A VISAGE

Contactgegevens A VISAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A VISAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A VISAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTERSTEENWEG 30B1; 3545; HALEN, België

Telefoon (phone): 13444095 (+32-13444095) 13444095 (+32-13444095)

Fax (fax): +32 (83) 900-31-89 +32 (83) 900-31-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A VISAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A VISAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A VISAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A VISAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A VISAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A VISAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A VISAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A VISAGE
Products information A VISAGE

BTW identificatienummer (tax): BE08307281494
Ondernemingsnummer: 4797973632
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 237,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Types de Soins: Pédicure.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A VISAGE
(Get full report from official database of BE for A VISAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A VISAGE
Addition kinds of activities for A VISAGE

308500. Kunststof flessen | Plastics bottles
321101. Transparant optisch glas, behalve lenzen | Transparent optical glass, except lenses
16290108. Installatie van irrigatiesystemen | Irrigation system construction
36410108. Inlaatdraden, elektrische lamp gemaakt van aangekochte draad | Lead-in wires, electric lamp made from purchased wire
65149901. Woongebouw, vier of minder eenheden: werking | Residential building, four or fewer units: operation
79999904. Fireworks display service | Fireworks display service

Werken bij A VISAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A VISAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A VISAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A VISAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker speelgoedwinkel Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor speelgoedwinkel te Diest zoeken we een enthousiaste medewerker! Je werkt in een voltijds rooster van 36u/week (ook weekends) Je taken zijn: Kassa, klantenservice, vracht verwerken. Het betreft een tijdelijke opdracht van 01/10/2018 tem 31/12/2018

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

     Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

  • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

  • Teamlead/Expert Inkomend Facturenbureau (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Als teamlead/expert ondersteun je de dagelijkse werking van de dienst en verleen je advies inzake boekhoudkundige, fiscale en financieel administratieve vraagstukken. Je rapporteert aan het diensthoofd. Concreet bestaat jouw functie uit de volgende opdrachten: Samen met het diensthoofd geef je leiding aan de medewerkers en ben je het eerste aanspreekpunt voor inhoudelijke en interpersoonlijke coaching/ondersteuning. Je beantwoordt inhoudelijke vragen (zowel van buiten als binnen de dienst) omtrent (i) het correct verwerken van aankoopdocumenten, masterdata leveranciers en het uitgaande betaalverkeer en (ii) de heersende interne en externe richtlijnen. Voor recurrente vragen organiseer je opleidingen voor de medewerkers binnen de dienst. Je behandelt fiscale vraagstukken met het oog op een correcte registratie voor BTW doeleinden en fiscale fiches. Met het oog op audit compliance bewaak je mee de naleving van de financiële regels en procedures van de KU Leuven, en neem je steeds de fiscale regelgeving, wetgeving overheidsopdrachten en boekhoudwetgeving in acht. Je bent in staat veranderingsprocessen te identificeren en te begeleiden en werkt actief mee aan lopende projecten zoals de implementatie van e-invoicing binnen de KU Leuven. Je komt terecht in een gevarieerde, uitdagende job met groeipotentieel binnen een dynamische omgeving. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team. Naast de verdere uitdieping van jouw expertise inzake boekhouding en fiscaliteit, bouw je in deze functie doorgedreven ervaring op met een aantal SAP-submodules, vooral MM (Materials Management), en met KU Loket-toepassingen. Bedrijfsprofiel: Met een 75-tal medewerkers zijn de Centrale Financiële Diensten (CFD) van de KU Leuven verantwoordelijk voor de financiële administratie (leveranciersboekhouding, algemene boekhouding en consolidatie en debiteurenopvolging), de begrotingsopmaak en –opvolging, het thesaurie- en vermogensbeheer, de financiële opvolging van de onderzoeks- en dienstverleningsprojecten en de centrale financiële rapportering van de universiteit. De CFD coördineren daarbij ook de uitbouw, het beheer en de controle van de universiteitsbrede financiële processen. Op de dienst Inkomend Facturenbureau maak je deel uit van de Financiële Administratie en werk je samen met een team van een 20-tal gemotiveerde medewerkers die instaan voor de leveranciersboekhouding bestaande uit: postverwerking/scan, beheer leveranciersbestand, factuurverwerking, verwerking bedrijfskosten en betalingen/kas.

  • chefkok (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BELFLEUR

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het dagdagelijks gebeuren van de keuekenwerkzaamheden. Je werkt zelf actief mee in de keuken als kok. je kan zelfstandig werken maar ook in team. je kan je collega's sturen. kennis van warme kant koude kant en desserts is ene must! je bent gemotiveerd, flexibel, gevoel voor ritme, je gaat 100% voor de gast!

  • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

    Type: Vaste Job

    Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Leuven van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragscounselor (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Misck - IT Director (DWH / Data Analytics...) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De IT-Directeur genereert de optimale balans tussen klantgerichtheid en efficiëntie, en neemt binnen de organisatie een sturende rol op voor alle IT oplossingen door middel van projecten ( IT-gerelateerde componenten voor de interne klant en IT-infrastructuur) teneinde de strategische bedrijfsdoelstellingen en kerndoelen te realiseren.     Activiteiten Eindverantwoordelijk voor het vastleggen van de visie en strategie (maken van een IT-strategisch plan) voor de directie Binnen het IT-MT sturen/verdedigen m.b.t. middelen voor het eigen domein met respect voor de andere domeinen teneinde een optimale bijdrage te kunnen leveren aan de IT en bedrijfsstrategie. Organiseren van de verantwoordelijkheidsdomeinen van de directie, het plannen van de activiteiten, en het toezien op de correcte samenwerking van de teams binnen de directie Optimale staffing - juiste M/V met juiste competenties en vaardigheden op juiste positie - binnen de directie garanderen Vertalen, inspirerend uitdragen, opvolgen en sturen van de kerndoelen naar de doelstellingen van de afdeling en de medewerkers teneinde een gedragen strategie te krijgen en te kunnen realiseren Coachen van medewerkers in eigen directie met het oog op groei en ontwikkeling, zowel van de individuen als van de teams Voeren van plannings- en waarderingsgesprekken, geven van continue feedback aan de medewerkers op hun functioneren individueel en als team Directie-overschrijdende samenwerkingsverbanden initiëren, stimuleren en ondersteunen Toepassen van verandermanagement binnen de eigen directie (inspireren, omgaan met weerstand, realiseren,...) Veranderingsagent; stimuleren en uitdragen van de veranderingsbereidheid vs stabiliteit en continuïteit teneinde de juiste balans te creëren van deze 2 belangrijke perspectieven/objectieven in lijn met de IT en bedrijfsstrategie. Klaarstomen van de directie voor de nieuwe (digitale) uitdagingen en opportuniteiten: Nieuwe business modellen Nieuwe technologieën Nieuwe werkwijzen Opbouwen en onderhouden van gezonde relaties en constructief overleg met de interne en externe stakeholders/partners om samen de doelstellingen te halen en de vernieuwde processen en afspraken ingang te doen krijgen binnen de verschillende IT-directies en externe partijen Helder en transparant de veranderingen en vernieuwingen vertalen en communiceren naar de rest van de organisatie Stimuleren en uitdragen van het veranderingsbeleid vs stabiliteit en continuïteit. Begeleiden van de uitvoering van audits, en bewaken van de uitvoering van de daaruit voortkomende acties. Identificeren van knelpunten en optimalisatie van opportuniteiten binnen de afdelingen en competentiecenters met oog op een efficiëntere en effectievere organisatie Eindverantwoordelijk voor en ondersteunen van betrokkenen (procesbeheer/procesowners/...) bij: ontwerp van processen, omzetten in werkinstructies, kwaliteit en governance van de processen. Zorgen voor aansturen van projecten in stuurgroepen In samenwerking met procurement, sluiten van strategische contract negotiaties en zorgen dat optimaal overgedragen wordt naar de run organisatie Opzetten, structureren en organiseren van de directie. Bepalen en communiceren van de rollen en verantwoordelijkheden binnen en tussen de teams Opbouwen van relaties met stakeholders zoals interne klanten, vendors, procurement, finance, legal,.. in kader van staffing en uitvoeren van projecten teneinde snel en gepast de objectieven te bereiken Zetelen in strategische stuurgroepen met leveranciers teneinde te garanderen dat de sourcing strategie optimaal wordt ingevuld in... ...

  • Hersteller Smartphones (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: QUICK REPAIR

    Type: Werfreserve

    Je zal instaan voor het repareren van smartphones. Concreet houdt dit in: Klanten verwelkomen en verder helpen Problemen vaststellen en een diagnose maken De smartphones repareren Het klantencontact afronden (o.a. betalingen ontvangen)

  • kelner (m/v): flexi, extra, student(e) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    kelner (m/v): flexi, extra, student(e) voor vrijdagavond en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van A VISAGE in sociale netwerken
Look for responds of A VISAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A VISAGE. Laat een reactie achter voor A VISAGE. A VISAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A VISAGE. Leave a respond for A VISAGE. A VISAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A VISAGE op de google maps. Adres en contacten A VISAGE
Location of A VISAGE on the google maps. Address and contacts of A VISAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come A VISAGE A VISAGE: FLALLEUR PRINTING SA | COIFFURE TOM | AUTO-ECOLE DU BEFFROI | Detournay Fran?oise | Belved猫re

Other related companies as A VISAGE: FLALLEUR PRINTING SA | COIFFURE TOM | AUTO-ECOLE DU BEFFROI | Detournay Fran?oise | Belved猫re

A VISAGE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A VISAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08307281494. Het bedrijf A VISAGE bevindt zich op het adres: DIESTERSTEENWEG 30B1; 3545; HALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 237,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Types de Soins: Pédicure..
De hoofdactiviteit van A VISAGE is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A VISAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A VISAGE, openstaande posities, locatie van A VISAGE op de kaart.

A VISAGE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is A VISAGE, company assigned to the tax number BE08307281494. The company A VISAGE is located at the address: DIESTERSTEENWEG 30B1; 3545; HALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 237,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Instituts de beauté. List of products are Types de Soins: Pédicure..
The main activity of A VISAGE is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A VISAGE is not available. You also can look at reviews of A VISAGE, open positions, location of A VISAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A VISAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A VISAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A VISAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A VISAGE, employees, financial statistics.