RESTAURANT HALLEBAST

Contactgegevens RESTAURANT HALLEBAST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT HALLEBAST: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT HALLEBAST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIKKEBUSSEWEG 624; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57444793 (+32-57444793) 57444793 (+32-57444793)

Fax (fax): +32 (59) 670-52-17 +32 (59) 670-52-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT HALLEBAST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT HALLEBAST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT HALLEBAST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT HALLEBAST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT HALLEBAST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT HALLEBAST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT HALLEBAST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT HALLEBAST
Products information RESTAURANT HALLEBAST

BTW identificatienummer (tax): BE08349578857
Ondernemingsnummer: 6679382324
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 138,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Type de Cuisine: Belge.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT HALLEBAST
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT HALLEBAST)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT HALLEBAST
Addition kinds of activities for RESTAURANT HALLEBAST

5331. Variety winkels | Variety stores
372100. vliegtuig | Aircraft
651400. Woonoperators, behalve appartementen | Dwelling operators, except apartments
20970000. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
28959901. Kanaal zwart | Channel black
50460300. Commerciële keuken- en levensmiddelenuitrusting | Commercial cooking and food service equipment
51459902. Kauwgom | Chewing gum
79990502. Verhuur bromfietsen | Moped rental

Werken bij RESTAURANT HALLEBAST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT HALLEBAST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT HALLEBAST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT HALLEBAST. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige OK Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de dienst OK. Je assisteert en instrumenteert zowel bij lokale ingrepen als ingrepen onder algemene verdoving. Je verleent kwalitatieve verpleegkundige zorg en verschaft informatie rond de behandeling aan de patiënten. - Je bent Bachelor in de verpleegkunde  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: T-OFFICE SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Agent ben je binnen het team het centrale aanspreekpunt voor de klant(en) voor wie je de logistieke dienstverlening vlekkeloos aanstuurt en opvolgt:  Je bewerkt en verdeelt alle documenten naar de juiste persoon en/of diensten.  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling, evenals de loodsmedewerkers;  Track and Tracing van zendingen bij Integrators.  Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen.  Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega's.  Je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je procedures en werkinstructies. 

  • Koeltechnieker IKO M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is voor de regio van Antwerpen op zoek naar een nieuwe kracht. Voor deze vacature worden de volgende taken je toevertrouwd: Als koeltechnicus werk je op de onderhouds- en interventieafdeling van het departement industriële koeling; Na een grondige opleiding sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan industriële koelinstallaties; Samen met je team ga je op stap om koelinstallaties te onderhouden of een storing op de lossen; Je zal instaan voor zowel grote als kleine installaties CO² of Freon; Je spoort de fout op voert de reparatie uit en stelt de machine af; Je werkt in een afwisselende omgeving: landbouw industrie petrochemie... .

  • Kok (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Damme regio Brugge zijn wij op zoek naar een keukenhulp die ervaring heeft als fazant/wildsnijder. je staat in voor het ontbenen, en versnijden van gevogelte tijdens het wildseizoen. je bereid de borden en mis en place voorDit gaat over een tijdelijke functie van 15 oktober tot eind februari 2019

  • Sales Support m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal een sleutelpositie uitoefenen binnen een Mechels familiebedrijf, gespecialiseerd in was-, strijk-, en poetsmiddelen. Onze klant is sterk aanwezig in de Belgische en Franse markt van FMCG en zal ook snel uitbreiden naar het Verenigd Koninkrijk. Het huidig team werkt heel hecht samen en zoekt een nieuwe collega om in tandem te werken. Je gaat klantgericht, nauwkeurig en planmatig te werk. Jouw week ziet er als volgt uit: - Klanten opvolgen: je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de klantenservice van A tot Z. Jij bent de vaste eerste lijn contactpersoon van alle klanten. - Orders, transport en facturatie: je organiseert het transport van de leveringen in samenspraak met de klant, je verwerkt de orders en factureert deze ook. - Planning en stocks beheren: je managet de stock zodat je steeds kan inspelen op de behoeften van de klanten, daarbij hoort natuurlijk ook dat je zelf orders zal moeten plaatsen om eigen stock aangevuld te houden. - Administratie: Je zal instaan als back-up Marketing Manager in geval van ziekte of vakantie. Je doet verschillende aanpassingen in het systeem van onze klant, je organiseert alle inkomende facturen en je houdt de 'Klanten Informatie Fiches' up-to-date

  • Renovatie Arbeider (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn we op zoek naar en all-round renovatie arbeider.  Renovatieprojecten voor zowel particulieren als bedrijven  Je voert volledige projecten uit van a tot z Grondwerken, funderingswerken, metselwerken, bekistingen, schilderen, dakwerken, betegelen,.. 

  • Poetshulp regio Vosselare - Landegem - Nevele (M/V) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Vosselare - Landegem - Nevele. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Limburg 2018-2019 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: Maandag tem vrijdag tussen 6u en 10u en/of tussen 16u en 21u (meestal deeltijdse contracten!)

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op vrijdag van 15:30-19:30. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Spelhost dinerspellen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Hasselt studenten om onze spellen te begeleiden.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE OPVANG

    Type: Werfreserve

    Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Daarnaast heb je ook de nodige aandacht voor verzorging, rust en hygiëne. Je werkt samen in een team. Je informeert de ouders over het verloop van de opvangdag.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT HALLEBAST in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT HALLEBAST in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT HALLEBAST. Laat een reactie achter voor RESTAURANT HALLEBAST. RESTAURANT HALLEBAST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT HALLEBAST. Leave a respond for RESTAURANT HALLEBAST. RESTAURANT HALLEBAST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT HALLEBAST op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT HALLEBAST
Location of RESTAURANT HALLEBAST on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT HALLEBAST

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT HALLEBAST RESTAURANT HALLEBAST: HشTEL QUEEN ANNE SA | Du Pre Werson D | AUBROECK | EVERE MOTOR | Bluekens Eddy

Other related companies as RESTAURANT HALLEBAST: HشTEL QUEEN ANNE SA | Du Pre Werson D | AUBROECK | EVERE MOTOR | Bluekens Eddy

RESTAURANT HALLEBAST is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT HALLEBAST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08349578857. Het bedrijf RESTAURANT HALLEBAST bevindt zich op het adres: DIKKEBUSSEWEG 624; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 138,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT HALLEBAST is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT HALLEBAST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT HALLEBAST, openstaande posities, locatie van RESTAURANT HALLEBAST op de kaart.

RESTAURANT HALLEBAST is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT HALLEBAST, company assigned to the tax number BE08349578857. The company RESTAURANT HALLEBAST is located at the address: DIKKEBUSSEWEG 624; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 138,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Belge..
The main activity of RESTAURANT HALLEBAST is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT HALLEBAST is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT HALLEBAST, open positions, location of RESTAURANT HALLEBAST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT HALLEBAST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT HALLEBAST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT HALLEBAST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT HALLEBAST, employees, financial statistics.