Bluekens Eddy

Contactgegevens Bluekens Eddy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bluekens Eddy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bluekens Eddy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stijn Streuvelsstraat 5; 8431; Middelkerke (Wilskerke), België

Telefoon (phone): 059 30 25 18 (+32-059 30 25 18) 059 30 25 18 (+32-059 30 25 18)

Fax (fax): +32 (84) 728-28-46 +32 (84) 728-28-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bluekens Eddy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bluekens Eddy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bluekens Eddy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bluekens Eddy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bluekens Eddy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bluekens Eddy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bluekens Eddy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bluekens Eddy
Products information Bluekens Eddy

BTW identificatienummer (tax): BE06908447265
Ondernemingsnummer: 3648529052
Hoofdstad (capital): 752,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 354,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Bluekens Eddy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bluekens Eddy
(Get full report from official database of BE for Bluekens Eddy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bluekens Eddy
Addition kinds of activities for Bluekens Eddy

8049. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner
344303. Boiler en boiler shop werk | Boiler and boiler shop work
514799. Vlees en vleesproducten, niet inbegrepen | Meats and meat products, nec
32960101. Glasvezel isolatie | Fiberglass insulation
32990202. Tegel, zandkalk | Tile, sand lime
34299913. Vacuümflessen of kruiken | Vacuum bottles or jugs
36249904. Elektrische koolwaterstoffen | Electric carbons
61590104. Productie kredietvereniging, landbouw | Production credit association, agricultural
73639908. Pilotdienst, luchtvaart | Pilot service, aviation
73890402. Kledingperservice | Apparel pressing service

Werken bij Bluekens Eddy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bluekens Eddy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bluekens Eddy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bluekens Eddy. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers afwisselend vroege en late ploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schrikt hard werken jou niet af? Heb je reeds ervaring met groenten en/of fruit of lijkt het je leuk om hier ervaring in op te doen? Wil jij graag deel uitmaken van de weg die onze producten afleggen naar de winkels? Snel aan de slag en liefst vandaag nog? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als magazijnier ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de groenten en fruit. Jij gaat ervoor zorgen dat ze tiptop tot in de winkels geraken. Wat houdt dit juist in? Samen met jouw collega’s ga je de producten klaarzetten voor verzending in het magazijn. Je maakt gebruik van een BT, transpallet en scansystemen. Werken doe je in tweeploegen, superfijn want dan ben je ofwel in de voor- of namiddag thuis!

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Halen zijn we op zoek naar gemotiveerde schoolverlaters Elektriciteit voor verschillende projecten: Als hulpelektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen, luchthaven en metro. Takenpakket verschillend van project:  Plaatsen van elektrische toestellen in het spoor, aansluiten van seinen, aansluitingen kasten aan het spoor Glasvezelkabels aan elkaar lassen, glasvezelmetingen doen Plaatsen van kabelgoten en racks, trekken van data- en voedingsbekabeling Fouten opsporen en correcties uitvoeren, toestellen in spoor monteren  

  • Verkoper fashion (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevraagde competenties: je bent modebewust. je kent elke trend van het seizoen. je kan je vlot uitdrukken in het Frans. je bent een teamplayer.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio HALEN (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Halen en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Geel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulp - Regio Meeuwen /Ellikom (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Student kelner brasserie (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een student om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

  • Voltijds keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Bistro Ter Bogaerde a/d molen

    Type: Vaste Job

    Voltijds keukenhulp gezocht voor bistro. Voorbereiden en onze chef bijstaan tijdens de dienst

  • Chauffeur CE - NACHT - NATIONAAL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Manpower

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende bekende groothandel in groenten en fruit te Geel, zijn we op zoek naar chauffeurs met een rijbewijs CE. Onze klant is zowel op zoek naar week- als weekendchauffeurs. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de klanten in gans Belgie. Bij het zelf laden en lossen maak je gebruik van rolcontainers en/of manuele transpalet. Je levert de bestelling nauwkeurig en neemt het leeggoed terug mee naar het bedrijf. Je gaat strikt om met de wegcode en verzekert een perfecte staat en netheid van het voertuig. Onze klant is zowel op zoek naar weekend- als weekchauffeurs, halftijds of voltijds.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

  • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Flexijob

    - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

Zoek naar antwoorden van Bluekens Eddy in sociale netwerken
Look for responds of Bluekens Eddy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bluekens Eddy. Laat een reactie achter voor Bluekens Eddy. Bluekens Eddy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bluekens Eddy. Leave a respond for Bluekens Eddy. Bluekens Eddy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bluekens Eddy op de google maps. Adres en contacten Bluekens Eddy
Location of Bluekens Eddy on the google maps. Address and contacts of Bluekens Eddy

Andere gerelateerde bedrijven als come Bluekens Eddy Bluekens Eddy: LUC DIERICKX | F.C. HELKIJN | F. WACHSSTOCK | GARAGE HANNARD | Aeras / LS Consulting

Other related companies as Bluekens Eddy: LUC DIERICKX | F.C. HELKIJN | F. WACHSSTOCK | GARAGE HANNARD | Aeras / LS Consulting

Bluekens Eddy is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bluekens Eddy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06908447265. Het bedrijf Bluekens Eddy bevindt zich op het adres: Stijn Streuvelsstraat 5; 8431; Middelkerke (Wilskerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 752,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 354,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Bluekens Eddy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bluekens Eddy is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bluekens Eddy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bluekens Eddy, openstaande posities, locatie van Bluekens Eddy op de kaart.

Bluekens Eddy is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bluekens Eddy, company assigned to the tax number BE06908447265. The company Bluekens Eddy is located at the address: Stijn Streuvelsstraat 5; 8431; Middelkerke (Wilskerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 752,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 354,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Bluekens Eddy were not found.
The main activity of Bluekens Eddy is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bluekens Eddy is not available. You also can look at reviews of Bluekens Eddy, open positions, location of Bluekens Eddy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bluekens Eddy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bluekens Eddy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bluekens Eddy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bluekens Eddy, employees, financial statistics.