JOSEPHUS WECKHUYSEN

Contactgegevens JOSEPHUS WECKHUYSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSEPHUS WECKHUYSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSEPHUS WECKHUYSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MORENHOEKSTRAAT 19; 2840; RUMST, België

Telefoon (phone): 15310597 (+32-15310597) 15310597 (+32-15310597)

Fax (fax): +32 (59) 261-70-63 +32 (59) 261-70-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSEPHUS WECKHUYSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSEPHUS WECKHUYSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSEPHUS WECKHUYSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSEPHUS WECKHUYSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSEPHUS WECKHUYSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSEPHUS WECKHUYSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSEPHUS WECKHUYSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSEPHUS WECKHUYSEN
Products information JOSEPHUS WECKHUYSEN

BTW identificatienummer (tax): BE06965301513
Ondernemingsnummer: 9742370605
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 747,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in JOSEPHUS WECKHUYSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Producteurs de l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSEPHUS WECKHUYSEN
(Get full report from official database of BE for JOSEPHUS WECKHUYSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSEPHUS WECKHUYSEN
Addition kinds of activities for JOSEPHUS WECKHUYSEN

513603. Mannen en jongens 'outerwear | Men's and boys' outerwear
20450107. Doughnut mix, bereid: van gekochte bloem | Doughnut mixes, prepared: from purchased flour
34990202. Strijkplaten, metaal | Ironing boards, metal
35359904. Robotransporteurs | Robotic conveyors
37110107. Patrolwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Patrol wagons (motor vehicles), assembly of
50840804. takels | Hoists

Werken bij JOSEPHUS WECKHUYSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSEPHUS WECKHUYSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSEPHUS WECKHUYSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSEPHUS WECKHUYSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Welcome host(es) Receptionist M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een enthousiaste welcomehost(es). U bent flexibel, dynamisch en voornamelijk klantvriendelijk. U werkt in shiften en ook weekend- en nachtwerk schrikken u niet af. U checkt onze klanten in en uit, en u doet dit op een uiterst vriendelijke manier. Administratief werk en procedures opvolgen maken een belangrijk deel uit van de job. Tijdens de shift bent u verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding en verwelkoming van onze gasten. Bovendien verzorgt u ook de bediening in onze hotelbar die 24/24 open is en springt u in waar nodig. Voor de functie van welcomehost(es) zoeken wij iemand met een verzorgd voorkomen. Stiptheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn primordiaal voor deze functie.

  • Onderhoudstechnieker produktie - 2-ploegenstelsel (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de goede technische werking van onze produktieafdeling. Hier maken we van pas geoogste groenten lekkere vriesverse groentjes. Daartoe neem je actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn. Je houdt als technieker ook proactief je ogen open: acties voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren is een onderdeel van je takenpakket.

  • Multimediatechnieker M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in kabel- en leidingbouw en installatiewerken zijn we momenteel op zoek naar een multimediatechnieker M/V. Je zal een bepaalde regio in België toegewezen krijgen, elke dag krijg je je planning toe en kan je van thuis uit vertrekken naar je klanten. Je voornaamste taken zijn: - Het aansluiten van telefonie, internet en digitale TV in particuliere woningen. - Het verbinden van bestaande inleidingen met de computer en/of telefoon. - Installeren van ISDN PSTN ADT, ADSL en IDTV.

  • Winkelmedewerker Bakkerij Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Destelbergen. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

  • machinebediener / operator Wielsbeke 3/5 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met een afdeling te Wielsbeke, actief in het produceren van vinyl, laminaat en decoratiepanelen zijn we op zoek naar extra collega's. Je staat in voor het bedienden van machines. Je bent flexibel naar uren toe: je wil werken in 3 of 5 ploegen. Je bent natuurlijk niet bang om met een PC te werken en hiernaast controles uit te voeren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Sint-elioos-Winkel,combineren met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit HARELBEKE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

  • Allround IT medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als allround IT\\\'er sta je in voor de programmatie en implementatie van een volledige nieuwe ERP-pakket dat eigen is aan het bedrijf. Daarnaast beheer je ook de webportal en sta je in voor de verdere ontwikkeling hiervan. Verder kunnen je collega\\\'s op jou rekenen voor de ondersteuning op vlak van hard- en software. Ook het onderhoud van alle serverinfrastructuur is een deel van jouw takenpakket.

Zoek naar antwoorden van JOSEPHUS WECKHUYSEN in sociale netwerken
Look for responds of JOSEPHUS WECKHUYSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSEPHUS WECKHUYSEN. Laat een reactie achter voor JOSEPHUS WECKHUYSEN. JOSEPHUS WECKHUYSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSEPHUS WECKHUYSEN. Leave a respond for JOSEPHUS WECKHUYSEN. JOSEPHUS WECKHUYSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSEPHUS WECKHUYSEN op de google maps. Adres en contacten JOSEPHUS WECKHUYSEN
Location of JOSEPHUS WECKHUYSEN on the google maps. Address and contacts of JOSEPHUS WECKHUYSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSEPHUS WECKHUYSEN JOSEPHUS WECKHUYSEN: MES PLUS BELLES ANNةES | A. VAN MUYLEM | Dusart | SOC.VERVI?T.PROTECT.ANIM. | P.C. BUURTHUIS BOEKT

Other related companies as JOSEPHUS WECKHUYSEN: MES PLUS BELLES ANNةES | A. VAN MUYLEM | Dusart | SOC.VERVI?T.PROTECT.ANIM. | P.C. BUURTHUIS BOEKT

JOSEPHUS WECKHUYSEN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSEPHUS WECKHUYSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06965301513. Het bedrijf JOSEPHUS WECKHUYSEN bevindt zich op het adres: MORENHOEKSTRAAT 19; 2840; RUMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 747,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Producteurs de l茅gumes. Producten gemaakt in JOSEPHUS WECKHUYSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOSEPHUS WECKHUYSEN is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSEPHUS WECKHUYSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSEPHUS WECKHUYSEN, openstaande posities, locatie van JOSEPHUS WECKHUYSEN op de kaart.

JOSEPHUS WECKHUYSEN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSEPHUS WECKHUYSEN, company assigned to the tax number BE06965301513. The company JOSEPHUS WECKHUYSEN is located at the address: MORENHOEKSTRAAT 19; 2840; RUMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 747,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Producteurs de l茅gumes. Products created in JOSEPHUS WECKHUYSEN were not found.
The main activity of JOSEPHUS WECKHUYSEN is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSEPHUS WECKHUYSEN is not available. You also can look at reviews of JOSEPHUS WECKHUYSEN, open positions, location of JOSEPHUS WECKHUYSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSEPHUS WECKHUYSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSEPHUS WECKHUYSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSEPHUS WECKHUYSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSEPHUS WECKHUYSEN, employees, financial statistics.