Reynders Gebr BVBA

Contactgegevens Reynders Gebr BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Reynders Gebr BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Reynders Gebr BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lindelsebaan 176 3900 Overpelt, België

Telefoon (phone): +32 (55) 318-21-17 +32 (55) 318-21-17

Fax (fax): +32 (4) 985-12-65 +32 (4) 985-12-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Reynders Gebr BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Reynders Gebr BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Reynders Gebr BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Reynders Gebr BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Reynders Gebr BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Reynders Gebr BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Reynders Gebr BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Reynders Gebr BVBA
Products information Reynders Gebr BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09859924316
Ondernemingsnummer: 4607086181
Hoofdstad (capital): 419,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 852,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Reynders Gebr BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - House building

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Reynders Gebr BVBA
(Get full report from official database of BE for Reynders Gebr BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Reynders Gebr BVBA
Addition kinds of activities for Reynders Gebr BVBA

33150202. Nagels, staal: draad of snij | Nails, steel: wire or cut
38230309. Turbine flow meters, industriële proces type | Turbine flow meters, industrial process type
38249903. Parkeermeters | Parking meters
51220200. Toiletartikelen | Toiletries
72130203. Shirt levering | Shirt supply

Werken bij Reynders Gebr BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Reynders Gebr BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Reynders Gebr BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Reynders Gebr BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur met een feeling voor de bierbrouwerij (Puurs) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zet je de leveringen en afhalingen klaar, laadt en los je de vrachtwagens en stockeer je de goederen om de continuïteit van het distributieproces te waarborgen. Eventueel kan je werken met een heftruck met dubbele vorken.

  • Productiemedewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opvullen van materiaal klaarzetten van drogers maalmolens en andere randapparatuur (indien nodig). Reinigen van hoppers filters en inkleurtoestellen

  • Goedbetaalde procesoperator in een groeiend veevoederbedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend veevoederbedrijf zijn we op zoek naar een menger, met andere woorden een procesoperator. Wat zijn je taken? 1. Inname verzorgen van grondstoffen 2. Bediening van de menginstallatie 3. Bediening van de persinstallatie 4. Bediening van bulkbelading 5. Beheer installatie en ook - Assistentie verlenen mengmeester - Aanvullen stocks van uit magazijn + opvullen microdoseercellen - Laden en lossen van vrachten met heftruck en/of verreiker - Reiniging + vervangen kleine onderdelen installatie - Bediening afzakposten en graandroger - Reinigen van fabrieksruimten - Lossen van schepen Alles wordt aangeleerd maar je moet de motivatie en capaciteiten hebben om alles aan te leren. Je werkt in 2 ploegen. Je krijgt een heel interessant loon, met kans op verhoging na het opdoen van de nodige ervaring.

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Brugge 16u/week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken (ev. wassen). Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Eernegem! Uren te bespreken! (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Huishoudhulp Puuur Zoersel/ Sint Antonius/ Halle (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oud-Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Chef de partie - Regio Gent - 38u (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Je voert alle bereidingen uit en zorgt voor het presenteren van gerechten, doet hiervoor de nodige planning en organisatie van de werkzaamheden. Je doet de mis-en-place voor alle warme en koude gerechten: soepen, voorgerechten, hoofdschotels, sauzen, salades.. Je zorgt voor de aangepaste consistenties en afleidingen van de gerechten Je kent de hygiëne- en veiligheidsnormen. Je schikt en garneert de gerechten op borden en schotels of plaatst ze in bain-marie, respecteert de proportionering van de verschillende maaltijdcomponenten.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: A.B.C.D

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

  • Conventioneel machinebediener (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een firma in Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Jouw hoofdtaak is het bedienen en instellen van de conventionele draaibank. Je zal vooral werken met polyurethaan-kunststof. Je zal snijgereedschappen moeten instellen, monteren en nauwkeurig meten aan de hand van een schuifmaat of micrometer. Meedenken en participeren in het Vulkoprin Productie Systeem behoort ook tot jouw taken.

  • Professeur de FLE (cours du soir) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.******* Le CLL recherche des formateurs en FLE (français langue étrangère) pour dispenser des cours à des adultes dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe). == > 2 modules de cours: les mardi et jeudi de 18h30 à 20h30 et/ou le mercredi de 18h30 à 20h30 Fonction: - Vous dispensez des cours de français à des adultes (groupes de maximum 10 apprenants) dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe) - Vous appliquez la méthode communicative et organisez diverses activités en vue d'amener les apprenants à s'exprimer - Vous accompagnez et motivez les étudiants dans leur apprentissage du français

Zoek naar antwoorden van Reynders Gebr BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Reynders Gebr BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Reynders Gebr BVBA. Laat een reactie achter voor Reynders Gebr BVBA. Reynders Gebr BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Reynders Gebr BVBA. Leave a respond for Reynders Gebr BVBA. Reynders Gebr BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Reynders Gebr BVBA op de google maps. Adres en contacten Reynders Gebr BVBA
Location of Reynders Gebr BVBA on the google maps. Address and contacts of Reynders Gebr BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Reynders Gebr BVBA Reynders Gebr BVBA: Whise NV | Madelec NV | FERME KNAPEN | SATRACOM | JOSEPHUS WECKHUYSEN

Other related companies as Reynders Gebr BVBA: Whise NV | Madelec NV | FERME KNAPEN | SATRACOM | JOSEPHUS WECKHUYSEN

Reynders Gebr BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Reynders Gebr BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09859924316. Het bedrijf Reynders Gebr BVBA bevindt zich op het adres: Lindelsebaan 176 3900 Overpelt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 419,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 852,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Contractors - House building. Producten gemaakt in Reynders Gebr BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Reynders Gebr BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Reynders Gebr BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Reynders Gebr BVBA, openstaande posities, locatie van Reynders Gebr BVBA op de kaart.

Reynders Gebr BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Reynders Gebr BVBA, company assigned to the tax number BE09859924316. The company Reynders Gebr BVBA is located at the address: Lindelsebaan 176 3900 Overpelt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 419,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 852,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Contractors - House building. Products created in Reynders Gebr BVBA were not found.
The main activity of Reynders Gebr BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Reynders Gebr BVBA is not available. You also can look at reviews of Reynders Gebr BVBA, open positions, location of Reynders Gebr BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Reynders Gebr BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Reynders Gebr BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Reynders Gebr BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Reynders Gebr BVBA, employees, financial statistics.