IMMOLEC

Contactgegevens IMMOLEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMOLEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMOLEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGESTRAAT 95; 1741; TERNAT, België

Telefoon (phone): 25827687 (+32-25827687) 25827687 (+32-25827687)

Fax (fax): +32 (59) 261-70-63 +32 (59) 261-70-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMOLEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMOLEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMOLEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMOLEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMOLEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMOLEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMOLEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMOLEC
Products information IMMOLEC

BTW identificatienummer (tax): BE06965301513
Ondernemingsnummer: 9742370605
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 747,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Activités: Electriciens.

Product categorie (product category): Installation électrique résidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMOLEC
(Get full report from official database of BE for IMMOLEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMOLEC
Addition kinds of activities for IMMOLEC

254103. Teller en wastafel | Counter and sink tops
20240204. spumoni | Spumoni
28249908. Nylonvezels | Nylon fibers
35990303. Machinebouw, werk en reparatie | Machine shop, jobbing and repair
58130201. Cabaret | Cabaret
79990800. Kaart- en speldiensten | Card and game services

Werken bij IMMOLEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMOLEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMOLEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMOLEC. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper in tuin- en interieurmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in tuin- en interieurmeubilair, zijn we op zoek naar gedreven toonzaalverkoper met grote affiniteit voor tuinmeubelen en stijl (m/v). Jouw functie : Als toonzaalverkoper bezorg je al onze bezoekers een oprecht welkom-gevoel. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit. Naast verkopen met de glimlach, verwerk en registreer je de wekelijkse leveringen, zet je klantenbestellingen klaar, zorg je mee voor een verzorgde, klantvriendelijke winkelpresentatie Opvolgen en ontvangen van bestellingen en het opbellen van klanten zijn een wekelijkse taak.

  • TIJDELIJK WERK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Kortrijk gaan wij op zoek naar tijdelijke werkkrachten. Ben je op zoek naar tijdelijk werk? 1 dag in de week, meerdere dagen of enkele weken? Laat dit dan zeker weten! Zo kunnen wij de mogelijkheden voor jou bekijken.

  • Tijdelijk CNC-operator voor oktober (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - instellen en bedienen van de CNC-machine - aanvullen van grondstoffen - afgewerkte producten klaarleggen voor montage

  • Dakwerker hellende daken (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Ichtegem Zijn wij op zoek naar een DAKWERKER HELLENDE DAKEN. Functie: - Het leggen van pannen/dakbedekking - Het plaatsen van een overzet dak, dakpanelementen en klassieke dakpannen - Het plaatsen van dakgoten in zink, koper of kunststof 

  • Teamleader nacht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudenten verzorgende regio Horebeke-Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Jobstudent - GAMMA Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA Runkst, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • JOBSTUDENT horeca (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Sunset

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. U werkt aan de bar en in de zaal. Periode : weekends en schoolvakantie

  • JOBSTUDENTEN ZORGKUNDIGE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SINT JOZEF - ZUSTERKENS DER ARMEN

    Type: Studentenjob

    VERZORGING VAN OUDEREN IN EEN WOONZORGCENTRUM WEEKENDWERK

  • VRACHTWAGENBESTUURDER CE (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MALLANTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf levert beton en bouwmaterialen bij de bouw van woningen, appartementen en grote projecten. Voor het besturen van een vrachtwagen met autolaadkraan zoeken we een chauffeur CE.

Zoek naar antwoorden van IMMOLEC in sociale netwerken
Look for responds of IMMOLEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMOLEC. Laat een reactie achter voor IMMOLEC. IMMOLEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMOLEC. Leave a respond for IMMOLEC. IMMOLEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMOLEC op de google maps. Adres en contacten IMMOLEC
Location of IMMOLEC on the google maps. Address and contacts of IMMOLEC

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMOLEC IMMOLEC: GALLUCCIO | HASEVOETS GUY | De Blieck F | Globe (Le) | BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE

Other related companies as IMMOLEC: GALLUCCIO | HASEVOETS GUY | De Blieck F | Globe (Le) | BELGIAN BUILDING RESEARCH INSTITUTE

IMMOLEC is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMOLEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06965301513. Het bedrijf IMMOLEC bevindt zich op het adres: LANGESTRAAT 95; 1741; TERNAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 747,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installation électrique résidentielle. Lijst met producten zijn Activités: Electriciens..
De hoofdactiviteit van IMMOLEC is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMOLEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMOLEC, openstaande posities, locatie van IMMOLEC op de kaart.

IMMOLEC is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMOLEC, company assigned to the tax number BE06965301513. The company IMMOLEC is located at the address: LANGESTRAAT 95; 1741; TERNAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 747,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installation électrique résidentielle. List of products are Activités: Electriciens..
The main activity of IMMOLEC is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMOLEC is not available. You also can look at reviews of IMMOLEC, open positions, location of IMMOLEC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMOLEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMOLEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMOLEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMOLEC, employees, financial statistics.