RESTAURANT LE BRIEFING

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • RESTAURANT LE BRIEFING
Private companiesMembership Organizations • RESTAURANT LE BRIEFING

Contactgegevens RESTAURANT LE BRIEFING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT LE BRIEFING: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT LE BRIEFING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERVUURSE STEENWEG 137; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM, België

Telefoon (phone): 26722133 (+32-26722133) 26722133 (+32-26722133)

Fax (fax): +32 (15) 628-42-24 +32 (15) 628-42-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT LE BRIEFING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT LE BRIEFING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT LE BRIEFING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT LE BRIEFING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT LE BRIEFING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT LE BRIEFING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT LE BRIEFING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT LE BRIEFING
Products information RESTAURANT LE BRIEFING

BTW identificatienummer (tax): BE04552703857
Ondernemingsnummer: 1195007324
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 801,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in RESTAURANT LE BRIEFING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT LE BRIEFING
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT LE BRIEFING)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT LE BRIEFING
Addition kinds of activities for RESTAURANT LE BRIEFING

386104. Fotografische film, plaat en papierhouders | Photographic film, plate, and paper holders
08110000. Houtwegen | Timber tracts
14990503. Steatite mijnbouw | Steatite mining
36340403. Dekens, elektrisch | Blankets, electric
65539901. Dier begraafplaats operatie | Animal cemetery operation

Werken bij RESTAURANT LE BRIEFING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT LE BRIEFING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT LE BRIEFING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT LE BRIEFING. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant gelegen te Lanaken zijn wij opzoek naar een operator met technisch inzicht. Takenpakket: - Opwikkelen en controleren van de papierbaan - Je staat in voor het omrollen, klankhard en plooivrij opwikkelen - Snijden van rollen papier - Takelwerkzaamheden - Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van de functie ten goede komen

  • Administratief bediende dossierverwerking (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een toffe job, waar je jouw administratieve skills kan gebruiken en versterken? Solliciteer dan snel hier! Onze klant te Brugge zoekt dringend een bediende dossieradministratie voor een tijdelijke opdracht tot 31 december 2018. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies - Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten - Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab - Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen - Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP - Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties - Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af ...

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (voltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • HUISHOUDHULP TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Huishoudhulp dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Smeermaas, 20 uur per week (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanaken. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • student magazijnmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Allerlei magazijntaken afhankelijk van je interesses en capaciteiten Mogelijkheden tussen lossing, kwaliteitsopdracht, orderpicking, ... Variatie in shiften, waaronder 6-14u, 8-16u, 14-22u

  • Jobstudent magazijn (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de verhuis van ons magazijn van Bonheiden naar Zoersel. Je pakt alles mee uit. Je hangt alle kledij klaar. Daarnaast helpt je met het fotoshooten van nieuwe kledij. Deze foto's wordej nadien op onze webshop gepubliceerd.

  • Teamleider productie 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentebedrijf in de regio van Ardooie zijn we op zoek naar een teamleider. Je takenpakket omvat onder andere het coördineren en instaan voor de dagelijkse activiteiten van je ploeg (10 - 15 mensen), om de dagdagelijkse planning en organisatie te kunnen realiseren volgens de opgelegde targets en kwaliteitsnormen. Dit alles in een omgeving waar mensen en veiligheid belangrijk zijn.

  • Hulpboekhouder (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je zorgt steeds voor een feilloze input en controle van de aankoopfacturen; Je verwerkt dagelijks de bankverrichtingen; Je zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd via interne systemen; Je zorgt ervoor dat de credit control vlot verloopt; Uiteraard is het controleren van facturen ook één van je taken; Je zorgt telkens voor een correcte administratieve afhandeling van je takenpakket. Bedrijfsprofiel: Bijna 30 jaar levert dit bedrijf innovatieve producten aan hun klanten.

  • Productiemedewerker / magazijnmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: HEVADEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het afvullen en verpakken van coatingproducten, zoals o.a. luchtdichting coatings en beschermfolies. Daarnaast sta je ook in voor magazijnwerk: Je ontvangt de goederen en verpakkingen. Je controleert de leveringen. Je plaatst de goederen op de daarvoor voorziene plaats.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT LE BRIEFING in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT LE BRIEFING in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT LE BRIEFING. Laat een reactie achter voor RESTAURANT LE BRIEFING. RESTAURANT LE BRIEFING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT LE BRIEFING. Leave a respond for RESTAURANT LE BRIEFING. RESTAURANT LE BRIEFING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT LE BRIEFING op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT LE BRIEFING
Location of RESTAURANT LE BRIEFING on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT LE BRIEFING

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT LE BRIEFING RESTAURANT LE BRIEFING: Matthijs Mattentaarten NV | HOME QUI?TUDE | J.A. OCTOPUS | VAN DOORNE | Ansa Print BVBA

Other related companies as RESTAURANT LE BRIEFING: Matthijs Mattentaarten NV | HOME QUI?TUDE | J.A. OCTOPUS | VAN DOORNE | Ansa Print BVBA

RESTAURANT LE BRIEFING is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT LE BRIEFING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04552703857. Het bedrijf RESTAURANT LE BRIEFING bevindt zich op het adres: TERVUURSE STEENWEG 137; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 801,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Producten gemaakt in RESTAURANT LE BRIEFING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RESTAURANT LE BRIEFING is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT LE BRIEFING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT LE BRIEFING, openstaande posities, locatie van RESTAURANT LE BRIEFING op de kaart.

RESTAURANT LE BRIEFING is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT LE BRIEFING, company assigned to the tax number BE04552703857. The company RESTAURANT LE BRIEFING is located at the address: TERVUURSE STEENWEG 137; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 801,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. Products created in RESTAURANT LE BRIEFING were not found.
The main activity of RESTAURANT LE BRIEFING is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT LE BRIEFING is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT LE BRIEFING, open positions, location of RESTAURANT LE BRIEFING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT LE BRIEFING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT LE BRIEFING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT LE BRIEFING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT LE BRIEFING, employees, financial statistics.