Matthijs Mattentaarten NV

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Matthijs Mattentaarten NV
Private companiesMembership Organizations • Matthijs Mattentaarten NV

Contactgegevens Matthijs Mattentaarten NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Matthijs Mattentaarten NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Matthijs Mattentaarten NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lessensestraat 43; 9500; Geraardsbergen, België

Telefoon (phone): 054 41 25 51 (+32-054 41 25 51) 054 41 25 51 (+32-054 41 25 51)

Fax (fax): +32 (12) 786-80-41 +32 (12) 786-80-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Matthijs Mattentaarten NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Matthijs Mattentaarten NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Matthijs Mattentaarten NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Matthijs Mattentaarten NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Matthijs Mattentaarten NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Matthijs Mattentaarten NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Matthijs Mattentaarten NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Matthijs Mattentaarten NV
Products information Matthijs Mattentaarten NV

BTW identificatienummer (tax): BE06072387695
Ondernemingsnummer: 3862762451
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Matthijs Mattentaarten NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Matthijs Mattentaarten NV
(Get full report from official database of BE for Matthijs Mattentaarten NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Matthijs Mattentaarten NV
Addition kinds of activities for Matthijs Mattentaarten NV

919901. Overheidsadministratie | General government administration
20960100. Aardappelchips en andere aardappelgerichte snacks | Potato chips and other potato-based snacks
22119906. Breedoek, katoen | Broadcloth, cotton
34259900. Zaagbladen en handsaws, nec | Saw blades and handsaws, nec
35569907. Pasta-machines | Pasta machinery
50120402. Motor scooters | Motor scooters
59460000. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores

Werken bij Matthijs Mattentaarten NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Matthijs Mattentaarten NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Matthijs Mattentaarten NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Matthijs Mattentaarten NV. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

  • Afdelingsverantwoordelijke (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelens en rubbercompounds in Lanaken zijn we op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke. Verantwoordelijkheden: Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • CHAUFFEUR CE (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur krijg je heel wat taken toegewezen: Je vertrekt vanuit Bornem. Je transporteert stukgoed op paletten. Laden en lossen doe je met een transpalet. Je werkt tussen 10 en 12u per dag. Je rijdt in de BE NE LUX. Je rijdt met volle vrachten en maakt MAX 7 stops per dag

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Huishoudhelden regio OELEGEM. Solliciteer per SMS! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem, Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Werken als huishoudhulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Teamleader vaste nacht - Voedingsbedrijf regio Eeklo (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als teamleader sta je in voor het coachen, ontwikkelen en motiveren van een 40-tal inpakkers en operatoren in de inpakafdeling. Je bent binnen je ploeg verantwoordelijk voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, output, rendementen en uitval. Je begeleidt je team bij het realiseren van procesverbeteringen. Je staat in voor het integreren en toepassen van verbetertechnieken (5S, SMED, PDCA,¿). Je modereert en faciliteert teammeetings en volgt continu de lopende teamacties op. Je waakt erover dat de regels inzake kwaliteit, hygiëne en veiligheid nageleefd worden. Je rapporteert rechtstreeks aan de Packing Manager. Interesse in deze job? Stuur dan je cv en motivatie naar Gent High Technics

  • Zelfstandig Kinderpsycholoog / Kindertherapeut (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FEINBREIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologenpraktijk Feinbrein in Menen zoekt een zelfstandig psycholoog/psychotherapeut voor de ondersteuning van kinderen, jongeren en hun gezin. U werkt actief samen met verwijzers of andere relevante partners.

  • Logistiek en Technisch Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

  • KELNER IJSSALON / BRASSERIE (Flexijob) (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor de bediening in ons ijssalon/brasserie met als voornaamste taken : verwelkomen klanten, opnemen bestellingen in de zaal en op terras, eten/drank serveren aan tafel, ijs verkopen, afrekenen met de klanten, tafels afruimen en terug op orde zetten, meehelpen met opruimen en poetsen.

  • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SERVAIS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Matthijs Mattentaarten NV in sociale netwerken
Look for responds of Matthijs Mattentaarten NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Matthijs Mattentaarten NV. Laat een reactie achter voor Matthijs Mattentaarten NV. Matthijs Mattentaarten NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Matthijs Mattentaarten NV. Leave a respond for Matthijs Mattentaarten NV. Matthijs Mattentaarten NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Matthijs Mattentaarten NV op de google maps. Adres en contacten Matthijs Mattentaarten NV
Location of Matthijs Mattentaarten NV on the google maps. Address and contacts of Matthijs Mattentaarten NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Matthijs Mattentaarten NV Matthijs Mattentaarten NV: FLBUDEX BVBA | Van Hollebeke X | Telfa | TICKET BBL TRAVEL | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as Matthijs Mattentaarten NV: FLBUDEX BVBA | Van Hollebeke X | Telfa | TICKET BBL TRAVEL | BANCONTACT-MISTER CASH

Matthijs Mattentaarten NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Matthijs Mattentaarten NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072387695. Het bedrijf Matthijs Mattentaarten NV bevindt zich op het adres: Lessensestraat 43; 9500; Geraardsbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Matthijs Mattentaarten NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Matthijs Mattentaarten NV is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Matthijs Mattentaarten NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Matthijs Mattentaarten NV, openstaande posities, locatie van Matthijs Mattentaarten NV op de kaart.

Matthijs Mattentaarten NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Matthijs Mattentaarten NV, company assigned to the tax number BE06072387695. The company Matthijs Mattentaarten NV is located at the address: Lessensestraat 43; 9500; Geraardsbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Matthijs Mattentaarten NV were not found.
The main activity of Matthijs Mattentaarten NV is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Matthijs Mattentaarten NV is not available. You also can look at reviews of Matthijs Mattentaarten NV, open positions, location of Matthijs Mattentaarten NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Matthijs Mattentaarten NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Matthijs Mattentaarten NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Matthijs Mattentaarten NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Matthijs Mattentaarten NV, employees, financial statistics.