ALBERT PH-VANESSE

Contactgegevens ALBERT PH-VANESSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERT PH-VANESSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERT PH-VANESSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE NICOLA? 0; 4802; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87221255 (+32-87221255) 87221255 (+32-87221255)

Fax (fax): +32 (68) 813-13-86 +32 (68) 813-13-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERT PH-VANESSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERT PH-VANESSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERT PH-VANESSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERT PH-VANESSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERT PH-VANESSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERT PH-VANESSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERT PH-VANESSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERT PH-VANESSE
Products information ALBERT PH-VANESSE

BTW identificatienummer (tax): BE08956298828
Ondernemingsnummer: 1231536865
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 849,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Produits: Photocopieurs.

Product categorie (product category): Machines and mat茅riel de bureau Ordinateurs and 茅quipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERT PH-VANESSE
(Get full report from official database of BE for ALBERT PH-VANESSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERT PH-VANESSE
Addition kinds of activities for ALBERT PH-VANESSE

17210400. Wallcovering contractors | Wallcovering contractors
20460101. Maïszetmeel | Corn starch
23920606. Slipcover: gemaakt van stof, plastic, enz. | Slip covers: made of fabric, plastic, etc.
28420208. Schoenpoets of reiniger | Shoe polish or cleaner
34710104. Electroliserende staal | Electrolizing steel
35559906. Typografische nummermachines | Typographic numbering machines
38250300. Elektrische energie meetapparatuur | Electrical energy measuring equipment
87330102. Biotechnisch onderzoek, niet-commercieel | Biotechnical research, noncommercial

Werken bij ALBERT PH-VANESSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERT PH-VANESSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERT PH-VANESSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERT PH-VANESSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder voor een bedrijf in de automotive sector gelegen in Sint-Niklaas. Het gaat om een uitzendopdracht voor al zeker 1 maand. Onze klant is een verdeler van premium merken in de automotive sector. Je zal samenwerken met 2 collega's op de boekhouding, die dringend operationele ondersteuning nodig hebben. De plaats van tewerkstelling is Sint-Niklaas en is goed te bereiken met openbaar vervoer. Jouw takenpakket bestaat uit: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken in Je verzorgt de kasboekingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

  • CHAUFFEUR C DISTRIBUTIE (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees porties op maat van de klant zijn wij op zoek naar een Chauffeur met rijbewijs C voor de distributie van de vleeswaren. Takenpakket: - Je laadt correct en vlot in volgens een ritblad - Je controleert elke bestelling tijdens het in- en uitladen - Je past de registraties eventueel aan in een ERP pakket - Je verzorgt een vlotte distributie, rekening houdend met het verkeersreglement - Je ontvangt en geeft betalingen terug op een correcte manier - Je maakt correcte en verzorgde notities op leverbonnen - Je volgt de procedures met betrekking tot de voedselveiligheid op

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT VERKOPER KINDERSCHOENEN (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DE GELAARSDE KAT

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten en luistert naar wensen. Je laat ze schoenen passen, haalt schoenen bij en ruimt ze weer op. Je helpt ook bij het proper houden van de winkel.

  • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Vaste Job

    Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • ELEKTRO-MONTEURS (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: GOORTS

    Type: Vaste Job

    Elektro-montagewerken en installatiewerken aan hoogspannings- en/of laagspanningsinstallaties op diverse werven voor industrie en overheid. Maken en monteren en cableren van diverse borden en condensatoren.

  • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Zelfstandige activiteit

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster op zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BABYHUISJE AAN DE WATERKANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je verzorgt, animeert en leert de kinderen allerlei aan, dit in een huiselijke sfeer. Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van de kinderen. Hiervoor ben ik op zoek naar een gemotiveerd en betrouwbaar persoon, flexibeliteit is een must. Huishoudelijke taken behoren ook tot het takenpakket.

  • Zaalmedewerker/ barmedewerker flexijob of studentenjob (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: BRASSERIE JO

    Type: Flexijob

    U bedient de klanten, ruimt ook de tafels af en helpt ook mee achter de bar

Zoek naar antwoorden van ALBERT PH-VANESSE in sociale netwerken
Look for responds of ALBERT PH-VANESSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERT PH-VANESSE. Laat een reactie achter voor ALBERT PH-VANESSE. ALBERT PH-VANESSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERT PH-VANESSE. Leave a respond for ALBERT PH-VANESSE. ALBERT PH-VANESSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERT PH-VANESSE op de google maps. Adres en contacten ALBERT PH-VANESSE
Location of ALBERT PH-VANESSE on the google maps. Address and contacts of ALBERT PH-VANESSE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERT PH-VANESSE ALBERT PH-VANESSE: CITIBANK | Fischer | Fivez & Fils | PHILIPPE STREBELLE | AERTS-VAN LOOCK

Other related companies as ALBERT PH-VANESSE: CITIBANK | Fischer | Fivez & Fils | PHILIPPE STREBELLE | AERTS-VAN LOOCK

ALBERT PH-VANESSE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERT PH-VANESSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08956298828. Het bedrijf ALBERT PH-VANESSE bevindt zich op het adres: AVENUE NICOLA? 0; 4802; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 849,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Machines and mat茅riel de bureau Ordinateurs and 茅quipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Produits: Photocopieurs..
De hoofdactiviteit van ALBERT PH-VANESSE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERT PH-VANESSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERT PH-VANESSE, openstaande posities, locatie van ALBERT PH-VANESSE op de kaart.

ALBERT PH-VANESSE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERT PH-VANESSE, company assigned to the tax number BE08956298828. The company ALBERT PH-VANESSE is located at the address: AVENUE NICOLA? 0; 4802; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 849,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Machines and mat茅riel de bureau Ordinateurs and 茅quipement informatique. List of products are Produits: Ordinateurs, P茅riph茅riques.. Produits: Photocopieurs..
The main activity of ALBERT PH-VANESSE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERT PH-VANESSE is not available. You also can look at reviews of ALBERT PH-VANESSE, open positions, location of ALBERT PH-VANESSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERT PH-VANESSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERT PH-VANESSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERT PH-VANESSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERT PH-VANESSE, employees, financial statistics.