CARINE GEENS

Contactgegevens CARINE GEENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARINE GEENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARINE GEENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VERHEYDENSTRAAT 35; 1700; DILBEEK, België

Telefoon (phone): 25696459 (+32-25696459) 25696459 (+32-25696459)

Fax (fax): +32 (50) 711-14-13 +32 (50) 711-14-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARINE GEENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARINE GEENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARINE GEENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARINE GEENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARINE GEENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARINE GEENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARINE GEENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARINE GEENS
Products information CARINE GEENS

BTW identificatienummer (tax): BE06448394775
Ondernemingsnummer: 9425415039
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in CARINE GEENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARINE GEENS
(Get full report from official database of BE for CARINE GEENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARINE GEENS
Addition kinds of activities for CARINE GEENS

381204. Nautische instrumenten | Nautical instruments
526102. Gras- en tuinbenodigdheden | Lawn and garden supplies
33540100. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
36610110. Telefoon sets, alle soorten behalve mobiele radio | Telephone sets, all types except cellular radio
38250226. Halfgeleider testapparatuur | Semiconductor test equipment

Werken bij CARINE GEENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARINE GEENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARINE GEENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARINE GEENS. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR KRAANWAGEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

  Type: Vervanging brugpensioen

  Word jij de nieuwe collega en ga je samen met onze 300 chauffeurs de baan op? Wil jij het nieuwe gezicht zijn om de firma te vertegenwoordigen bij onze klanten? Wij zoeken een chauffeur die kan starten vanuit Antwerpen. Hiervoor haal je het afval op met behulp van een kraanwagen in regio Antwerpen. Dit kan in combinatie met het ophalen van afzetcontainers met een haakwagen.

 • Verpleegkundige(n) mobiele equipe (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AZ Alma

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Momenteel kijken we uit naar verpleegkundigen voor de mobiele equipe.

 • TIG-lasser staal en inox - dag (RUMBEKE)

  Regio: RUMBEKE

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalbedrijf te Rumbeke zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser. Het bedrijf staat voor hoogwaardige afwerking en zoeken iemand met oog voor kwaliteit. Je zal instaan voor het lassen van grote en kleine onderdelen, van verlichting tot afschermingen van machines.

 • chauffeur C nacht (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C en dit voor een wasserij. Je zal instaan voor het beleveren van het linnen aan de horecazaken en hotels. Je vertrekt vanuit Oostakker omstreeks 22 u en je werkt tot 5 uur. Dit is een fysiek vrij zware job aangezien je op verschillende plaatsen zelf moet laden en lossen.

 • Arbeider tuinonderhoud (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  onderhoud van vnl privétuinen : wintersnoei, grasonderhoud, zomersnoei van hagen en massieven, kleiner plantwerk werken in een team van 3 personen bij rustiger periode inspringen bij het team die instaat voor het aanleggen van de tuinen.

 • Studenten podiumbouwer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Podiumbouwer Voor onze klant in Hasselt zijn we op zoek naar gemotiveerde podiumbouwers. Je helpt met podia, tribunes en tenten op te bouwen en af te breken

 • FLEXI-JOB ZATERDAG NACHTPLOEG (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Studentenjob

  Jouw taken in deze flexi-job: Ondersteunen van de productiemedewerkers tijdens de nachtploeg; je werkt dus tijdens de nacht (+/- 19.00u - 04.00u); klaarzetten van producten op karren; tellen van de producten; gebruik maken van de pc; wegen van verschillende producten, en volgen van recepturen; bijdragen aan orde en netheid. Bedrijfsprofiel: Voor een leuke firma, met familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexi-jobber. Onze klant is een productiebedrijf gevestigd in Balen. Ben je steeds beschikbaar op zaterdagavond en op zoek naaar een bijverdienste? Dan is dit zeker een vacature die je kan aanspreken!

 • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: PHILIPPAERTS

  Type: Vaste Job

  Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

 • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

 • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

 • kinesitherapeut(e) (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: PRAKTIJK 72

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wordt deel van ons multi-disciplinair team waarin je als kinesist(e) verantwoordelijk bent voor het behandelen van patiënten met verschillende pathologieën. Een mooie variatie tussen acute en chronische patiënten, in de praktijk of op huisbezoek. Het gaat om een zwangerschapsvervanging start begin februari tot mei. Uren in samenspraak met team.

 • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Flexijob

  Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

Zoek naar antwoorden van CARINE GEENS in sociale netwerken
Look for responds of CARINE GEENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARINE GEENS. Laat een reactie achter voor CARINE GEENS. CARINE GEENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARINE GEENS. Leave a respond for CARINE GEENS. CARINE GEENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARINE GEENS op de google maps. Adres en contacten CARINE GEENS
Location of CARINE GEENS on the google maps. Address and contacts of CARINE GEENS

Andere gerelateerde bedrijven als come CARINE GEENS CARINE GEENS: FORTIS | LE PETIT BOUQUET | B.C. DE CONDE | GUY MINNOYE | M.F. DELCOUR

Other related companies as CARINE GEENS: FORTIS | LE PETIT BOUQUET | B.C. DE CONDE | GUY MINNOYE | M.F. DELCOUR

CARINE GEENS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARINE GEENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06448394775. Het bedrijf CARINE GEENS bevindt zich op het adres: VERHEYDENSTRAAT 35; 1700; DILBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in CARINE GEENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARINE GEENS is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARINE GEENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARINE GEENS, openstaande posities, locatie van CARINE GEENS op de kaart.

CARINE GEENS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARINE GEENS, company assigned to the tax number BE06448394775. The company CARINE GEENS is located at the address: VERHEYDENSTRAAT 35; 1700; DILBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in CARINE GEENS were not found.
The main activity of CARINE GEENS is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CARINE GEENS is not available. You also can look at reviews of CARINE GEENS, open positions, location of CARINE GEENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARINE GEENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARINE GEENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARINE GEENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARINE GEENS, employees, financial statistics.