Taverne des Deux Fontaines

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Taverne des Deux Fontaines
Private companiesMetal Mining • Taverne des Deux Fontaines

Contactgegevens Taverne des Deux Fontaines: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Taverne des Deux Fontaines: address, phone, fax, email, website, opening hours

Taverne des Deux Fontaines

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place communale 38; 4850; Plombi猫res (Montzen), België

Telefoon (phone): 087 78 89 10; 0477 82 59 49; 087 78 89 64 (+32-087 78 89 10; 0477 82 59 49; 087 78 89 64) 087 78 89 10; 0477 82 59 49; 087 78 89 64 (+32-087 78 89 10; 0477 82 59 49; 087 78 89 64)

Fax (fax): +32 (63) 225-53-21 +32 (63) 225-53-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Taverne des Deux Fontaines: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Taverne des Deux Fontaines"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Taverne des Deux Fontaines"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Taverne des Deux Fontaines, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Taverne des Deux Fontaines. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Taverne des Deux Fontaines, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Taverne des Deux Fontaines. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Taverne des Deux Fontaines
Products information Taverne des Deux Fontaines

BTW identificatienummer (tax): BE01557281494
Ondernemingsnummer: 7047973632
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Taverne des Deux Fontaines zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Taverne des Deux Fontaines
(Get full report from official database of BE for Taverne des Deux Fontaines)

Aanvulling soorten activiteiten voor Taverne des Deux Fontaines
Addition kinds of activities for Taverne des Deux Fontaines

7699. Reparatie diensten, nec | Repair services, nec
335300. Aluminium vel, plaat en folie | Aluminum sheet, plate, and foil
17110403. Zonne-energie contractant | Solar energy contractor
23859901. Schorten, waterdicht: gemaakt van gekochte materialen | Aprons, waterproof: made from purchased materials
32719903. Blokken, beton: akoestisch | Blocks, concrete: acoustical
34669902. Afsluitingen, gestempeld metaal | Closures, stamped metal
50990500. Video- en geluidsapparatuur | Video and audio equipment
64110302. Verzekeringsmakelaars, nec | Insurance brokers, nec

Werken bij Taverne des Deux Fontaines: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Taverne des Deux Fontaines: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Taverne des Deux Fontaines. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Taverne des Deux Fontaines. Looking for open vacancies in other companies

  • 4 Toolmaker mold maintenance & shuttling M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het onderhouden, herstellen en optimaliseren van matrijzen om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdelingen in België en Europa. - Je onderhoudt en zorgt voor de revisie van matrijzen na productie. - Dit betekent dat je instaat voor het onderhouden, demonteren en repareren van matrijzen. - Voor de mold shuttling bereid je matrijzen voor. - Je bereidt nieuwe matrijzen voor om te testen of te produceren - Je doet een interventie in de productie voor het oplossen van problemen aan matrijzen. - Je evalueert moldproblemen samen met de teamcoördinator en de werkvoorbereider. - Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen.

  • ERVAREN MAGAZIJNIER- 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf in Wevelgem gaat Forum Jobs op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van het correct laden van de vrachtwagens en een visuele controle.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Young Talent - student logistiek management - 3 dagen / week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal transportbedrijf in Antwerpen (Noord) zoeken we een professionele bachelorstudent logistiek management. Je ondersteunt op verschillende afdelingen én krijgt de kans om praktijkervaring op te doen.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Stagiair(e) Azure AD migratie met implementatie security voor Azure AD (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten een always-on infrastructuur waarbij men denkt aan een migratie naar Azure AD. Onderzoeksvraag: Hoe kan je op de meest efficiënte manier een bestaande IT omgeving migreren naar Azure AD met aandacht voor security en de implementatie ervan? Doel: Het opzetten van een migratie pad voor onze testomgeving en de uitvoering van de huidige AD omgeving naar Azure AD. Tevens de implementatie van bijkomende security zoals conditional access, MFA, etc. alsook de implementatie van group policies met betrekking op security en updates. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • Schilder - behanger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: KP DECO

    Type: Vaste Job

    Binnen onze kleine onderneming zijn we opzoek naar een extra collega schilder-behanger. Na een inloopperiode krijg je de camionette ter beschikking en kan je rechtstreeks naar de werf verplaatsen. Tijdens de inloopperiode kom je eerst iedere ochtend naar Keerbergen. Je werkt iedere dag van 7u30 tot 16u00, afhankelijk van de opdracht kan van deze richturen afgeweken worden. Als schilder / behanger sta je in voor volgende taken: De ruimte klaar maken om de verf- en behangwerken uit te voeren. De te bekleden ondergrond klaarmaken en plamuur, grondverf, ... aanbrengen. De verf klaarmaken. De muurbekleding voorbereiden en lijmen. ...

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

  • zelfstandig logopediste (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: MARTENS ANNABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega in Geraardsbergen? Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een groepspraktijk met verschillende vestigingen in Geraardsbergen Wat bieden we? - administratieve en inhoudelijke ondersteuning - werkuren in overleg - een tof team - een uurrooster van ca. 10 uur dat op korte termijn verder uitgebreid kan worden Wat vragen we? - bereid zijn als zelfstandige te werken - graag deel uitmaken van een fijn team - in het bezit zijn van een FOD- en RIZIV-nummer - liefst beschikken over een wagen Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op [email protected]

  • AFWASSER/flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RESTAURANT SANS CRAVATE

    Type: Flexijob

    Je doet de afwas (hoofdzakelijk machinaal). Je werkt op vrijdag en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van Taverne des Deux Fontaines in sociale netwerken
Look for responds of Taverne des Deux Fontaines in social networks

Lees alle opmerkingen voor Taverne des Deux Fontaines. Laat een reactie achter voor Taverne des Deux Fontaines. Taverne des Deux Fontaines bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Taverne des Deux Fontaines. Leave a respond for Taverne des Deux Fontaines. Taverne des Deux Fontaines on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Taverne des Deux Fontaines op de google maps. Adres en contacten Taverne des Deux Fontaines
Location of Taverne des Deux Fontaines on the google maps. Address and contacts of Taverne des Deux Fontaines

Andere gerelateerde bedrijven als come Taverne des Deux Fontaines Taverne des Deux Fontaines: Deryckere | PATRICK DE VRIENDT | Galerie St-Antoine SPRL | M.CHR. HAGEMAN | Udec-Hove

Other related companies as Taverne des Deux Fontaines: Deryckere | PATRICK DE VRIENDT | Galerie St-Antoine SPRL | M.CHR. HAGEMAN | Udec-Hove

Taverne des Deux Fontaines is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Taverne des Deux Fontaines, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01557281494. Het bedrijf Taverne des Deux Fontaines bevindt zich op het adres: Place communale 38; 4850; Plombi猫res (Montzen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Taverne des Deux Fontaines zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Taverne des Deux Fontaines is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Taverne des Deux Fontaines is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Taverne des Deux Fontaines, openstaande posities, locatie van Taverne des Deux Fontaines op de kaart.

Taverne des Deux Fontaines is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Taverne des Deux Fontaines, company assigned to the tax number BE01557281494. The company Taverne des Deux Fontaines is located at the address: Place communale 38; 4850; Plombi猫res (Montzen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taverns. Products created in Taverne des Deux Fontaines were not found.
The main activity of Taverne des Deux Fontaines is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Taverne des Deux Fontaines is not available. You also can look at reviews of Taverne des Deux Fontaines, open positions, location of Taverne des Deux Fontaines on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Taverne des Deux Fontaines, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Taverne des Deux Fontaines, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Taverne des Deux Fontaines, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Taverne des Deux Fontaines, employees, financial statistics.