FLAVABEL INTERNATIONAL NV

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • FLAVABEL INTERNATIONAL NV
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • FLAVABEL INTERNATIONAL NV

Contactgegevens FLAVABEL INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAVABEL INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAVABEL INTERNATIONAL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Centrum-Zuid 2084 3530 Houthalen-Helchteren - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-34-93-80 32-11-34-93-80

Fax (fax): 32-11-52-69-08 32-11-52-69-08

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAVABEL INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAVABEL INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAVABEL INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAVABEL INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAVABEL INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAVABEL INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAVABEL INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAVABEL INTERNATIONAL NV
Products information FLAVABEL INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE05032531738
Ondernemingsnummer: 8102935791
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 207,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLAVABEL INTERNATIONAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Seals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAVABEL INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for FLAVABEL INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAVABEL INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for FLAVABEL INTERNATIONAL NV

7312. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services
353299. Mijnbouwmachines, niet inbegrepen | Mining machinery, nec
20329902. Varkensvlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mincemeat: packaged in cans, jars, etc.
20840202. Brandewijngeesten | Brandy spirits
37280104. Lichamen, vliegtuigen | Bodies, aircraft
73490103. Ziekenhuis schoonmaak | Hospital housekeeping

Werken bij FLAVABEL INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAVABEL INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAVABEL INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAVABEL INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant in Kallo zijn wij op zoek naar een Mecanicien. Deze zal instaan voor het onderhoud van vrachtwagens.

  • Kraanmachinist (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transport- en kraanbedrijf zijn wij op zoek naar een kraanmachinist.

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier heb je een gevarieerd takenpakket. Je zal bestellingen moeten klaarzetten voor verzending. Anderzijds zal je instaan voor het picken van paletten en karton, de buffer leegrijden en goederen van en naar de productie brengen. jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het leeg rijden van de buffer.

  • Huishoudhulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Maaltijdcheques Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Werchter (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student frituur M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob in het weekend? Lees dan snel verder! Voor een frituur in regio Deinze zijn we op zoek naar een student die op vrijdag en/of zaterdag en/of zondag van 18u tot 21u wil bijspringen. Je bent stipt, beleefd en klantvriendelijk. Taken : Bestelling opnemen Vlees klaarleggen Kassa Inpakken van bestellingen Bijspringen waar nodig

  • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

  • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

    Type: Vaste Job

    Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

  • Operator Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Vaste Job

    Operator en op zoek naar een nieuwe job in regio Hoogstraten? We zoeken een gemotiveerde machine operator voor onze klant te Meer. De firma is gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en glazen, is hypermodern en je werkt in een sterk geautomatiseerde omgeving! Je zult constante controles uitvoeren op de producten en de drukmachine en de inpakmachine bedienen en ombouwen. Je werkt in 3 ploegen en hebt ervaring met inpakwerk en onderhouds / ombouwwerken. Je bent technisch aangelegd.

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SINT-HIERONYMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    PC Sint-Hiëronymus is een algemeen psychiatrisch centrum, gevestigd te Sint-Niklaas, met als verzorgingsgebied het Waasland en de regio Dendermonde. Het centrum bestaat uit een polikliniek, opname-afdelingen, dagcentra en een psychiatrisch verzorgingstehuis. Psychiatrisch centrum Sint-Hiëronymus wil een toegankelijk en herstelgericht centrum zijn voor (jong)volwassenen en ouderen met een psychische kwetsbaarheid. Herstelgerichte zorg is voor ons een partnerschap tussen alle betrokken actoren, zowel van binnen als buiten ons centrum. Zorgen op maat doen we samen. Momenteel zijn wij op zoek naar een kapper of kapster op zelfstandige basis voor 1 dag per week. Tarieven in onderling overleg overeen te komen.

  • NRB - Infrastructure Architect (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous sommes à la recherche d'un Architecte Infrastructure.     Profil Il faut une personne hands on, plutôt un expert avec des compétences dans les technologies. Une personne qui pourra assister et aider à la migration de 20 à 40 serveurs Windows d'un environnement Hyper-V vers un autre avec réinstallation des couches Windows, Citrix et VEEAM.  Un Expert pour la sélection d'une baie de stockage de type Backup.   N'hésitez pas à envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van FLAVABEL INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of FLAVABEL INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAVABEL INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor FLAVABEL INTERNATIONAL NV. FLAVABEL INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAVABEL INTERNATIONAL NV. Leave a respond for FLAVABEL INTERNATIONAL NV. FLAVABEL INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAVABEL INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten FLAVABEL INTERNATIONAL NV
Location of FLAVABEL INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of FLAVABEL INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAVABEL INTERNATIONAL NV FLAVABEL INTERNATIONAL NV: ONTWERPBURO PATAPOEF | Gaty (Le) | CARINE GEENS | ARS FORMA | Vansweevelt R

Other related companies as FLAVABEL INTERNATIONAL NV: ONTWERPBURO PATAPOEF | Gaty (Le) | CARINE GEENS | ARS FORMA | Vansweevelt R

FLAVABEL INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAVABEL INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05032531738. Het bedrijf FLAVABEL INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: Centrum-Zuid 2084 3530 Houthalen-Helchteren - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 207,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Seals. Producten gemaakt in FLAVABEL INTERNATIONAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAVABEL INTERNATIONAL NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAVABEL INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAVABEL INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van FLAVABEL INTERNATIONAL NV op de kaart.

FLAVABEL INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLAVABEL INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE05032531738. The company FLAVABEL INTERNATIONAL NV is located at the address: Centrum-Zuid 2084 3530 Houthalen-Helchteren - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 207,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Seals. Products created in FLAVABEL INTERNATIONAL NV were not found.
The main activity of FLAVABEL INTERNATIONAL NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAVABEL INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of FLAVABEL INTERNATIONAL NV, open positions, location of FLAVABEL INTERNATIONAL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAVABEL INTERNATIONAL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAVABEL INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAVABEL INTERNATIONAL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAVABEL INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.