RESTAURANT HAVANA

Contactgegevens RESTAURANT HAVANA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT HAVANA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT HAVANA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L?EP?E 4; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25021224 (+32-25021224) 25021224 (+32-25021224)

Fax (fax): +32 (60) 103-50-19 +32 (60) 103-50-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT HAVANA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT HAVANA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT HAVANA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT HAVANA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT HAVANA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT HAVANA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT HAVANA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT HAVANA
Products information RESTAURANT HAVANA

BTW identificatienummer (tax): BE08218566894
Ondernemingsnummer: 4767486572
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 522,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT HAVANA
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT HAVANA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT HAVANA
Addition kinds of activities for RESTAURANT HAVANA

22111300. Kruiden en andere gekrute textielstoffen, katoen | Crepes and other crinkled texture fabrics, cotton
30691506. Wassers, rubber | Washers, rubber
33390104. Zink smelting (primair), inclusief zinkresidu | Zinc smelting (primary), including zinc residue
33519904. Uitgedrukte vormen, nec, koper en koperlegering | Extruded shapes, nec, copper and copper alloy
80930202. Roken kliniek | Smoking clinic

Werken bij RESTAURANT HAVANA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT HAVANA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT HAVANA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT HAVANA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator M/V 2 ploegen - Regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrisch tester sta je in voor het bedienen van een machine.

  • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

    Regio: KOMEN-WAASTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • zaalhulp (jobstudent weekends en vakanties) (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: De Zandbank

    Type: Studentenjob

    Als zaal hulp onthaal je de klanten, neem je bestellingen op en bedien je de klanten. Je ruimt de tafels af en zet de zaal terug op orde.

  • 25 Studenten animator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: t-interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • CNC Frezer (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VEF

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de CNC machine.

  • spoorwegelektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ENGEMA RAIL

    Type: Vaste Job

    UW FUNCTIE Als elektricien sta je in voor elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen. Plaatsen en installeren van spoortoestellen Kabels aansluiten in keten, voetpadkasten, seinen en verdeelkasten Kabels trekken, boringen in het spoor uitvoeren en seinen uitrusten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Telefonist(e) outbound Gent centrum (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Werfreserve

    Voor een partner van Konvert zijn wij op zoek naar call agents die geen schrik hebben om consumenten of zakelijke contacten te contacteren. Tijdens dit telefoongesprek is het de bedoeling om een commercieel contact te leggen of zelf direct iets te verkopen! Je komt terecht in een relatief groot team van call agents en kan op een doorgedreven opleiding rekenen. Je bent gemotiveerd en je behaalt graag vooropgestelde doelen. Je volgt eerst vrijblijvend een infosessie waarbij je de volledige uitleg krijgt + script die je kan volgen tijdens de telefoongesprekken. Na afloop zit je samen met de vaste werknemers en mag je ook zelf eens echt bellen. Op het einde van de infosessie krijg je meteen mee of je al dan niet mag opstarten.

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT HAVANA in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT HAVANA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT HAVANA. Laat een reactie achter voor RESTAURANT HAVANA. RESTAURANT HAVANA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT HAVANA. Leave a respond for RESTAURANT HAVANA. RESTAURANT HAVANA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT HAVANA op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT HAVANA
Location of RESTAURANT HAVANA on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT HAVANA

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT HAVANA RESTAURANT HAVANA: CROWNE PLAZA BRUSSELS EUROPA | NESTLE WATERS MARKETING & DISTRIBUTION | A. LOONTJENS | LIBRAIRIE BESSON | Claire Vision Editions SPRL

Other related companies as RESTAURANT HAVANA: CROWNE PLAZA BRUSSELS EUROPA | NESTLE WATERS MARKETING & DISTRIBUTION | A. LOONTJENS | LIBRAIRIE BESSON | Claire Vision Editions SPRL

RESTAURANT HAVANA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT HAVANA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08218566894. Het bedrijf RESTAURANT HAVANA bevindt zich op het adres: RUE DE L?EP?E 4; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 522,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT HAVANA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT HAVANA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT HAVANA, openstaande posities, locatie van RESTAURANT HAVANA op de kaart.

RESTAURANT HAVANA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT HAVANA, company assigned to the tax number BE08218566894. The company RESTAURANT HAVANA is located at the address: RUE DE L?EP?E 4; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 522,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of RESTAURANT HAVANA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT HAVANA is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT HAVANA, open positions, location of RESTAURANT HAVANA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT HAVANA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT HAVANA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT HAVANA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT HAVANA, employees, financial statistics.