TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY

Contactgegevens TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE CHARLES QUINT 124B22; 1083; GANSHOREN, België

Telefoon (phone): 24680632 (+32-24680632) 24680632 (+32-24680632)

Fax (fax): +32 (87) 714-35-41 +32 (87) 714-35-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY
Products information TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY

BTW identificatienummer (tax): BE08239440917
Ondernemingsnummer: 2657012939
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 879,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activités: Interphones & Vidéophones,Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Produits & Activités: Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes,Portes Blindées.. Produits & Activités: Ferrures de Portes de Garage. Services: Réparations.. Produits: Matériel de Contr?le d'Accès,Chronomètres Enregistreurs & Pointeuses.

Product categorie (product category): Installation électrique industrielle. Matériel scientifique and technique Fab. Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY
(Get full report from official database of BE for TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY
Addition kinds of activities for TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY

366199. Telefoon- en telegraafapparatuur, nec | Telephone and telegraph apparatus, nec
22730201. Badmatten en sets, textiel | Bathmats and sets, textile
34899902. Vlamgieters | Flame throwers (ordnance)
50210109. Schoolbanken | School desks
51530103. Haver | Oats

Werken bij TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt op verschillende werven als elektricien: Slijp- en kapwerk. Metingen uitvoeren. Aanleggen van bekabelingen aan de hand van schema's. Slijpen en dichten van kabelgoten. Storingen opsporen en verhelpen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Installaties op lage spanning plaatsen en aansluiten.

  • Salesassistant Pandora Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als salesassistant werk je in één van de vestigingen van Pandora . Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hen te begeleiden bij hun aankoop. De winkel is ook af en toe open op zondag.

  • Productiearbeider - dagwerk (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Harelbeke gaan wij op zoek naar een polyvalente productiearbeider voor tijdens het hoogseizoen. Je zal eigenlijk polyvalent ingeschakeld worden in de productie namelijk bij: het afvullen het stapelen van verpakte goederen het voorzien van de nodige producten per productielijn het invallen indien nodig aan de productielijn ... Dit ter ondersteuning van het hoogseizoen. Het hoogseizoen loopt tot eind december, als ook de opdracht.

  • Chauffeur CE - nationaal transport (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start rond 5 à 6u 's ochtends, gemiddeld werk je 12u per dag. Je hebt steeds vaste ritten en hebt een 3 à 4 stops per dag. Er staat zowel een job open voor containertransport van en naar de haven van Antwerpen als voor het transport van rollen staal.

  • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

  • betonarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar Betonarbeiders (M/V):  Je staat in voor het ontkisten van mallen  Je maakt deze mallen schoon Je voorziet de mallen van wapening aan een siloplaten-gietmachine 

  • Passievolle Bakker (OPDORP)

    Regio: OPDORP

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een warme bakker gelegen regio Dendermonde zijn we op zoek naar een bakker, je zal instaan voor zowel de broden als patissier en de koffiekoeken. Je zal 's ochtends in de week starten om 5u30 en in het weekend om 3 uur. Ben jij een vroege vogel en heb je ervaring als bakker? Dan ben JIJ die wij nodig hebben! Stuur snel jouw naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • Safety & Quality Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FREYSSINET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JOUW UITDAGING Je maakt deel uit van het managementteam en neemt het voortouw in nieuwe veiligheidsinitiatieven. · Je analyseert het veiligheidsbewustzijn op de werven, de omgevingsfactoren, de middelen en veiligheidsinstructies. Dit resulteert in het continue verhoging van het veiligheidsniveau binnen de organisatie. · Je bent medeverantwoordelijk voor het implementeren en het uitvoeren van het bestaande internationale veiligheidsplan. · Je verleent specifiek advies en geeft presentaties aan het kader en arbeiders. · Je voert de wettelijk bepaalde taken in het kader van jouw rol als preventieadviseur uit en bent in contact met je buitenlandse collega’s. · Je adviseert het projectmanagement in het uitvoeren van risicoanalyses en organiseert interne audits voor zowel ISO als VCA**. Op basis hiervan neem je de nodige maatregelen en stelt actieplannen op. · Je analyseert incidenten en arbeidsongevallen, geeft gepast advies en neemt de nodige acties. · Je bewaakt de naleving van de veiligheidsvoorschriften en het kwaliteitsmanagementsysteem. · Werfbezoeken en bijwonen van coördinatievergaderingen behoren tot jou dagelijkse taken · Je adviseert de aankoopafdeling aangaande de veiligheidsvereisten bij aankoop van arbeidsmiddelen, PBM, ea. · Je bent een professionele specialist, dus je blijft up-to-date in je domein en zorgt voor de communicatie en toepassing binnen de hele organisatie.

  • Zelfstandige uitbater Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STANDAARD BOEKHANDEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Droom je ervan een eigen winkel te beheren? Voor onze Standaard Boekhandel in Herentals zijn we op zoek naar een uitgelezen zelfstandige uitbater (m/v/x). Zin om mee te schrijven aan een nieuw verhaal?

Zoek naar antwoorden van TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY in sociale netwerken
Look for responds of TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY. Laat een reactie achter voor TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY. TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY. Leave a respond for TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY. TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY op de google maps. Adres en contacten TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY
Location of TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY on the google maps. Address and contacts of TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY

Andere gerelateerde bedrijven als come TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY: FLFRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV | Covent M | MAPEX INTERNATIONAL | REGUDENT | SANDAK-SCHAFFRATH

Other related companies as TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY: FLFRAIKIN BELGIUM TRUCK RENTING NV | Covent M | MAPEX INTERNATIONAL | REGUDENT | SANDAK-SCHAFFRATH

TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08239440917. Het bedrijf TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY bevindt zich op het adres: AVENUE CHARLES QUINT 124B22; 1083; GANSHOREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 879,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation électrique industrielle. Matériel scientifique and technique Fab. Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Activités: Interphones & Vidéophones,Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Produits & Activités: Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes,Portes Blindées.. Produits & Activités: Ferrures de Portes de Garage. Services: Réparations.. Produits: Matériel de Contr?le d'Accès,Chronomètres Enregistreurs & Pointeuses..
De hoofdactiviteit van TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY, openstaande posities, locatie van TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY op de kaart.

TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY, company assigned to the tax number BE08239440917. The company TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY is located at the address: AVENUE CHARLES QUINT 124B22; 1083; GANSHOREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 879,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation électrique industrielle. Matériel scientifique and technique Fab. Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Activités: Interphones & Vidéophones,Installation d'Alarmes Anti-Vol.. Produits & Activités: Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes,Portes Blindées.. Produits & Activités: Ferrures de Portes de Garage. Services: Réparations.. Produits: Matériel de Contr?le d'Accès,Chronomètres Enregistreurs & Pointeuses..
The main activity of TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY is not available. You also can look at reviews of TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY, open positions, location of TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECHNICAL SECURITY/FICHET TECHNICAL SECURITY, employees, financial statistics.