POUWELS SPRL

Contactgegevens POUWELS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POUWELS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

POUWELS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 15, Minerie 4890 Thimister - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-87-44-65-25 32-87-44-65-25

Fax (fax): 32-87-44-58-80 32-87-44-58-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POUWELS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POUWELS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POUWELS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POUWELS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POUWELS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POUWELS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POUWELS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POUWELS SPRL
Products information POUWELS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04644714355
Ondernemingsnummer: 1839630126
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 446,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in POUWELS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woodworking - machinery and equipment Stairs, wooden

Product klasse (product class): Ripping, Rippers, Staircases, CNC

Profiel (profile): Woodworking machines, Manufacturer of manual semi-automatic staircase CNC rippers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POUWELS SPRL
(Get full report from official database of BE for POUWELS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor POUWELS SPRL
Addition kinds of activities for POUWELS SPRL

331200. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
346302. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
966199. Ruimteonderzoek en -technologie, nec | Space research and technology, nec
01190404. Sorghum boerderij | Sorghum farm
50649904. Elektrische scheerapparaten | Electric razors
72990602. Auto titel en tag service aan particulieren | Car title and tag service to individuals

Werken bij POUWELS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POUWELS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POUWELS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POUWELS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Trainee Planningsverantwoordelijke (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: WaW

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na een intensieve opleiding van een aantal weken en een trainingsplan van 5 maand, ben jij verantwoordelijk voor:   • De dagelijkse planning van transport in overeenstemming met de vraag van de klanten • De planning van de chauffeurs, inclusief interims • Alle documenten in verband met transport  • Het rapporteren van de KPI’s • Het beheren van de truck fleet • Het herbekijken en optimaliseren van de processen en route planning tools • Klantencontact

 • Siteverantwoordelijke Heuvelland - catering (HEUVELLAND)

  Regio: HEUVELLAND

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je bent verantwoordelijk voor de bestelling van maaltijden je bent verantwoordelijk voor de portionering maken van afgeleiden en afwerking van de maaltijden je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de maaltijdregeling en helpt hierbij actief mee je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de gegevens Je staat in voor de opvolging en opleiding inzake de algemene hygiëne en veiligheidsprocedures Je staat in voor de implementatie en opvolging van maaltijdbeheersysteem Je staat in voor een goede communicatie met je klant de medewerkers en onze interne diensten Je bent het aanspreekpunt van directie en diensthoofden van je klant

 • ateliermedewerker rubber (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Let's Work is op zoek naar een ateliermedewerker voor onze klant actief in de rubbersector. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de orders, kwaliteitscontrole en voorraadbeheer. bedienen van machines/ plaatsen van snaren/ bekleden van trommels Uw doel is om afgewerkte producten af te leveren met oog op precisie en kwaliteit. U werkt in dagregimeµ U ziet werk

 • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: ASAP IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

 • Operator seniorprofiel - weekend - M/V (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bent u op zoek naar een job- vast weekendwerk? Heeft u reeds ervaring als operator aan de inpakmachine? Kan u opleiding volgen gedurende 4-6 maanden? Onze klant te Wielsbeke zoekt weekendarbeider voor hun nieuwe site. U staat in voor zowel registratie, opvolging, kwaliteitscontrole als klein reinigingswerk.

 • Huishoudhulp wortegem - petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

 • Bijrijder Humbeek (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Studentenjob

  Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

 • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: t-interim Oudenaarde

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

 • Jobstudent (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Pijpfitters te Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: ATS TECHNICS nv

  Type: Vaste Job

  Als pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het prefabriceren van diverse leidingen. Dit aan de hand van tekeningen, schetsen en aanwijzingen van opdrachtgever of projectleider. De werklocatie is bij onze klant FrieslandCampina te Aalter.

 • Monteurs zonnepanelen (MOLENSTEDE)

  Regio: MOLENSTEDE

  Bedrijf: MAXUS

  Type: Vaste Job

  Je verzorgt de volledige installatie van zonnepanelen op gebouwen van zowel particuliere als professionele klanten. Je plaatst samen met je collega’s, de constructie op het dak en voert dit correct uit volgens plan. Je bevestigt de zonnepanelen op deze constructie en zorgt voor de aansluiting van de omvormer. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor dagprojecten van opstart tot afwerking. Je werkt samen naar een kwaliteitsvol eindresultaat.

 • Vrijwillig kapitein (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

  Type: Werfreserve

  Wil je… verantwoordelijkheid opnemen in de samenleving? Ben je … stressbestendig en functioneer je optimaal onder druk en in gevaarlijke situaties? discreet en betrouwbaar en handel je integer? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg of Bree? (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als vrijwillig kapitein? Misschien word jij onze collega! 1. Vacante plaatsen Voor onze brandweerpost Leopoldsburg zijn wij op zoek naar geëngageerde inwoners die naast hun job ook nog als vrijwillig kapitein willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen met een grote verantwoordelijkheidszin. Want als kapitein ben je de stuurman van een ploeg van medewerkers. Voor post Leopoldsburg zoeken we 1 nieuwe vrijwillig kapitein (m/v) en leggen we een wervingsreserve aan. Voor post Bree is er op dit ogenbllik geen vacature maar wordt er evenwel een wervingsreserve aangelegd. 2. Functiebeschrijving Je staat in voor het coördineren en leiden van interventies, de veiligheid van het personeel, administratieve taken en preventieopdrachten. Je bouwt mee het beleid en de werking van de organisatie uit. Als je nog geen officierenbrevet hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving voor vrijwillig kapitein vind je op http://jobs.hvznl.be

Zoek naar antwoorden van POUWELS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of POUWELS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor POUWELS SPRL. Laat een reactie achter voor POUWELS SPRL. POUWELS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POUWELS SPRL. Leave a respond for POUWELS SPRL. POUWELS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POUWELS SPRL op de google maps. Adres en contacten POUWELS SPRL
Location of POUWELS SPRL on the google maps. Address and contacts of POUWELS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come POUWELS SPRL POUWELS SPRL: P.C. LA ROMS?ENNE | AU TEMPS JADIS | ALBERT PH-VANESSE | WALTER PLATEVOET | JAN DE SCHUTTER

Other related companies as POUWELS SPRL: P.C. LA ROMS?ENNE | AU TEMPS JADIS | ALBERT PH-VANESSE | WALTER PLATEVOET | JAN DE SCHUTTER

POUWELS SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POUWELS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04644714355. Het bedrijf POUWELS SPRL bevindt zich op het adres: 15, Minerie 4890 Thimister - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 446,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Profile is Woodworking machines, Manufacturer of manual semi-automatic staircase CNC rippers. Branchecategorie is Woodworking - machinery and equipment Stairs, wooden. Producten gemaakt in POUWELS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POUWELS SPRL is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POUWELS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POUWELS SPRL, openstaande posities, locatie van POUWELS SPRL op de kaart.

POUWELS SPRL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is POUWELS SPRL, company assigned to the tax number BE04644714355. The company POUWELS SPRL is located at the address: 15, Minerie 4890 Thimister - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 446,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Profile is Woodworking machines, Manufacturer of manual semi-automatic staircase CNC rippers. Industry category is Woodworking - machinery and equipment Stairs, wooden. Products created in POUWELS SPRL were not found.
The main activity of POUWELS SPRL is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of POUWELS SPRL is not available. You also can look at reviews of POUWELS SPRL, open positions, location of POUWELS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POUWELS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POUWELS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POUWELS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POUWELS SPRL, employees, financial statistics.