GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM
Private companiesOil and Gas Extraction • GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM

Contactgegevens GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 2610-Wilrijk, België

Telefoon (phone): 03-820.32.11 (+32-03-820.32.11) 03-820.32.11 (+32-03-820.32.11)

Fax (fax): 03-820.33.00 (+32-03-820.33.00) 03-820.33.00 (+32-03-820.33.00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM
Products information GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE05013031005
Ondernemingsnummer: 2969299316
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 622,000 EUR
Werknemers (employees): 168
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM
(Get full report from official database of BE for GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM
Addition kinds of activities for GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM

355299. Textielmachines, nec | Textile machinery, nec
23860101. Jassen en jassen, leer en schapenbekleed | Coats and jackets, leather and sheep-lined
28190910. Loodverbindingen of zouten, anorganisch, niet gebruikt in pigmenten | Lead compounds or salts, inorganic, not used in pigments
33130100. Mangaanlegeringen | Manganese alloys
73490104. Wachttijd, contract basis | Janitorial service, contract basis

Werken bij GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper laminaat, plafonds,... (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een ruime kennis over verschillende bouwmaterialen en ben jij commercieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant in Genk zijn wij opzoek naar een verkoper. Jouw takenpakket bestaat uit: Adviesverlening aan de klanten; Je springt bij aan de kassa indien nodig; Je bouwt een vertrouwensband op; Je zorgt dat de winkel op orde blijft.

  • Elektricien - Gent- Dagwerk - Chemie - Hoge verloning (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de chemie sector is AGO Technics op zoek naar een elektricien in dag. Omwille van uitbreiding, de bouw van een nieuwe site, gaat de firma op zoek naar een nieuwe elektricien. Als elektricien ben je de specialist in het herstellen van de productiemachines en het aanbieden van oplossingen bij elektrische storingen. Als elektricien heb jij de hoofdverantwoordelijkheid voor de elektrische werken m.b.t. alle industriele machines / het machinepark. Daarnaast komt het gemiddeld 1x / week voor dat je ook basis mechanische taken uitvoert (bv. voorbereidend werk voor het schoonmaken van pompen). Uiteraard is het elektrisch onderhoud van de industriele installaties jouw hoofdtaak. Hiernaast voer je af en toe kleine mechanische taken uit. Je werkt standaard in een dagregime (7u30-16u), toch ben je bereid om sporadisch – ter vervanging van een zieke collega / een collega die in verlof is – in te springen in een ploegensysteem. Een langere vervanging zal steeds in 2 ploegen zijn (5u-13u of 13u-21u).

  • Elektricien (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken steeds gemotiveerde elektriciens. Hoe ziet jouw dag eruit? Met jouw ploegje vertrek je 's morgens van thuis uit, of wordt je opgehaald op een oppikplaats om naar de werf te gaan. Daar ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het fijnere werk, het elektrisch voorbereidend werk van alles wat bij HVAC komt kijken. Omdat je in bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen,... terecht komt kan je rekenen op mooie werkuren en een propere omgeving.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen gezocht te regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: TRIXXO HOME BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral instaan van de schoonmaken van privé woningen, waarbij je mogelijks ook strijkwerk kan verrichten. Dienstencheques Zowel deeltijds als voltijds contract mogelijk

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Onderhoudstechnieker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark ( elektrisch & mechanisch) Tot uw takenpakket behoort onder meer preventief en curatief onderhoud van het machinepark analyseren van mechanische storingen  oplossingen voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden U komt terecht in een team van 2 techniekers. Samen met uw collega staat u in voor de begeleiding van externe techniekers ( bij complexere problemen) Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf in Zottegem.  Ter verdere ondersteuning van het technische departement, rekruteren wij een onderhoudstechnieker

  • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

  • Diëtist (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde diëtiste die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een aantal uur per week (dit kunnen we samen bepalen). We mikken op een spoedige indiensttreding. We denken aan iemand die de individuele begeleiding van eigen cliënten en cliënten van andere disciplines uit de praktijk opneemt. Het geven van groepslessen zou een meerwaarde zijn. De doelgroep van onze praktijk is zeer divers, ervaring met een brede leeftijdsdoelgroep is een pluspunt (volwassenen en kinderen). Voor vragen met betrekking tot de functie kan steeds telefonisch contact genomen worden.

  • ergotherapeut (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ergotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM. Laat een reactie achter voor GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM. GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM. Leave a respond for GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM. GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM op de google maps. Adres en contacten GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM
Location of GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM on the google maps. Address and contacts of GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM: FLSCHRAMME M. EN L. BVBA | Bouwonderneming Kevin BVBA | WILLY TORREKENS | CABAY J.M. SA | PHARMACIE DU MIROIR

Other related companies as GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM: FLSCHRAMME M. EN L. BVBA | Bouwonderneming Kevin BVBA | WILLY TORREKENS | CABAY J.M. SA | PHARMACIE DU MIROIR

GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05013031005. Het bedrijf GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM bevindt zich op het adres: 2610-Wilrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 168 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 622,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM, openstaande posities, locatie van GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM op de kaart.

GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM, company assigned to the tax number BE05013031005. The company GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM is located at the address: 2610-Wilrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 168 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 622,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM were not found.
The main activity of GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM is not available. You also can look at reviews of GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM, open positions, location of GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOODYEAR DUNLOP TIRES BELGIUM, employees, financial statistics.