CATHERINE DE WINTER

Contactgegevens CATHERINE DE WINTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CATHERINE DE WINTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

CATHERINE DE WINTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BASJAUNES 10; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE, België

Telefoon (phone): 10617605 (+32-10617605) 10617605 (+32-10617605)

Fax (fax): +32 (83) 332-49-93 +32 (83) 332-49-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CATHERINE DE WINTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CATHERINE DE WINTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CATHERINE DE WINTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CATHERINE DE WINTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CATHERINE DE WINTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CATHERINE DE WINTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CATHERINE DE WINTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CATHERINE DE WINTER
Products information CATHERINE DE WINTER

BTW identificatienummer (tax): BE05327239990
Ondernemingsnummer: 1516906738
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 346,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CATHERINE DE WINTER
(Get full report from official database of BE for CATHERINE DE WINTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor CATHERINE DE WINTER
Addition kinds of activities for CATHERINE DE WINTER

521104. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings
20929909. Schaaldieren, bevroren: bereid | Shellfish, frozen: prepared
38290303. Niveaus en tapes, opmeting | Levels and tapes, surveying
38450208. Transcutane elektrische zenuwstimulatoren (tientallen) | Transcutaneous electrical nerve stimulators (tens)
50630304. Elektronische draad en kabel | Electronic wire and cable
55310107. Vrachtwagenuitrusting en onderdelen | Truck equipment and parts
76220201. Automotive radio reparatie | Automotive radio repair

Werken bij CATHERINE DE WINTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CATHERINE DE WINTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CATHERINE DE WINTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CATHERINE DE WINTER. Looking for open vacancies in other companies

  • LOGISTIEK BEDIENDE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Schakel tussen klant, productie en transport * Tijdelijke opdracht tot zomer 2019 * Zeer aantrekkelijk verloningspakket Voor onze klant, een internationaal bedrijf in de metaalsector in de regio van Gent, is Hays Response dringend op zoek naar een logistiek bediende: Als logistiek bediende heb je een brugfunctie tussen de productieplanning en het orderbeheer. Je staat in voor de logistieke aansturing, communicatie en het verzenden van materiaal naar externe bewerkers , voornamelijk verfleveranciers. Hiervoor volg je nauwgezet de afspraken op ivm de productie, en sta je ook in voor de organisatie van de terugnames. Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging en het nakijken van bestellingen. Bovendien verzorg je ook het transport naar de eindklant

  • Administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar een administratief assistente voor op de aankoopafdeling, dit voor een tijdelijke opdracht tot minstens eind december. (dit kan ook langer zijn) TAAKOMSCHRIJVING: - Inputten van gegevens

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PWA/DCO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

  • Huishoudhulp Ravels - Weelde (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • RESTAURANTMEDEWERKER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIEN SOIGNE

    Type: Studentenjob

    Je dient gerechten op in ons restaurant en op het terras. Je zet de zaal mee op orde en dekt de tafels. Je ontvangt de gasten, stelt de gerechten voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert de gerechten en de dranken. Je rekent af met de klanten. Je doet de bediening tijdens feesten. Je helpt indien nodig in de keuken en mee bij het ontbijt.

  • JOBSTUDENTEN MONITOR-SPORTBEGELEIDERS (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: SPORT-TRACK

    Type: Studentenjob

    Periode: maand september en weekends in 2018 We zoeken enthousiaste kandidaten voor het begeleiden van allerhande sportactiviteiten. allemaal sporten die gemakkelijk aan te leren zijn zoals avonturentochten, vlotten bouwen, mountainbiken, muurklimmen, boogschieten, kano, enz. Interesse? Solliciteer snel.

  • Jobstudent verkoop Hema Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Geraardsbergen is op zoek naar studenten die minstens 1 dag door de week heen kunnen werken

  • Bachelor verpleegkundige Operatiekwartier en Recovery (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5820 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Operatiekwartier en Recovery Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je werkt als omloopverpleegkundige in de operatiezaal (dit omvat een aantal niet-steriele handelingen) en je werkt mee als instrumenterende verpleegkundige tijdens verschillende soorten heelkundige ingrepen. Na je inlooptijd wordt je ingeschakeld in de verpleegkundige wachtconsignatie. Als Recovery verpleegkundige plan je zelfstandig en in teamverband de zorg, stelt prioriteiten betreffende verpleegkundige interventies, beargumenteert de keuze van interventie en prioriteitstelling en geeft proactieve ondersteuning ten behoeve van het medische beleid aan de hand van acute en/of levensbedreigende gezondheidsproblemen. Je voert op verantwoorde en doeltreffende wijze continue bewaking uit van de vitale functies en verleent voor de patiënt minimaal belastende zorg aan de patiënt tijdens het pre- en postoperatieve proces. Je observeert en signaleert continue bij de patiënt in de pre- en postoperatieve fase. Je neemt op basis van deze signalen constant maatregelen om gezondheidsbedreigingen te voorkomen of te beperken. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je communiceert zorgvuldig, systematisch, klantgericht en geeft relevante informatie over de ingreep en het anesthesiologisch proces. Aansluitend draag je de zorg en de behandeling van de patiënt op een systematische wijze over aan anderen binnen deze keten van zorgverlening. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je staat onder leiding van het afdelingshoofd en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij. De opvang, begeleiding en evaluatie van nieuwe collega’s en studenten is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Annemie Rombaut, Verpleegkundig afdelingshoofd Operatiekwartier ZNA Stuivenberg op tel. 03 217 70 23. Heb je er zin in?

  • Piping Design Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Cartesio is op dit moment op zoek naar een Piping Designer voor onze klant in de Kempen, actief in de chemische sector. Als Piping Designer sta je in voor: Het autonoom verwerken van informatie in een 2D model en aangeleverde tekeningen/info van diverse technische installaties te controleren. Het opstellen van P&ID’s, het optimaliseren en finaliseren van as build tekeningen en het ontwerpen van piping in AutoCAD 2D. De basisberekeningen, en materiaallijsten. Het opvolgen van de uitvoering van de werken. Dit houdt in dat je het werfdossier bespreekt met de werfleider en je technische ondersteuning biedt tijdens de uitvoering van het project. Het waarborgen van de technische kwaliteit.

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van CATHERINE DE WINTER in sociale netwerken
Look for responds of CATHERINE DE WINTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor CATHERINE DE WINTER. Laat een reactie achter voor CATHERINE DE WINTER. CATHERINE DE WINTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CATHERINE DE WINTER. Leave a respond for CATHERINE DE WINTER. CATHERINE DE WINTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CATHERINE DE WINTER op de google maps. Adres en contacten CATHERINE DE WINTER
Location of CATHERINE DE WINTER on the google maps. Address and contacts of CATHERINE DE WINTER

Andere gerelateerde bedrijven als come CATHERINE DE WINTER CATHERINE DE WINTER: FLBASF MASTERBATCH NV | VIJVERHOF | INTERIEUR SMET | KUPPENS SCHILDERWERKEN | FRIETHUIS HEUVELHOF 2

Other related companies as CATHERINE DE WINTER: FLBASF MASTERBATCH NV | VIJVERHOF | INTERIEUR SMET | KUPPENS SCHILDERWERKEN | FRIETHUIS HEUVELHOF 2

CATHERINE DE WINTER is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CATHERINE DE WINTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05327239990. Het bedrijf CATHERINE DE WINTER bevindt zich op het adres: RUE DES BASJAUNES 10; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 346,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van CATHERINE DE WINTER is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CATHERINE DE WINTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CATHERINE DE WINTER, openstaande posities, locatie van CATHERINE DE WINTER op de kaart.

CATHERINE DE WINTER is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is CATHERINE DE WINTER, company assigned to the tax number BE05327239990. The company CATHERINE DE WINTER is located at the address: RUE DES BASJAUNES 10; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 346,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of CATHERINE DE WINTER is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CATHERINE DE WINTER is not available. You also can look at reviews of CATHERINE DE WINTER, open positions, location of CATHERINE DE WINTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CATHERINE DE WINTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CATHERINE DE WINTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CATHERINE DE WINTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CATHERINE DE WINTER, employees, financial statistics.