MAPEX INTERNATIONAL

Contactgegevens MAPEX INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAPEX INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAPEX INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MONAST?RE 36B8; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26485416 (+32-26485416) 26485416 (+32-26485416)

Fax (fax): +32 (64) 754-86-37 +32 (64) 754-86-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAPEX INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAPEX INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAPEX INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAPEX INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAPEX INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAPEX INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAPEX INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAPEX INTERNATIONAL
Products information MAPEX INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE06338256835
Ondernemingsnummer: 5403045654
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 468,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in MAPEX INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marketingbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAPEX INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for MAPEX INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAPEX INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for MAPEX INTERNATIONAL

244800. Houten pallets en skids | Wood pallets and skids
962199. Reglement, administratie van vervoer, nv | Regulation, administration of transportation, nec
24210203. Houtspaanders, geproduceerd in molen | Wood chips, produced at mill
25149908. Roken stands: metaal | Smoking stands: metal
38279914. Optische vergelijkers | Optical comparators
51990405. Industriële garens | Industrial yarns
75340000. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops
80490404. Psychotherapeut, behalve m.d. | Psychotherapist, except m.d.

Werken bij MAPEX INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAPEX INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAPEX INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAPEX INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve bediende staalontvangst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een labo te Turnhout, zoeken wij een administratief bediende voor de afdeling 'staalontvangst'. Toerbodes van het bedrijf halen over heel het land stalen op, waarop wetenschappelijk onderzoek gebeurt. Jij bent verantwoordelijk voor de ontvangst van de inkomende stalen. De gegevens van de bijhorende bon worden in de interne database gezet. Het betreft uitvoerend inputwerk van cijfermatige en analytische gegevens en instructies van wat er met deze stalen dient te gebeuren. Je maakt de barcodes op en kleeft deze op de correcte staal. Vervolgens worden de stalen bewaard of in de centrifuge geplaatst. Bij vragen over de stalen, dien je contact op te nemen met de externe klant of dierenarts om verdere informatie op te vragen.

  • Chapper (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Tongeren (regio Hasselt) zijn we op zoek naar een ervaren chapper

  • Elektricien voor werven regio Limburg (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren elektriciens (M/V) gezocht voor een bedrijf, gelegen te Lummen, dat gespecialiseerd is in het ontwerp, aanmaak en installatie van koeltunnels, transportsystemen, flessentransport, ...zij Taken: Leggen van kabels, plaatsen schakelmaterialen en andere elektrische werken. Tewerkstelling op werven regio Limburg! Je werkt in dagpost van maandag tot vrijdag!

  • Hulpboekhouder - regio Erembodegem (optie vast) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Hulpboekhouder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Erembodegem. De verantwoordelijkheden als Hulpboekhouder zijn: Voorbereiding van de algemene boekhouding; Aan- en verkoopfacturen inboeken; Verwerken van financiële verrichtingen; Voorbereiding van BTW aangiftes; Onderhouden van klanten- en leverancierscontacten; Algemene administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hofstade M/V (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoegaarden (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Hoegaarden en omgeving

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanklaar, 12 uur per week. (LANKLAAR)

    Regio: LANKLAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanklaar. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken, koken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • IT Support (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een hoogtechnologische firma gaan wij op zoek naar een IT Support. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de infrastructuur. Eindgebruikers worden door jou verder geholpen bij zowel first als second line. Dit doe je zowel telefonisch als bij de eindgebruikers zelf, ter plaatse. Je voert daar ook de installaties uit en helpt bij het onderhouden van de documentatie.

  • Winkelverantwoordelijke colora gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    Breng kleur in je job bij colora! Je bent gebeten door winkelverkoop of winkelmanagement? Maar je wil niet eender wat verkopen? Maak kennis met c olora, dé verfwinkel. Bij Colora verkoop je niet zomaar verf. Je helpt de dromen van onze klanten te verwezenlijken, met duurzame verf, maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies. Als winkelverantwoordelijke sta je in voor allerhande taken: Je staat samen met jouw team in voor een actieve verkoop naar de verschillende klantengroepn. Je zorgt ervoor dat elke klant met de juiste technische oplossing, producten en een goed gevoel van vertrouwen zijn/haar project kan starten. Je adviseert klanten op technisch en esthetisch vlak. Je haalt het beste uit jouw team. Je coacht en begeleid jouw medewerkers, stuurt en evalueert hen. Administratief help je de winkel optimaal runnen. Je zorgt voor een efficiënte stock- en assortiment opvolging.

  • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WILLEKENS TIJL

    Type: Vaste Job

    Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

  • Logopedist (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een toffe collega logopedist om ons team van logopedisten en psychologen te komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit de behandeling van articulatie-, taal- en leerstoornissen. Je werkt deels een aantal uren op een school en deels in de praktijk. Heb je nog een extra specialisatie, is dat een pluspunt.

  • zelfstandige logopediste (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ZELFSTANDIGE LOGOPED. PRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze groepspraktijk om één van onze medewerkers, die gaat verhuizen, te vervangen. We behandelen leer- en taalstoornissen, articulatieproblemen, stemstoornissen, afasie, slikmoeilijkheden en myofunctionele problemen.

Zoek naar antwoorden van MAPEX INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of MAPEX INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAPEX INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor MAPEX INTERNATIONAL. MAPEX INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAPEX INTERNATIONAL. Leave a respond for MAPEX INTERNATIONAL. MAPEX INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAPEX INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten MAPEX INTERNATIONAL
Location of MAPEX INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of MAPEX INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come MAPEX INTERNATIONAL MAPEX INTERNATIONAL: FLPELZER SA | DRUKKERIJ VANDEVELDE | VINCENT VOSS | Carrosserie Fran?ois | A. DEHU

Other related companies as MAPEX INTERNATIONAL: FLPELZER SA | DRUKKERIJ VANDEVELDE | VINCENT VOSS | Carrosserie Fran?ois | A. DEHU

MAPEX INTERNATIONAL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAPEX INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06338256835. Het bedrijf MAPEX INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: RUE DU MONAST?RE 36B8; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 468,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Marketingbureaus. Producten gemaakt in MAPEX INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAPEX INTERNATIONAL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAPEX INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAPEX INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van MAPEX INTERNATIONAL op de kaart.

MAPEX INTERNATIONAL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAPEX INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE06338256835. The company MAPEX INTERNATIONAL is located at the address: RUE DU MONAST?RE 36B8; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 468,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Marketingbureaus. Products created in MAPEX INTERNATIONAL were not found.
The main activity of MAPEX INTERNATIONAL is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MAPEX INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of MAPEX INTERNATIONAL, open positions, location of MAPEX INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAPEX INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAPEX INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAPEX INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAPEX INTERNATIONAL, employees, financial statistics.