JHB Intern Trade & Finance SA

Contactgegevens JHB Intern Trade & Finance SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JHB Intern Trade & Finance SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JHB Intern Trade & Finance SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Toison d'Or 24; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 512 38 99 (+32-02 512 38 99) 02 512 38 99 (+32-02 512 38 99)

Fax (fax): 02 512 13 10 (+32-02 512 13 10) 02 512 13 10 (+32-02 512 13 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JHB Intern Trade & Finance SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JHB Intern Trade & Finance SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JHB Intern Trade & Finance SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JHB Intern Trade & Finance SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JHB Intern Trade & Finance SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JHB Intern Trade & Finance SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JHB Intern Trade & Finance SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JHB Intern Trade & Finance SA
Products information JHB Intern Trade & Finance SA

BTW identificatienummer (tax): BE08815399169
Ondernemingsnummer: 6477233886
Hoofdstad (capital): 179,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 642,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in JHB Intern Trade & Finance SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Import - Export

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JHB Intern Trade & Finance SA
(Get full report from official database of BE for JHB Intern Trade & Finance SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JHB Intern Trade & Finance SA
Addition kinds of activities for JHB Intern Trade & Finance SA

2426. Hardhoutdimensie en vloermolen | Hardwood dimension and flooring mills
342904. Vliegtuig & Marine hardware, incl. | Aircraft & marine hardware, inc. pulleys & similar items
401100. Spoorwegen, line-haul operationeel | Railroads, line-haul operating
34290104. Openhaard apparatuur, hardware: andirons, ratten, schermen | Fireplace equipment, hardware: andirons, grates, screens
94119905. Leraar certificatie bureau | Teacher certification bureau

Werken bij JHB Intern Trade & Finance SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JHB Intern Trade & Finance SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JHB Intern Trade & Finance SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JHB Intern Trade & Finance SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelverantwoordelijke Bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je zal instaan voor de algemene leiding van de bakkerij  Opleiden van nieuwe mensen en studenten Planning van het personeel  Verkopen van brood, pistolets, taart en gebak  In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een bakkerij te Zottegem zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelverantwoordelijke. Bij deze bakkerij steven ze elke dag naar kwaliteit en tevreden klanten. Dit behalen ze omdat ze vanaf het atelier tot in de winkels de focus leggen op vakmanschap. Als winkelmedewerker kom je dagelijks in contact met de klanten, hierdoor ben jij dan ook het visitekaartje van deze bakkerij. 

  • Projectleider interieur m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van de leads, maakt offertes op en je staat in voor de verkoop. Je doet de bestellingen aan de hand van de werkvoorbereiding. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je projecten vlekkeloos opgeleverd worden. Je bent verantwoordelijk voor de verkochte projecten van A tot Z. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten, binnendeuren en parketvloeren. Enige kennis hiervan is dus een grote troef! Je rapporteert wekelijks de opvolging van de offertes en de lopende projecten. (Trefwoorden: projectleider, werfleider, projectverantwoordelijke, hout,...)

  • Polyvalente arbeider (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Junior PC-technicus (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Forum Jobs zoekt een junior pc-technicus voor een project van 29 oktober tot midden januari 2019. Je zal voor een grote klant samen met een ervaren collega oude pc's vervangen door nieuwe pc's, en ze helemaal operationeel maken. Je installeert pc's. Je zorgt ervoor dat ze werkklaar zijn. Je installeert Win10 op elke pc. Je neemt de oude pc's mee.

  • Chauffeur C (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde drankencentrale te Aalter zijn we op zoek naar een chauffeur C die instaat voor het rondbrengen van de dranken naar de klanten.

  • Bandenmonteurs (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het banden- wisselseizoen is gestart Wij zijn dan ook DRINGEND op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal zelfstandig de banden (de)monteren en uitbalanceren met de machine.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Boechout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Studentenjob horeca regio De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met studio 100 figuren. Je werkt in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten en je zorgt hierbij voor een vriendelijk onthaal (bestelling opnemen), vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Daarnaast kan je ook in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurantteam. Wij bieden studenten de kans in een leuke omgeving verschillende werkervaringen op te doen. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Verpleegkundige thuiszorg - bijverdienste (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen en inspuitingen. Je helpt hen bij het wassen en de specifieke technische zorgen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en je staat in voor de totaalzorg. We zoeken verschillende verpleegkundigen die wensen te werken in een flexibel systeem. Je geeft zelf je beschikbaarheden door en op deze basis wordt je deeltijdse planning afgesproken. Ook als je veel beschikbaar bent voor een kortere periode (* 1 maand), kan dit besproken worden. We zoeken mensen die graag zelfstandig werken en de beste thuishulp aan de patiënten willen geven. Je krijgt alle werkmiddelen ter beschikking en je beschikt over een eigen wagen. Je verplaatsingen worden via een kilometervergoeding vergoed.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Denderleeuw (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we een zelfstandig uitbater voor een nieuwe Hubiz-supermarkt in het station van Denderleeuw. Er worden verse belegde broodjes bereid. De winkel opent in december  2018 en is momenteel een filiaal van Panos. Meer info over Hubiz, klik hier. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Reclame bedeler in Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van JHB Intern Trade & Finance SA in sociale netwerken
Look for responds of JHB Intern Trade & Finance SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JHB Intern Trade & Finance SA. Laat een reactie achter voor JHB Intern Trade & Finance SA. JHB Intern Trade & Finance SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JHB Intern Trade & Finance SA. Leave a respond for JHB Intern Trade & Finance SA. JHB Intern Trade & Finance SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JHB Intern Trade & Finance SA op de google maps. Adres en contacten JHB Intern Trade & Finance SA
Location of JHB Intern Trade & Finance SA on the google maps. Address and contacts of JHB Intern Trade & Finance SA

Andere gerelateerde bedrijven als come JHB Intern Trade & Finance SA JHB Intern Trade & Finance SA: GEERT PAREIT--WULLAERT | BTN S.A. | L.M. Prodim | GERMAINE CLAPDORP | YOUSSEF, CHIHAB

Other related companies as JHB Intern Trade & Finance SA: GEERT PAREIT--WULLAERT | BTN S.A. | L.M. Prodim | GERMAINE CLAPDORP | YOUSSEF, CHIHAB

JHB Intern Trade & Finance SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JHB Intern Trade & Finance SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08815399169. Het bedrijf JHB Intern Trade & Finance SA bevindt zich op het adres: Avenue de la Toison d'Or 24; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 179,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 642,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Import - Export. Producten gemaakt in JHB Intern Trade & Finance SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JHB Intern Trade & Finance SA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JHB Intern Trade & Finance SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JHB Intern Trade & Finance SA, openstaande posities, locatie van JHB Intern Trade & Finance SA op de kaart.

JHB Intern Trade & Finance SA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is JHB Intern Trade & Finance SA, company assigned to the tax number BE08815399169. The company JHB Intern Trade & Finance SA is located at the address: Avenue de la Toison d'Or 24; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 179,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 642,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Import - Export. Products created in JHB Intern Trade & Finance SA were not found.
The main activity of JHB Intern Trade & Finance SA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JHB Intern Trade & Finance SA is not available. You also can look at reviews of JHB Intern Trade & Finance SA, open positions, location of JHB Intern Trade & Finance SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JHB Intern Trade & Finance SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JHB Intern Trade & Finance SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JHB Intern Trade & Finance SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JHB Intern Trade & Finance SA, employees, financial statistics.