YOUSSEF, CHIHAB

Contactgegevens YOUSSEF, CHIHAB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YOUSSEF, CHIHAB: address, phone, fax, email, website, opening hours

YOUSSEF, CHIHAB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue eeclelaers 4, 1210, BRUSSELS 1210, België

Telefoon (phone): 3227364577 3227364577

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YOUSSEF, CHIHAB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YOUSSEF, CHIHAB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YOUSSEF, CHIHAB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YOUSSEF, CHIHAB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YOUSSEF, CHIHAB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YOUSSEF, CHIHAB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YOUSSEF, CHIHAB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YOUSSEF, CHIHAB
Products information YOUSSEF, CHIHAB

BTW identificatienummer (tax): BE09985443115
Ondernemingsnummer: 8495422363
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 585,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in YOUSSEF, CHIHAB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YOUSSEF, CHIHAB
(Get full report from official database of BE for YOUSSEF, CHIHAB)

Aanvulling soorten activiteiten voor YOUSSEF, CHIHAB
Addition kinds of activities for YOUSSEF, CHIHAB

519300. Bloemen en bloemisten levert | Flowers and florists supplies
35310806. Cabines, voor bouwmachines | Cabs, for construction machinery
38250311. Integratie van elektriciteitsmeters | Integrating electricity meters
38279905. Zekeringzetters | Fuse setters
39650303. Bevestigingen, haken en ogen | Fasteners, hooks and eyes

Werken bij YOUSSEF, CHIHAB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YOUSSEF, CHIHAB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YOUSSEF, CHIHAB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YOUSSEF, CHIHAB. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud (m/v) DAG ploeg, mooie verloning! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het bedrijf Innovia Films zoeken we een gemotiveerde medewerker mechanisch onderhoud. Innovia Films is een chemisch bedrijf gelegen in de rand rond Gent (Merelbeke). Het bedrijf maakt allerhande folies (of films) die vervolgens dienen als (deel van) de verpakking van o.a. tabakproducten, chocolade, thee, en allerhande consumptiegoederen van 's werelds bekendste merken. Innovia Films is reeds 40 jaar gevestigd te Merelbeke en telt 130 gemotiveerde medewerkers, die dagelijks instaan voor het goede verloop van het bedrijf. Jij kan de volgende medewerker worden, want Innovia Films werft een medewerker mechanisch onderhoud aan. Concreet gezien zal je terecht komen in een team van zo'n 12 mensen. De focus ligt werkelijk op het mechanische, daar er een afzonderlijke dienst is voor Elektriciteit en Instrumentatie. Dit betekent echter niet dat je nooit te maken krijgt met iets elektrisch. Innovia Films is op zoek naar iemand die al enkele jaren ervaring op haar/zijn palmares heeft staan, en die ook de nodige diploma's of certificaten kan voorleggen. Concreet zal je instaan voor: Het preventief onderhouden van de mechanische uitrusting (schoonmaken, smeren, bijstellen, ...); Herstellen, testen en/of afregelen van (defecte) mechanische stukken en onderdelen (tandwielen, lagers, kettingwielen, ...) Controleren van het materiaal (correcte werking e.d.), de instrumentgegevens (druk, temperatuur, ..) en de kritieke punten (zoals slijtage, smering, ...); Op maat brengen, vormgeven (aan) en aanpassen van mechanische stukken en onderdelen (draaien, frezen, boren, zagen, slijpen, ...); Het registreren en tijdelijk bij bestellen van gebruikte producten, daarnaast moet je ook tijdig hoeveelheden doorgeven aan de magazijnier of aankoper; De binnenkomende, bestelde goederen controleren op juistheid (afwerking, dimensies, ...); Terugkoppelen naar je leidinggevenden over uitgevoerde werkzaamheden; Samenwerken met verschillende afdelingen in het bedrijf, in het bijzonder met de dienst Elektriciteit en Instrumentatie. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Heb jij ervaring als mechanieker? Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, in een stabiele en leuke werkomgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en solliciteer vandaag nog!

  • Airport Crew (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onthaalmedewerker zorg je ervoor dat de passagiers op de luchthaven hun reis op een aangename manier kunnen aanvatten of afronden. Je staat samen met een team van dynamische collega’s in voor de vlotte doorstroming van reizigers aan de veiligheidscontrole en paspoortcontrole. Je pakt eventuele problemen pro-actief en diplomatisch aan, en biedt hulp en advies waar nodig. Je bekwaamt je in de geldende regels en procedures, de luchthaven zal voor jou geen geheimen kennen. Als je merkt dat reizigers naar iets op zoek zijn, ga je er naartoe en probeer je hen verder te helpen. Verder help je aan de douane reizigers verder die problemen ervaren met het inscannen van hun ticket. Bovendien zal je aan de douane worden ingezet om ervoor te zorgen dat passagiers vlot aanschuiven. Welke rol je ook uitoefent, je bent hét aanspreekpunt voor de gasten van de luchthaven. Met de glimlach garandeer je een continue, kwaliteitsvolle dienstverlening. Kortom, je maakt het bezoek aan de luchthaven een aangename beleving.

  • Technisch medewerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Topbedrijf in de regio van Deinze is InfinityJobs op zoek naar een technisch medewerker. Jouw taken zijn: - verzagen en verlijmen van alu kaders. - montage - verpakken en verzendingsklaar zetten van de onderdelen.

  • Magazijniers Diest - snelle opstart! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

  • Ijzervlechter (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Maaseik zijn we op zoek naar een ijzervlechter. Dit bedrijf is gespecialiseerd in betonwerken.

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • Accountant (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant heb je volgende verantwoordelijkheden: Beheer opvolging en optimalisatie van klantendossiers van vooral KMO's en vrije beroepen. Opstellen Btw-aangifte. Zelfstandige opmaak en afwerking van balans jaarrekening en fiscale aangifte. Je bent verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van een dossier waarbij je kan rekenen op ondersteuning van de ervaren accountants van het kantoor. Je bent aanspreekpunt van je klanten.

  • Technical Writer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RENSON VENTILATION

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aanleveren van content aan de marketingafdeling en voor het reviseren van technische en marktgerichte documenten, zoals producthandleidingen, presentaties, prijslijsten en brochures en werkt waar mogelijke efficiënte tools hiervoor uit. Je werkt nauw samen met de marketingafdeling die instaat voor de layout van alle technische en marktgerichte documentatie. Je onderhoudt nauwlettend alle documentatie (oa. via databases) zodat zowel jouw collega’s als klanten op elk moment over de meest recente informatie kunnen beschikken. Je werkt heel nauw samen met de product development engineers en productmanagers gedurende de ontwerpfase met als doel het product goed in de vingers te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de data. Je ontwikkelt mee een éénduidige RENSON taal voor technische documentatie.

  • Elektricien (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Elektricien Voor onze klant te Lichtaart zijn we op zoek naar een elektricien gebouwen

  • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

  • Flexijob / weekendmedewerkers (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog flexijob /weekendmedewerkers . Uren weeken zijn bespreekbaar , liefst 1 a 2 keer per maand minimum . Wij zijn een bakkerij met charcuterietoog , ervaring is niet verplicht .

Zoek naar antwoorden van YOUSSEF, CHIHAB in sociale netwerken
Look for responds of YOUSSEF, CHIHAB in social networks

Lees alle opmerkingen voor YOUSSEF, CHIHAB. Laat een reactie achter voor YOUSSEF, CHIHAB. YOUSSEF, CHIHAB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YOUSSEF, CHIHAB. Leave a respond for YOUSSEF, CHIHAB. YOUSSEF, CHIHAB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YOUSSEF, CHIHAB op de google maps. Adres en contacten YOUSSEF, CHIHAB
Location of YOUSSEF, CHIHAB on the google maps. Address and contacts of YOUSSEF, CHIHAB

Andere gerelateerde bedrijven als come YOUSSEF, CHIHAB YOUSSEF, CHIHAB: Nadine | Sonck V | JEAN-PIERRE LEBRUN | ECOLE PRIMAIRE LIBRE | Car Cleaning Center

Other related companies as YOUSSEF, CHIHAB: Nadine | Sonck V | JEAN-PIERRE LEBRUN | ECOLE PRIMAIRE LIBRE | Car Cleaning Center

YOUSSEF, CHIHAB is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YOUSSEF, CHIHAB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09985443115. Het bedrijf YOUSSEF, CHIHAB bevindt zich op het adres: rue eeclelaers 4, 1210, BRUSSELS 1210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 585,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in YOUSSEF, CHIHAB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YOUSSEF, CHIHAB is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YOUSSEF, CHIHAB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YOUSSEF, CHIHAB, openstaande posities, locatie van YOUSSEF, CHIHAB op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

YOUSSEF, CHIHAB is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is YOUSSEF, CHIHAB, company assigned to the tax number BE09985443115. The company YOUSSEF, CHIHAB is located at the address: rue eeclelaers 4, 1210, BRUSSELS 1210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 585,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in YOUSSEF, CHIHAB were not found.
The main activity of YOUSSEF, CHIHAB is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of YOUSSEF, CHIHAB is not available. You also can look at reviews of YOUSSEF, CHIHAB, open positions, location of YOUSSEF, CHIHAB on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over YOUSSEF, CHIHAB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YOUSSEF, CHIHAB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YOUSSEF, CHIHAB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YOUSSEF, CHIHAB, employees, financial statistics.