Senaeme Geoffrey SPRL

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Senaeme Geoffrey SPRL
Private companiesMetal Mining • Senaeme Geoffrey SPRL

Contactgegevens Senaeme Geoffrey SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Senaeme Geoffrey SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Senaeme Geoffrey SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Delmotte 5 7910 Forest (Frasnes-Lez-Anvaing), België

Telefoon (phone): +32 (59) 834-42-90 +32 (59) 834-42-90

Fax (fax): +32 (4) 597-13-74 +32 (4) 597-13-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Senaeme Geoffrey SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Senaeme Geoffrey SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Senaeme Geoffrey SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Senaeme Geoffrey SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Senaeme Geoffrey SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Senaeme Geoffrey SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Senaeme Geoffrey SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Senaeme Geoffrey SPRL
Products information Senaeme Geoffrey SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04451354980
Ondernemingsnummer: 4810333251
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 554,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Senaeme Geoffrey SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Senaeme Geoffrey SPRL
(Get full report from official database of BE for Senaeme Geoffrey SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Senaeme Geoffrey SPRL
Addition kinds of activities for Senaeme Geoffrey SPRL

265301. Gegolfde dozen, partities, display items, lakens en pad | Corrugated boxes, partitions, display items, sheets, and pad
20150908. Verscheidenheid van vleeswaren (vers eetbare organen), pluimvee | Variety meats (fresh edible organs), poultry
24210202. Zaagsel en spaanders | Sawdust and shavings
32720322. Grafstenen, prefab terrazzo of beton | Tombstones, precast terrazzo or concrete
76929901. Automotive lassen | Automotive welding

Werken bij Senaeme Geoffrey SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Senaeme Geoffrey SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Senaeme Geoffrey SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Senaeme Geoffrey SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de bediening van meerdere machines, maar voornamelijk de brandtafel: o je zorgt voor de goede werking en het basis onderhoud van de machines o je controleert de productieparameters en in geval van problemen stuur je bij o je stelt de machines af en verhelpt eenvoudige storingen Je controleert de kwaliteit Je hebt oog voor orde en netheid en zorgt voor een propere werkomgeving Je leeft de veiligheidsvoorschriften strikt na

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • LASSER (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je last van metaalelementen voor stalinrichting en voedingsindustrie.

  • Huishoudhulp regio Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Sinterklaas en zwarte piet gezocht! (Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb jij altijd al je stoute schoenen willen aantrekken en in de huid van Sinterklaas of Zwarte Piet willen kruipen? Heb je de nodige affiniteit met kinderen? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

  • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Studentenjob

    Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

  • JOBSTUDENT - Thuisverpleging (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN LOY THUISVERPLEGING

    Type: Studentenjob

    Van Loy Thuisverpleging staat garant voor kwalitatieve thuisverpleging. Onze patiënten kunnen elke dag rekenen op een persoonlijke aanpak en op de volledige toewijding van onze verpleegkundigen. Door ons team bestaande uit 10 verpleegkundigen bieden we een huiselijke en gemoedelijke sfeer voor zowel patiënten als verpleegkundigen. Je staat in voor de verpleegkundige zorgen in de thuisomgeving van jouw patiënten. Je hecht belang aan het welzijn van jouw patiënten door de hechte band die je met hen opbouwt. Je bent voor hen een aanspreekpunt en biedt een luisterend oor.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Commercieel Adviseur - Regio Vlaams Brabant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om klanten innovatieve oplossingen aan te bieden die perfect aansluiten bij hun behoeften. BNP Paribas Fortis, de grootste bank van het land, geeft haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een stimulerende en agile werkomgeving. Voor ons kantorennet zoeken we nieuwe collega's die klaar zijn voor een uitdaging. Onze klantenportefeuille is zeer gevarieerd. En jouw job dus ook! Je toekomstige job: Jouw taken als commercieel medewerker: Je bent in een van onze agentschappen het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt klanten en geeft hen advies in de domeinen daily banking, save & invest, verzekeringen en kredieten. Je rekent daarvoor op je commerciële geest. Je grijpt commerciële kansen met beide handen en zorgt voor situaties waarbij de klant, de bank én de maatschappij winnen. Je deelt spontaan de nieuwste digitale tools met onze klanten. Want innovatie en creativiteit fascineren je.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Kinderpsychiater (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij op zoek naar een kinderpsychiater voor diagnostisch onderzoek en begeleiding van minderjarigen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Réserve chauffeur de bus, transport scolaire Brabant Wallon (Provincie Waals Brabant)

    Regio: Provincie Waals Brabant

    Bedrijf: HERMAN & VANDAMME

    Type: Werfreserve

    Vous prenez tous les enfants le matin et veillez à ce qu'ils arrivent en toute sécurité à la porte de l'école. En fin d'après-midi, vous reprenez la route pour ramener les étudiants à la maison. Vous êtes en possession d'un permis de conduire valide D + carte de conducteur + code 95 + dépistage médical + c ertificat de bonne vie et moeurs model 2 . En cas de maladie de chauffeur, congé chauffeur, ... Vous êtes disponible sur demande et vous êtes flexible. Les retraités sont les bienvenus. Option circuit fixe!

Zoek naar antwoorden van Senaeme Geoffrey SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Senaeme Geoffrey SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Senaeme Geoffrey SPRL. Laat een reactie achter voor Senaeme Geoffrey SPRL. Senaeme Geoffrey SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Senaeme Geoffrey SPRL. Leave a respond for Senaeme Geoffrey SPRL. Senaeme Geoffrey SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Senaeme Geoffrey SPRL op de google maps. Adres en contacten Senaeme Geoffrey SPRL
Location of Senaeme Geoffrey SPRL on the google maps. Address and contacts of Senaeme Geoffrey SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Senaeme Geoffrey SPRL Senaeme Geoffrey SPRL: FRANCOISE DUPUIS | ANDRE CULUS | Taverne des Deux Fontaines | YASSINE | VANROLLEGHEM

Other related companies as Senaeme Geoffrey SPRL: FRANCOISE DUPUIS | ANDRE CULUS | Taverne des Deux Fontaines | YASSINE | VANROLLEGHEM

Senaeme Geoffrey SPRL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Senaeme Geoffrey SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04451354980. Het bedrijf Senaeme Geoffrey SPRL bevindt zich op het adres: Rue Delmotte 5 7910 Forest (Frasnes-Lez-Anvaing). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 554,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Senaeme Geoffrey SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Senaeme Geoffrey SPRL is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Senaeme Geoffrey SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Senaeme Geoffrey SPRL, openstaande posities, locatie van Senaeme Geoffrey SPRL op de kaart.

Senaeme Geoffrey SPRL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Senaeme Geoffrey SPRL, company assigned to the tax number BE04451354980. The company Senaeme Geoffrey SPRL is located at the address: Rue Delmotte 5 7910 Forest (Frasnes-Lez-Anvaing). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 554,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - House building. Products created in Senaeme Geoffrey SPRL were not found.
The main activity of Senaeme Geoffrey SPRL is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Senaeme Geoffrey SPRL is not available. You also can look at reviews of Senaeme Geoffrey SPRL, open positions, location of Senaeme Geoffrey SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Senaeme Geoffrey SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Senaeme Geoffrey SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Senaeme Geoffrey SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Senaeme Geoffrey SPRL, employees, financial statistics.