan te vullen. Je werkt hoofdzakelijk met private label producten. Naast het verkoopsluik ben je ook gedeeltelijk back office. Je staat in voor de organisatie van beurzen. Je ontwerpt en levert ideeën aan voor commerciële fiches, advertenties, .. Je werkt hiervoor nauw samen met het marketingbureau. Je volgt tevens ook de verschillende dossiers op van de klanten. Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je graag doorgroeien dan hebben we zeker een interessante opportuniteit voor je!

  • combinatiejob verzorgkundige -werken in het WZC en de Thuiszorg (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Wil je deeltijds of voltijds werken en ben je gepassioneerd door de zorg voor ouderen en hulpbehoevenden? Heb je zin in een uitdagende job waar je alle zorgaspecten combineert en toch met een vast uurrooster werkt? Zorg Leuven gaat de zorguitdaging verder aan en gaat op zoek naar de perfecte mix van verzorgenden en zorgkundigen. ‘Verzorgkundigen’, zeg maar, gemotiveerde en flexibele medewerkers gebeten door zorg, die de functies van verzorgende en zorgkundige willen combineren. Je zal dus zowel in de thuiszorg als in de woonzorgcentra tewerkgesteld worden. Zo draai je je hand er niet voor om, om bijvoorbeeld ’s morgens de bewoners van een woonzorgcentrum bij te staan en in de namiddag mensen thuis te begeleiden. Mogelijke vaste uurroosters: WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 16u30-20u30 = 7u/dag WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 11:00-15u00 = 7u/dag WZC 7u15-12u51 en Thuiszorg van 13u30-15u30 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling Thuiszorg 11u45-15u45 en WZC van 16u30-20u06 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling

  • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: LA ROTONDA

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

Zoek naar antwoorden van KAPSALON APHRODITE in sociale netwerken
Look for responds of KAPSALON APHRODITE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAPSALON APHRODITE. Laat een reactie achter voor KAPSALON APHRODITE. KAPSALON APHRODITE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAPSALON APHRODITE. Leave a respond for KAPSALON APHRODITE. KAPSALON APHRODITE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAPSALON APHRODITE op de google maps. Adres en contacten KAPSALON APHRODITE
Location of KAPSALON APHRODITE on the google maps. Address and contacts of KAPSALON APHRODITE

Andere gerelateerde bedrijven als come KAPSALON APHRODITE KAPSALON APHRODITE: GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM | Dembla B.V.B.A. | ALU PRO | Centre Islamique et Culturel | Nachtergaele D

Other related companies as KAPSALON APHRODITE: GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM | Dembla B.V.B.A. | ALU PRO | Centre Islamique et Culturel | Nachtergaele D

KAPSALON APHRODITE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAPSALON APHRODITE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08236419677. Het bedrijf KAPSALON APHRODITE bevindt zich op het adres: MENENSTRAAT 4; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 142,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts de beauté. Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Traitements pour Problèmes Capillaires & du Cuir Chevelu,Coiffeurs pour Enfants,Coiffeurs pour Dames,Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van KAPSALON APHRODITE is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAPSALON APHRODITE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAPSALON APHRODITE, openstaande posities, locatie van KAPSALON APHRODITE op de kaart.

KAPSALON APHRODITE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAPSALON APHRODITE, company assigned to the tax number BE08236419677. The company KAPSALON APHRODITE is located at the address: MENENSTRAAT 4; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 142,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts de beauté. Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Traitements pour Problèmes Capillaires & du Cuir Chevelu,Coiffeurs pour Enfants,Coiffeurs pour Dames,Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of KAPSALON APHRODITE is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KAPSALON APHRODITE is not available. You also can look at reviews of KAPSALON APHRODITE, open positions, location of KAPSALON APHRODITE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAPSALON APHRODITE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAPSALON APHRODITE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAPSALON APHRODITE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAPSALON APHRODITE, employees, financial statistics.